2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet cicim az daha bekleyelim:97:

Son düzenleme:
evet cicim az daha bekleyelim:97:

cicim ben şimdi en erken ne zaman başlayabilirimkiii?
diyodum test sonuçlarını alıym bidahaki adetime dr a gidiym belki başlar.ama beklicem heralde.valla dese gel hemen başlarımmm.umut etmek güzel şimdi bomboş gibi oluyo.

ben mutfağa giriyorum şekerler yemek işine el atayım biraz gerçi evde de bişi kalmamış alışverişe gitmem gerekiyor bi bakıyım neler yapabilirim...
topik açık arada gelir yazarım size taammı

hemen olmaz canım rahim ve yumurtalıkların dinlensin biraz...
mart adetiyle belki başlar doktorun o da bi ihtimal...acele etme anlıyorum seni ben negatifi alır almaz 2.tedavi planımı yapmıştım...

carmenn kullanıcısından alıntı;
geçmişi okuyordum kızlar kusura bakmayın biraz geç cvp yazıyorum...öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...zaten biliyordum yanımda olacağınızıı...cmt.den beri sanki hayat durdu bnm için...bebeğimin hastalığı evet kistik higroma ilerleyen zamanlarda kistlerin küçülme ihtimalinin olduğu doğru ama her durumda değil...bnm bebeğimde hiç değill..bu hastalıktan dolayı karnında ve beyninde sıvı birikmeside başlamıştı..ayrıca ense kalınlığı 5mm olmuş...su an cok uzun uzadıya anlatack durumda değilim ama şunu söylim 2 ayrı bu dalda uzmanlığını yapmış profesörde gördü...suan çıkmak zorundayım geçmişe olsuna geldiler akşamagirip daha ayrıntılı yazacm sizlere...
bu arada bebeğim kız mış

ay canım benim demek kız bebekmiş
çok üzüldüm çoookkk...kimbilir neler yaşadı carmennn...
rabbim sabrını versin...

ay canım benim demek kız bebekmiş
çok üzüldüm çoookkk...kimbilir neler yaşadı carmennn...
rabbim sabrını versin...

yaşadığı acıyı tahmin bile edemiyorum.. düşününce bile mideme kramplar giriyo, rabbim kimseyi böyle bi acıyla sınamasın...

canım öncelikle hoşgeldin. birkaç gündür bende nete girmediğim için seni görememiştim. ayrıca dosya işini kafana takma pazartesi aın 6 sı olmuyor mu? hem tedaviye adetinin 3. günü başlıyor biliyorsundur zaten de... öpüyorum cnm... hııı birde tedavine hiç geç kalma ben hayırlısı olacağına inanıyorum...

yaşadığı acıyı tahmin bile edemiyorum.. düşününce bile mideme kramplar giriyo, rabbim kimseyi böyle bi acıyla sınamasın...

AMİİİİNNNN canım... bi de cinsiyetini öğrenmiş bu dahada zor bence...
verende alanda rabbim...
bir an önce toparlar inşallah...

hoşbuldum canım saol....
evet göremiyorum seni topikte...
dosya meselesini düşünmüyorum artık kendimi hazır hissetmiyorum o yüzden ertelemeyi düşündüm...
topiği ihmal etme cicim...
sen nasılsın bebiş nasıl bakiiimmm

canım sen nerelerdesin???
iyisinizdir inşallahhh...son durumun hakkında bilgi verirsen sevinirim

herkese merhabalar..umarım hepiniz çok iyisinizdir. carmene olanları okuyunca resmen kanım dondu, allah ona dayanacak kuvvet versin.
ben ne zamandır yazmıyordum, biraz kendimden haberler vereyim dedim.
bugün 8+3 günlüğüz..geçtiğimiz haftalarda doktorun istediği genetik testte malesef kan pıhtılaşmasıyla ilgili genlerde mutasyon çıktı bende. önlem için hemen kan sulandırıcı iğneye başladık. sabah akşam göbekten vuruyorum, biraz acıyo ama alıştım bile. sanırım gebeliğin sonuna kadar devam edecek, işe yarasın bebeğe bir şey olmasın da herşeye razıyım. 8+0 iken kontrolümüz vardı. Herşey yolunda çok şükür, bebecik 2,5 cm olmuş, kalbi pıt pıt atıyordu. Ölçümlere göre 6 gün önde gidiyor bizim fasulye :)
İşte böyle..Hepimizin allah yardımcısı olsun..
Sevgiler

egunalcim kalp kalbe karşıymış, ben de tam size yazıyodum

evet canım kalplerimiz karşılıklıymış...
MAŞALLAH meleğinde sende iyiymişsiniz...gerçi iğne vuruyormuşsun ama meleğin için değer...
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...
ara ara yaz cicim çok uzattın bu kez

ne güzel herşey yolundaymış rabbim önce bebiş sonra sağlıklı hamilelikler versin herkeze.... sendemi fraxapin e başladın? ben iki aydan fazladır kullanıyorum ama artık vicudum isyanlarda vurduğum heryerde beze ve arkasından kaşıntı yapıyo bende şimdi göbek sonra bacak çok zorda kalırsam kol dan yapıp biraz dinlendirmeye çalışıyorum sanada tavsiye ederim.

canım tabiki gene de sen bilirsin... bebek iyi 9. haftanın içindeyiz. bebeğim çok güçlü buna inanıyorum şu an içinde olduğum sıkıntılı durumlara rağmen hala benimle....
carmenin durumunu okuyunca içim acıdı ve kendime kızdım. şu an benm için herşeyden ve herkesden daha önemli olmalı ama ben öyle davranmayıp herşeyi dert ediyorum. allah hepimizin yardımcı olsun. carmen'e de sabırlar versin....

neyin var kuzum hangi densiz hamile hamile seni dertlendiriyooooo...
anlat bakiiiimmmm

oo düşüncesizden bol ne var. başta kocam ve ailesinin tüm mensupları...sanırım hamile olduğumu hissetmek için ailemin yanına gitmem lazım bir süre ama çalıştığım için onu da yapamıyorum. bir süre sonra yıllık iznimi alıp gidicem

hemen olmaz canım rahim ve yumurtalıkların dinlensin biraz...
mart adetiyle belki başlar doktorun o da bi ihtimal...acele etme anlıyorum seni ben negatifi alır almaz 2.tedavi planımı yapmıştım...

dimi öyle oluyo.hani geçen hafta bu zamanlar bebişler benimle diye onlarla konuşurken umutlaryok oluyo.zor be cann.şimdi bu şubat adetim martta bi gidiym bakalım ne dicek.hem o zamana kadar sonuçlarda elimde olur.

çoook sevindim canımmm.Allah kucağına almayıda nasi eder inşallah...ne kadar güzel bir duygudur kalp atışlarını falan duymak..Allahım bizede nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…