2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
net e senin için girmiştim...
canım benim rabbim sabır versin...
bu durumda teselli sözlerinin bi anlamı yok biliyorum..
en kısa zamanda atlatmanı diliyorum...

sağol canımcım.Allah daha ağır şeyler yaşatmasın ne diyim.zor çok zorrr.

çok geçmiş olsun canım haberini aldım...
verende alanda rabbim...
belki yine kendiliğinden gelir meleğin...

cannlar ben geldim.malesef sonuç negatif.bir saat kadar oldu öğreneli.ağlamaktan helak oldum.sanki göğsüme biri oturdu nefes alamıyorum..
Allah kimseye bu duyguyu yaşatmasın...:2:

ayy guzelim ya nedesem bos suan,ama benimde senden bi farkim yok cok iyi anlyorum seni
ama lutfen bu sureci atlatirken kendini yipratmadan atlat ki, bi sonraki tedavine energin kalsin
sagliklisin esinde oyle,onunuzde daha cok zaman var ,allahin izniyle olacak

agla rahatla ama fazla yipratma kendini
umarim 1-2 gunde atlatirsin
optum

sağol canımcım Allah hepinizden razı olsun.o kadar doluyumki içim çok acıyooo.

sağol canımcım Allah razı olsun ...İnşallah atlatıcam.ama çok acıdı yaaaa.

evet canım birbirlerini yiyorlar farkıdayım...ama bence karasu su hatunu yerrrrr bu iştahla ondan korkuyorum
nesmitle face ten görüştük onu öğreneyim diye girdim sürekli face si açıktır baktım haber vermemiş topiğe hemen harekete geçeyim dedim...
artvinde de olsam yetişirim kuzum..

canııııımmm arkadaşım meleklerin seni korkutmuşlar okudum...
çooook geçmiş olsun....
rabbim korusun onları...

Hımm tamammmm şimmdi olduu..Ona ne şüpphee yetişiiirsinn tabiikiii..Sürekli aksiyonnn full animassyonnn birr hatunsunn vesselamm sonuççtaa

kuzum meleğin gayet iyiymiş maşallah...
su hatunla çekişmelerinizden de haberim var...çok mu uğraştı seninleeeee...neyse kendiside gezmelerde bi gelsin hamilelerin topiğimizde hoş tutulması gerektiğini sölerim ben...

biz geldikkkkkkkkk artık kanama alanı yok karasu darısı sana canımmm bıcırığım çok iyi 6 cm civarı hareket ediyordu çokkkk tatlıııııı

Cok sevindim canım,maşallah size,bıcırıgın hareket ediyo ha,ayy ne güzel ve heycanlı..rabbim kanamayı bi daha sana,bana,karasu ya hiç bir hamileye yaşatmasın inş..bundan sonra güzel haberler vermeye devam hadi bakalım..siz yinede dikkat edin kendinize..

Cook üzüldüm canım ne desem boş,dün korku yaşayan biri olarak seni anladıgımı söylemek istiyorum..rabbim sabır,güç versin,tez vakitte kendini toparla,yola yeniden umutla cıkın inş..sevgiler canım..

Ve aklıma gelmeyen bana destek olan bütün arkadaşlarıma coook teşekkür ediyorum..sagolun iyiki varsınız:))bana cok destek ve moral oldunuz,şükür bugün iyiyiz..dünden beri yatıp dinleniyoz işte..inş.bi daha olmaz..yanlız şu igne yapılan yer hala acıyo ya

sağol canımcım Allah razı olsun ...İnşallah sen de bidaha kötü sürprizlerle karşılaşmadan bebişini kucaklarsın gülümmm.

Cook üzüldüm canım,inş.en kısa zamanda kendiliginden gönderir rabbim melegini..umudunu kaybetme...

Aramıza yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum,inş.tedaviniz sorunsuz,güzel ve sonu bebekle biter inş.sevgiler..

ayyyy inş. canım benim sen nasılsın bebiş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…