canım eminmisin hrs ankarada ki en pahalı merkezlerden biri, yanlış bilmiyosam hakan beyin muaynesi 250 tl. ve tüp bebek içn sorduğumda yüksek bulmuştum fiyatı.
Kızlar slm,
Benden başka çikolata kisti olan varmıydı topicte? Çikolata kistiyle hamilelik nasıl geçiyormuş bilen var mı?
Benim ameliyattan 2 ay sonra tekrarladı kist. Geçen ay 2 cm. di. Hamilelik iyi geliyormuş..
Benim dr.umda hamilelikte kayboluyor dedi. Transferim yapıldığında 4,5cm di. Bakalım ilk ultasonda küçülme olacak mı. Sen 9.gün HCG baktırmıştın, HCG baktırmadın mı?
Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş,bunu tespit etmek için cd56 diye bir test varmış,bigisi olan,yaptıran varmı kızlar?:26:
Canim Benim bu Test bagisiklik testi immun testi benim pihtilasmanin yaninda bundada bakmislar negativ cikti baktirabilirsin Eger var ise tedavini ertelemek Zorunda kalabilirsin
Canım teşekkür ederim.Benden periferik kanda kromozom analizi istendi,çok şükür temiz çıktı.Bu testten yeni haberdar oldum,dokturuma danışayım en kısa zamanda.:44:
Kızzlaaaarrr egunallcığımızz yoldaa geliyorr inşş..Dedim topik sabırsınlıkla senii bekliyorr.Yarın sabah evinde olurr.Öğlenn gibide kaynatmaya başşlarızzzz..Kazasız belasız dönsün evine diye dua ediyoruz dedimm çok sevindiii..Selamıı var herkezeeeeeee
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR ben geldim burdan tüm hamislerimizi kutluyoruuuuuuuuuuuuuuum allah kucaginizada almayi nasip etsin canlarim benimmmmmmmmmmmmmmm halaya bende katiliyorum haydeeeeeeeeeeeeeeeee64:64:
Bu arada bende dün doktoruma gitti ikinci hormon testlerimin sonuclarinida aldim ve degerlerin gayet cok iyi dediler ne zaman istersen baslayabilirsin dediler bilmiyorlarki benim türkiyede tedavi olacagimi hahayyyyyyyyyne zaman isterseniz baslaya biliriz dediler bende daha var zamani dedim kan pihtilasmamla ilgili su bilgiyi verdiler hamilelik döneminde heparin ignesi vurunmam gerekiyormus ve dogumdan 2 ay sonrasina kadar devam etmem gerekiyormuski tromboz ve düsük olusmasin diye. Tabiiki bide bu translokation sorunum var ya onun icinde önceden polanlazi önerdi cünkü almanyada PGD olmadigi icin bende dinledim durdum. Pihtilasma icin spora devam edin dedi hem sizin icin hemde hamilelik döneminde devam edebiirsiniz dedi yoga bile yapalirsiniz dedi bende dedim ki önce bi hamile kalalimda ondan sonra düsünürüz onlari dedim sporu zaten yapiyorum dedim bu iyi dedi iste böyle TSH ve LH cok iyi dedi sizin ilac dozunuz 125 den baslatmak gerek dedi. Iste dün böyle gecti.
Siz basladiginizda ilacin dozu kactan basladi canlarimmmmmmmmmmm???????
Yaaaaaaaaa Kizlarrrrrrrrrrr bu kar böyle devam ederse ben nasil gelecem türkiyeye yaaaaaaaaa. 15 gün icinde benim kirmizilar gelir oralar cooook soguk suan gerci bizim burada soguk ama o kadar degil. Ne yapsamki???????????
Nehircim nasilsin tedavin ne durumda???????????
Kızzlaaaarrr egunallcığımızz yoldaa geliyorr inşş..Dedim topik sabırsızlıkla senii bekliyorr.Yarın sabah evinde olurr.Öğlenn gibide kaynatmaya başşlarızzzz..Kazasız belasız dönsün evine diye dua ediyoruz dedimm çok sevindiii..Selamıı var herkezeeeeeee
iyiym canim tesekkürler bizim bisey yaptigimiz yok henüz beklemelerdeyiz burdaki dr genetik testi istedi onlari yaptirdik sonuclarini bekliyoruz bu arada da benim dheas hormonum biraz yüksek geldi onunla ilgili aksamlari kortizol aliyorum bakalim iyi gelicekmi burda ki dr la ilerliyoruz simdilik ama ben karar veremedim hala burdami yapsam yoksa diye burdaki dr cok ilgili ve bilgili geldi bana ama beklemekde beni cok sikmaya basladi biran önce test sonuclari gelsede baslasak bu forumdaki arkadaslar ne güzel cabuk ilerlediler biz hala yerimizde sayiyoruz neyse vardir bundada bir hayir diyorum rabbim hayirli zamanda hayirli saate bebislerimizi yollasin insallah test yaptirmayada korkuyorum artik yaaa bir af varya esme sadic diye esdikce bisey cikcak diye korku sardi icimi gözümü kapatip baslamak istiyorum rabbimin izniyle insallah, sende basla canim tr ye gidiceksin sanirim soguk moguk test sonuclarini aldin seker dahada uzatma bence baslada yüzün gülsün insallah canim dualrimdasiniz...
egunalim den slm getirenden de götürenden de allah razı olsun diyorum artık gelsin de kaynatalım yaa çok boş kaldı bızım topik ee sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?