cann bende şimdi onu araştırıyordum.2 adet olması yeterli diyenlerde var 3 ay beklenmeli diyenlerde.yine en iyisi dr un muayene sonrası tavsiyesi olcak sanırım.Allah hayırlsını versin canımcım.olsunda yeterki bekleriz napalım...
evet cicim az daha bekleyelim:97:
cicim ben şimdi en erken ne zaman başlayabilirimkiii?
diyodum test sonuçlarını alıym bidahaki adetime dr a gidiym belki başlar.ama beklicem heralde.valla dese gel hemen başlarımmm.umut etmek güzel şimdi bomboş gibi oluyo.
carmenn kullanıcısından alıntı;
geçmişi okuyordum kızlar kusura bakmayın biraz geç cvp yazıyorum...öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...zaten biliyordum yanımda olacağınızıı...cmt.den beri sanki hayat durdu bnm için...bebeğimin hastalığı evet kistik higroma ilerleyen zamanlarda kistlerin küçülme ihtimalinin olduğu doğru ama her durumda değil...bnm bebeğimde hiç değill..bu hastalıktan dolayı karnında ve beyninde sıvı birikmeside başlamıştı..ayrıca ense kalınlığı 5mm olmuş...su an cok uzun uzadıya anlatack durumda değilim ama şunu söylim 2 ayrı bu dalda uzmanlığını yapmış profesörde gördü...suan çıkmak zorundayım geçmişe olsuna geldiler akşamagirip daha ayrıntılı yazacm sizlere...
bu arada bebeğim kız mış
ay canım benim demek kız bebekmiş
çok üzüldüm çoookkk...kimbilir neler yaşadı carmennn...
rabbim sabrını versin...
yaşadığı acıyı tahmin bile edemiyorum.. düşününce bile mideme kramplar giriyo, rabbim kimseyi böyle bi acıyla sınamasın...
canım öncelikle hoşgeldin. birkaç gündür bende nete girmediğim için seni görememiştim. ayrıca dosya işini kafana takma pazartesi aın 6 sı olmuyor mu? hem tedaviye adetinin 3. günü başlıyor biliyorsundur zaten de... öpüyorum cnm... hııı birde tedavine hiç geç kalma ben hayırlısı olacağına inanıyorum...
canım sen nerelerdesin???
iyisinizdir inşallahhh...son durumun hakkında bilgi verirsen sevinirim
egunalcim kalp kalbe karşıymış, ben de tam size yazıyodum
herkese merhabalar..umarım hepiniz çok iyisinizdir. carmene olanları okuyunca resmen kanım dondu, allah ona dayanacak kuvvet versin.
ben ne zamandır yazmıyordum, biraz kendimden haberler vereyim dedim.
bugün 8+3 günlüğüz..geçtiğimiz haftalarda doktorun istediği genetik testte malesef kan pıhtılaşmasıyla ilgili genlerde mutasyon çıktı bende. önlem için hemen kan sulandırıcı iğneye başladık. sabah akşam göbekten vuruyorum, biraz acıyo ama alıştım bile. sanırım gebeliğin sonuna kadar devam edecek, işe yarasın bebeğe bir şey olmasın da herşeye razıyım. 8+0 iken kontrolümüz vardı. Herşey yolunda çok şükür, bebecik 2,5 cm olmuş, kalbi pıt pıt atıyordu. Ölçümlere göre 6 gün önde gidiyor bizim fasulye :)
İşte böyle..Hepimizin allah yardımcısı olsun..
Sevgiler
canım tabiki gene de sen bilirsin... bebek iyi 9. haftanın içindeyiz. bebeğim çok güçlü buna inanıyorum şu an içinde olduğum sıkıntılı durumlara rağmen hala benimle....
carmenin durumunu okuyunca içim acıdı ve kendime kızdım. şu an benm için herşeyden ve herkesden daha önemli olmalı ama ben öyle davranmayıp herşeyi dert ediyorum. allah hepimizin yardımcı olsun. carmen'e de sabırlar versin....
hemen olmaz canım rahim ve yumurtalıkların dinlensin biraz...
mart adetiyle belki başlar doktorun o da bi ihtimal...acele etme anlıyorum seni ben negatifi alır almaz 2.tedavi planımı yapmıştım...
herkese merhabalar..umarım hepiniz çok iyisinizdir. carmene olanları okuyunca resmen kanım dondu, allah ona dayanacak kuvvet versin.
ben ne zamandır yazmıyordum, biraz kendimden haberler vereyim dedim.
bugün 8+3 günlüğüz..geçtiğimiz haftalarda doktorun istediği genetik testte malesef kan pıhtılaşmasıyla ilgili genlerde mutasyon çıktı bende. önlem için hemen kan sulandırıcı iğneye başladık. sabah akşam göbekten vuruyorum, biraz acıyo ama alıştım bile. sanırım gebeliğin sonuna kadar devam edecek, işe yarasın bebeğe bir şey olmasın da herşeye razıyım. 8+0 iken kontrolümüz vardı. Herşey yolunda çok şükür, bebecik 2,5 cm olmuş, kalbi pıt pıt atıyordu. Ölçümlere göre 6 gün önde gidiyor bizim fasulye :)
İşte böyle..Hepimizin allah yardımcısı olsun..
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?