2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yumurta rez.azligi demek icin kac tane yumurtanin alti sorundur?

Canım şöyle kii;öncelikle bunun bir testi varr..Adı da amh testii.Zatenn bu test 1 in altında çıktığında durum vahim demek oluyorrr.Benim 0,2 düşünn:))) Ama foliküll ve yumurta sayısı değişiyorr.0,42 olan arkadaşın 2 çıkarkenn 0,2 olan arkadaşın 5 foliküll olabiliyorr..Yanii durumm herkezin vücuduna ve tabii ki Yaradanın isteğine göre farklılık oluşturmakta Benim durumumun farkı benim fsh ta çok yükksekk.Folikül sayım 4-6 arası bu durumdakilere göre fena değil aslında ama uyarılma olmuyorr.Bende kürlerle falan önce onu düşürmeye çalışıyorumm..Dua edinn ne olurrr banadaaa

buraya o kadar alıştımki.. hepiniz ailemden bi parça gibisiniz.. burdaki herkeze ayrı ayrı üzülüp ayrı ayrı seviniyorum.. rabbim hepimiz için hayırlısını versin...

buraya o kadar alıştımki.. hepiniz ailemden bi parça gibisiniz.. burdaki herkeze ayrı ayrı üzülüp ayrı ayrı seviniyorum.. rabbim hepimiz için hayırlısını versin...

Evet canımm aynenn öyle oluyorr.Mesela şimdi cann82 den haberr bekleniyor ya..Merakktann acaba ne olduu demekten,pc kapatamıyorumm..İnş sevinçtenn havalara uçmuşştur ve bize gerii dönüşş yapamıyordurr..

Evet canımm aynenn öyle oluyorr.Mesela şimdi cann82 den haberr bekleniyor ya..Merakktann acaba ne olduu demekten,pc kapatamıyorumm..İnş sevinçtenn havalara uçmuşştur ve bize gerii dönüşş yapamıyordurr..

inşallah ya rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın.. lakin iki gün önce sonuç alaıcak bi arkadaşımız vardı ondan hiç haber çıkmadı değilmi?

anladim canim,benim ilk tedavimle en son tedavim arasinda epey bi azalma olduda acaba bendedemi basladi diyorum.)
19 yumurtayla basladim en son tedavimde 7 yumurta olustu onunda 2 tanesi dollendi

tabi bunada sukur
burda detayli bi test yapilmadigi icin merak ettim

dualarimiz elbette seninla canim,allahim ne buyuktur ki akil sir ermez onun mucizelerine
arkadasimin hormonlarinda menopoz cikmisti,cocugun olmasi imkansiz dediler ve 1 yil sonra cocugu oldu
yani hic birzaman umudu kaybetmemek gerek

inşallah ya rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın.. lakin iki gün önce sonuç alaıcak bi arkadaşımız vardı ondan hiç haber çıkmadı değilmi?

Hiçç sorma yaaa..Nesmittt..yanii Nesrinn..Benimde üstelikk samimi arkadaşımmm..Msn den falan da sık sıkk görüşürüzz.Ama ulaşamıyorummm..İçime öyle geliyor kii negatiff herhaldee ama öyle olsa bile msjlar yazdımmm neler yapptımm hiç birine dönmedii.Şaşkınımm

mine can cnm sen dn hbr varmı diye bakmak için gırdım cnm iyi olmana cok sevındım herseydn önemli olan sensın senın sağlığn g olsun cnm rabbım kımseye yaşatmasın sana da guç versın maşallh sana süper bir teslimiyet var rabbım yuzunu guldursun diğer evlatlarına uzun ömürler versin guzlce dınlen bol gida al cnm kırmızı yiyeckler tuket bolca

Valla paylaşştığın içinn çok sağoll gülümm,içimm açıldıı,arkadaşına da çokk sevinndimm..Aslında sonuçta gerekli olan 1 yumoş ile 1 sperm tabiiki ama,tüp bebekte aldığımız ilaçlar sonucunda fazla ve kaliteli yumoş oluşması bekleniyor..Rabbimm ol dersee olacakkk buna hepimiz inanıyoruzzz..Listemizde 2 arkadaşımız var tüpleri tıkalı raporu oluptaa,dondurulmuşla tüpe başlıcakkennn mucizevi şekilde hamile kalannn.Yada ne bileyimm işteee hormonlarıı,fshhı 100 lü değerlerle hamile kalanlarr varr.İnşş Rabbimm emeklerimizinn,dualarımızın karşılığını bu Dünyadada verirrrr..

haklısın sanırım banada öyle geliyo.. çünkü morali iyi olsa bizi habersiz bırakmazdı.. sen yinede haber alırsan bizede haber ver. ben şimdilik kaçıyorum akşama görüşürüz.. hepinizi öpüyorum

Her protokolde farkklı folikul elde ediliyor. Ben 375 puregonla 3 yumurta alde ettim,2*1 kolomen ve sonrasında 150 gonalf ile daha çok yumos eld ettim..

saol karasum guzel dileklerin icin,tavsiye uyacagim
canim senin ufaklikta yaramaz cikti ha..)) seni az yoruyo gibi ama olsun o saglikla gelsinde sen katlanirsin eminim
allahim saglicakla kucagina almanida gostersin...opuyorum tatlim

cannlar ben geldim.malesef sonuç negatif.bir saat kadar oldu öğreneli.ağlamaktan helak oldum.sanki göğsüme biri oturdu nefes alamıyorum..
Allah kimseye bu duyguyu yaşatmasın...:2:

net çok yavaş az bi zamanım var hepinize cevap veremeyebilirimm..
özledim uleeennnn....

evt cok haklisin,bu yolda positif olmak, klasik bi laf ama cok dogru bisey positif olabilmek cok ama cok onemli
ayrica senin yasin daha cok genc, 26 yas neki..
insallah olacak seninde yavrualarin biraz zaman ve sabir gerek okadar

cannlar ben geldim.malesef sonuç negatif.bir saat kadar oldu öğreneli.ağlamaktan helak oldum.sanki göğsüme biri oturdu nefes alamıyorum..

Canımmm ne diyelimm,sabırrr..Bizim de imtihanımız böyleymişş..

çok üzüldüm canım.... hep senden gelecek iyi haberi bekliyoduk.. hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyo elimizden... rabbim sabrını versin ve dilerim en kısa zamanda sana meleğini yollayıp seni mutlu etsin....

net e senin için girmiştim...
canım benim rabbim sabır versin...
bu durumda teselli sözlerinin bi anlamı yok biliyorum..
en kısa zamanda atlatmanı diliyorum...

net çok yavaş az bi zamanım var hepinize cevap veremeyebilirimm..
özledim uleeennnn....

Valla herkezzde senii özlleedddiiii..Karasuu,suuu gene yiyişipp duruyorrlarrr...Şimdi böyel peş peşe 2negatifi almakk çökertti birazzz ama toparlıcazz hemennn..Nesrin mesaj mın attıı..Çok mu üzgünndüüü??? Benn ulaşamadımmm senn taaa Artvinndenn yavaşş netinle nasıl ulaştın bakemmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…