2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Egunal bugün yola çıkacaktı.Hayırlısıyla,sağ salim evine varır inşallah,hava berbat...

Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş,bunu tespit etmek için cd56 diye bir test varmış,bigisi olan,yaptıran varmı kızlar?:26:

Kızlar slm,

Benden başka çikolata kisti olan varmıydı topicte? Çikolata kistiyle hamilelik nasıl geçiyormuş bilen var mı?

Benim ameliyattan 2 ay sonra tekrarladı kist. Geçen ay 2 cm. di. Hamilelik iyi geliyormuş..

Benim dr.umda hamilelikte kayboluyor dedi. Transferim yapıldığında 4,5cm di. Bakalım ilk ultasonda küçülme olacak mı. Sen 9.gün HCG baktırmıştın, HCG baktırmadın mı?

Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş,bunu tespit etmek için cd56 diye bir test varmış,bigisi olan,yaptıran varmı kızlar?:26:

Canim Benim bu Test bagisiklik testi immun testi benim pihtilasmanin yaninda bundada bakmislar negativ cikti baktirabilirsin Eger var ise tedavini ertelemek Zorunda kalabilirsin

Canim Benim bu Test bagisiklik testi immun testi benim pihtilasmanin yaninda bundada bakmislar negativ cikti baktirabilirsin Eger var ise tedavini ertelemek Zorunda kalabilirsin

Canım teşekkür ederim.Benden periferik kanda kromozom analizi istendi,çok şükür temiz çıktı.Bu testten yeni haberdar oldum,dokturuma danışayım en kısa zamanda.:44:

Canım teşekkür ederim.Benden periferik kanda kromozom analizi istendi,çok şükür temiz çıktı.Bu testten yeni haberdar oldum,dokturuma danışayım en kısa zamanda.:44:

Canim bu testlere yaptirmadan sakin baslama Israrla iste ailemde bu sorun var Bendede olabilir de Yani Salla gitsin yalani yoksa yapmayabilirler

Kızzlaaaarrr egunallcığımızz yoldaa geliyorr inşş.. Dedim topik sabırsızlıkla senii bekliyorr.Yarın sabah evinde olurr.Öğlenn gibide kaynatmaya başşlarızzzz..Kazasız belasız dönsün evine diye dua ediyoruz dedimm çok sevindiii..Selamıı var herkezeeeeeee

Son düzenleme:

ooo iyi hadi maşallah.bir an önce sahalara dönsün artıkınnn...

Nehircim nasilsin tedavin ne durumda???????????

iyiym canim tesekkürler bizim bisey yaptigimiz yok henüz beklemelerdeyiz burdaki dr genetik testi istedi onlari yaptirdik sonuclarini bekliyoruz bu arada da benim dheas hormonum biraz yüksek geldi onunla ilgili aksamlari kortizol aliyorum bakalim iyi gelicekmi burda ki dr la ilerliyoruz simdilik ama ben karar veremedim hala burdami yapsam yoksa diye burdaki dr cok ilgili ve bilgili geldi bana ama beklemekde beni cok sikmaya basladi biran önce test sonuclari gelsede baslasak bu forumdaki arkadaslar ne güzel cabuk ilerlediler biz hala yerimizde sayiyoruz neyse vardir bundada bir hayir diyorum rabbim hayirli zamanda hayirli saate bebislerimizi yollasin insallah test yaptirmayada korkuyorum artik yaaa bir af varya esme sadic diye esdikce bisey cikcak diye korku sardi icimi gözümü kapatip baslamak istiyorum rabbimin izniyle insallah, sende basla canim tr ye gidiceksin sanirim soguk moguk test sonuclarini aldin seker dahada uzatma bence baslada yüzün gülsün insallah canim dualrimdasiniz...

canimcim ben su antagonist agonist tedavilerini pek anlayamadim tekrar bir aciklayabilirmisin yani bu tedavi sekilleri süreylemi alakali yani uzun,kisa protokol yoksa ilac dozuylami alakali tekrar bir anlatirsan cok sevinirim canim:)))

egunalim den slm getirenden de götürenden de allah razı olsun diyorum artık gelsin de kaynatalım yaa çok boş kaldı bızım topik ee sen nasılsın

Aynen arastirdikca habire cikiyor burdaki Doktor fazla arastirma Iyi Devil piskolojik olarak dedi Ama yapimda var ne yapalim arastirmayi seviyommmmmm iste kar devam ederse Gidememki Bakalim

egunalim den slm getirenden de götürenden de allah razı olsun diyorum artık gelsin de kaynatalım yaa çok boş kaldı bızım topik ee sen nasılsın

Sağolasınn gülümm..Napıyimm vallaaa..İstanbul fena karlı,oturduğum yer anadolu yakası kadıköy olunca aralıksız yağğdı durrdu karr.Bir ara dışarı çıktımm,evde hiçbirşey yokk diye ama pazarımızda tabbii kurulmamış bu kardaa.Napıyimm marketten 3-5 birşeyler aldım gelldimmm..Valla topikkte sen ve su olduktann sonra pekk başı boşş kalmaz ama neyysee.Bende ancakk bu kadar yetebildim herkeze napıyimmm..Güldenimm kadarrr enerrjikk değilimm ne yazık kii
Sen napıyosunn..Bugün nasıl yaramaz bebişinnn.. Gerçi arrtıkkk yaramazz değil ama olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…