2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnm hadi bakalim hyrli oolsun tedavinn sevindim cnm sorun olmamasina kromozm test sendn kimse istemedi eminim ki irenbe de ben de umut bahceciye gitmistim suleyman tosun bendn birsuru test istedi pihtilsma icin benimde 680 tuttu olsun nqpqlim orasi istnbul gerci ordq dondurulmus tedavi 1500 tl izmirde 2000tl hakkinda hayrli olsun bu senin bebe gezenti olucak annesi rabbi
Yolunu acik etsin insllh bebislerin al gel saglikla

iyi akşamlar ben hamileyim ama tam bilemedim daha keseyi grmedik heycan ve tedirgin bekleyiş devem ediyor poitif sonuçtan sonra adet günümde lekelenmem oldu dr gittim değerim 216 olmuş korkum geçti ama yinede keseyi ne zaman görcem

ah gelip döndüm ama bide bana sor ne kadar soğuk bi gündü ya mahvolduk walla:2:walla çok büyük bi yer.tabi ben bi kısmını görebildim.eet ya adam çok yoğun biz odasına girdik geldi yanımıza siz bi 10 dk bekleyin 2 tane transferim war yapıp geleyim dedieger orda olursa kendisi yapcak ama seminerleri falan oluomuş öle bişi olursa başkası yapar heralde.çok ayrıntılı konusmadık bi başlıyımda bakalım.şubatın 18 inde gelirim istanbula heralde.

Tebrikler kaçıncı gün öğrendin ve değerin kaçtı?

amin canım işşallah.sen nasılsın yatıon dimi daha?kontrole ne zamn gitcen bida?benim takiplerimde istanbulda yapılcak mecbur öle dedi doktor.sordum izmirde takip edilsem toplama ve transfere gelsem die olmaz dedi.davul benim boynumda tokmak izmirdeki doktorun elinde olur dedibende kalcam orda yapcak bişi yokewimde olsam daha rahat ederdim ama dayancam artık.

Canım seni aşılama topiğinden tanıyorum,neler yaşadığını,hangi süreçlerden geçtiğini az-çok biliyorum,endişeni çok iyi anlıyorum ama değerin maşallah gayet güzel,Rabbim hayırlısıla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu değerinin 500-1000 IU/mL miktarına ulaşması gerekir.

Karından yapılan ultrasonografi sayesinde 6 hafta 4 günlük bir bebeğin kalp atışları gözlemlenir. Gebeliğin 8. haftasında da bebeğin hareketleri görülebilir. Vaginal ultrason ile yaklaşık 6 gün önceden bunları gözlemlemek mümkündür.

evet canım bende seni hatırlıyorum inşallah ALLAHIM bu duyguyu burda yaşayan tüm arkadaşlara yaşatır diliyorum evet endişeliyim açıkcası yersizdir endişelenmem dr 9 şubatta gel dedi bakalım

evet canım bende seni hatırlıyorum inşallah ALLAHIM bu duyguyu burda yaşayan tüm arkadaşlara yaşatır diliyorum evet endişeliyim açıkcası yersizdir endişelenmem dr 9 şubatta gel dedi bakalım

Amin canım inşallah.

Dilerim hersey iyi ve yolunda gider 9 ay boyunca.

Allah seni ve miniğini korusun,birbirinizden hiç ayırmasın inşallah.

Kendine dikkat et canım.

arkadaslarım merhaba, nasılsınız?
arkadaslarım haber vermıs 1.tup bebek negatıfınden sonra asılama negatıfını de gordum malesef ama olsa mucıze olurdu herhalde. tup bebekle olmayan asılama ıle olurmu hıc dıyıp duruyo esım. haklıda ama bı umut ıste. o burada yokken zamanı kullanabılmek ıcın olması gerekıyo.hastanede kullanabılecegım 2 sperm ornegı var. tekrar asılama yaptırıyorum ama bu sefer ılacsız ıstedım. eger yumurtam guzel gelırse kendılıgınden ıolacak. aslında merkeze guvenım olsa hıc dusunmeden tup bebek denerım ama ıcım rahat degıll.ayrıca esım gelıncede tup bebek falan denemeyecegım. bu yazı sakın kafayla gecırmek ıstıyorum. gecen yazda esımle beraberdık ama gemıde. sımdı evımızde olalım sabahtan aksama kadar gezelım ıstıyorum esımle. bakalım hayırlısı. bızımkılerın meslegı bellı olmuyo ıste. yapılan hıc bır plan zamanında olmuyo alıstım. anlayacagınız sakın kafa lazım bana. negatıfı goren arkadaslar uzulmesın vaktı zamanı var bılıyorum. rabbım ınsallah kucaklarımızı bos bırakmayacak hayırlısı ıle ınsallah. hamış arkadaslarımında saglıkla kucagına alacagı gunler tez zamanda gelsın ınsallah. bizlerede dua etmeyı unutmayın. Mevla ne eylerse güzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…