net e senin için girmiştim...
canım benim rabbim sabır versin...
bu durumda teselli sözlerinin bi anlamı yok biliyorum..
en kısa zamanda atlatmanı diliyorum...
cannlar ben geldim.malesef sonuç negatif.bir saat kadar oldu öğreneli.ağlamaktan helak oldum.sanki göğsüme biri oturdu nefes alamıyorum..
Allah kimseye bu duyguyu yaşatmasın...:2:
çok üzüldüm canım.... hep senden gelecek iyi haberi bekliyoduk.. hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyo elimizden... rabbim sabrını versin ve dilerim en kısa zamanda sana meleğini yollayıp seni mutlu etsin....
çok geçmiş olsun canım haberini aldım...
verende alanda rabbim...
belki yine kendiliğinden gelir meleğin...
ayy guzelim ya nedesem bos suan,ama benimde senden bi farkim yok cok iyi anlyorum seni
ama lutfen bu sureci atlatirken kendini yipratmadan atlat ki, bi sonraki tedavine energin kalsin
sagliklisin esinde oyle,onunuzde daha cok zaman var ,allahin izniyle olacak
agla rahatla ama fazla yipratma kendini
umarim 1-2 gunde atlatirsin
optum
Valla herkezzde senii özlleedddiiii..Karasuu,suuu gene yiyişipp duruyorrlarrr...Şimdi böyel peş peşe 2negatifi almakk çökertti birazzz ama toparlıcazz hemennn..Nesrin mesaj mın attıı..Çok mu üzgünndüüü??? Benn ulaşamadımmm senn taaa Artvinndenn yavaşş netinle nasıl ulaştın bakemmmm..
evet canım birbirlerini yiyorlar farkıdayım...ama bence karasu su hatunu yerrrrr bu iştahla ondan korkuyorum
nesmitle face ten görüştük onu öğreneyim diye girdim sürekli face si açıktır baktım haber vermemiş topiğe hemen harekete geçeyim dedim...
artvinde de olsam yetişirim kuzum..
sağol canımcım.Allah daha ağır şeyler yaşatmasın ne diyim.zor çok zorrr.
Cook üzüldüm canım ne desem boş,dün korku yaşayan biri olarak seni anladıgımı söylemek istiyorum..rabbim sabır,güç versin,tez vakitte kendini toparla,yola yeniden umutla cıkın inş..sevgiler canım..
Cok sevindim canım,maşallah size,bıcırıgın hareket ediyo ha,ayy ne güzel ve heycanlı..rabbim kanamayı bi daha sana,bana,karasu ya hiç bir hamileye yaşatmasın inş..bundan sonra güzel haberler vermeye devam hadi bakalım..siz yinede dikkat edin kendinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?