kızlar anca size yazabiliyorum.cuma günü istanbula gittik bahçeci kliniğine.ama hava çok kötüydü izmire alışık olarak istanbul sarstı beni uçak 2 saat inemedi havadan dolayı neyse sonnra inmeyi basarabildi.bahçeci kliniğine gittik aman nası bi yermiş orası çok büyük dewasal bi yer görüşmemiz ii geçti.mustafa bahçeci sewimli bi doktormuş çok korkuodum nası biri die.muaynemi yaptı içersi temiz her şey yolunda dedi.sadece kan werdik kromozom testi için 2 negatif 1 kimyasal gebelik war die.gerçi ben 3 deneme deyince doktora sen onu 1 tane say dedi dondurulmuşları saymadı neden bilmiom anlamadım.ama baya pahlı bi yer kromozom testi için 440 tl verdik.bide tedaviye başladıktan sonra verilen kanlarda ücrete tabi.izmirde böle deildi.neyse artık yapcak bişi yok sonu güzel olsunda.şubat adetiyle tedavi başlıcak.2. günü adetinin gel dedi.şimdilik antibiotik werdi hem bana hem eşime hazırlık için bide elevit verdi bana.bide gitceğim gün gelmeden içmem için bi ilaç werdi.şubatın 18 i gibi tekrr istanbula gitcem çünkü bu ay 19 unda adet oldum bide erken gelir falan bilet bulamam bi kaç gün erken gitcem istanbula.allahtan kuzenim kliğniğe çok yakın oturuomuş çok sewindim.orda kalcam yani bi süre.dönüşte uçağımız 8 deydi ama tam 4 buçuk saat rotar yaptı.gece yarısına kadar bekledik mahvolduk ewe gelmemiz gece 2 buçuğu buldu.dün bütün gün yattım anca kendime geldim.bende durumlar böle nası gitcem napcam die gözümde büyüyodu çok şükür ilk turu atlattım
teşekkür ederim içten dileklerin için.en yakın zamanda sizlerin de bu haberi vermeniz dileğiyle
Ekincim maşallahhgelip dönmüşsünn bilee.İnşş her şey sorunsuz ilerler tedavinde..Demek devasa biryerr bende hepp merak ediyorum orayıı.Ben bahçecinin anadolu yakasında Bahçeci Umuta gidiyorum ama bana orası çoook küçükk gelmiştii..Demek karşı taraf daha büyük..Mustafa Bahçeci için hep çok yoğun falan diyorlarr..Konuştunmu hiçç opunu falan kendisi mi yapıcakmışş..
iyi akşamlar ben hamileyim ama tam bilemedim daha keseyi grmedik heycan ve tedirgin bekleyiş devem ediyor poitif sonuçtan sonra adet günümde lekelenmem oldu dr gittim değerim 216 olmuş korkum geçti ama yinede keseyi ne zaman görcem
Cnm hadi bakalim hyrli oolsun tedavinn sevindim cnm sorun olmamasina kromozm test sendn kimse istemedi eminim ki irenbe de ben de umut bahceciye gitmistim suleyman tosun bendn birsuru test istedi pihtilsma icin benimde 680 tuttu olsun nqpqlim orasi istnbul gerci ordq dondurulmus tedavi 1500 tl izmirde 2000tl hakkinda hayrli olsun bu senin bebe gezenti olucak annesi rabbi
Yolunu acik etsin insllh bebislerin al gel saglikla
iyi akşamlar ben hamileyim ama tam bilemedim daha keseyi grmedik heycan ve tedirgin bekleyiş devem ediyor poitif sonuçtan sonra adet günümde lekelenmem oldu dr gittim değerim 216 olmuş korkum geçti ama yinede keseyi ne zaman görcem
Canım seni aşılama topiğinden tanıyorum,neler yaşadığını,hangi süreçlerden geçtiğini az-çok biliyorum,endişeni çok iyi anlıyorum ama değerin maşallah gayet güzel,Rabbim hayırlısıla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu değerinin 500-1000 IU/mL miktarına ulaşması gerekir.
Karından yapılan ultrasonografi sayesinde 6 hafta 4 günlük bir bebeğin kalp atışları gözlemlenir. Gebeliğin 8. haftasında da bebeğin hareketleri görülebilir. Vaginal ultrason ile yaklaşık 6 gün önceden bunları gözlemlemek mümkündür.
Tebrikler kaçıncı gün öğrendin ve değerin kaçtı?
evet canım bende seni hatırlıyorum inşallah ALLAHIM bu duyguyu burda yaşayan tüm arkadaşlara yaşatır diliyorum evet endişeliyim açıkcası yersizdir endişelenmemdr 9 şubatta gel dedi bakalım
Hemde şipşirin....
hakkat çok şirinler,, aldım bile...
Canım çok yakışmış,güle güle iyi günlerde kullan
sağol canım.. inşallah tez zamanda burdaki tüm arkadaşlarıma nasip olur bunları kullanmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?