nerdesiniz yaaa mahpeyker huuuuu napıyon orda sessiz sessiz ?
kızlarrr ne durumdasınız???? transferden sonra neler yaşıyorsunuz???vücudunuzda bi değişiklik var mı??? merak ediyorum anlatırsanız sevinirim...[/QU
ay olmazmı bende onu diyordum tam 3 kg almışım vücudum değişeceği kadar değiştionun dışında yiyip içip yatıyorum ben sıkıcı ...
olmamı şekerim yat yat şiştikkızlarrr ne durumdasınız???? transferden sonra neler yaşıyorsunuz???vücudunuzda bi değişiklik var mı??? merak ediyorum anlatırsanız sevinirim...
valla bişe yapmıyorum yazarsanız okuyorum yazmassanız 2008 yıllarında yazılmış tecrübeleri okuyorum :)) sen nasılsın ???
benim bu 3.deneme ilk ikisinde bende dolandım olacağı varsa olur felan die ama olmadı sonra çevremde olan arkadaşlara sordum hepsi 12 gün yatmış bu seferde böyle deneyeyımde içimde kalmasın die yatıyorum işte anlayacağın ne denemediysem onu deniyorum şuanda :) evet hem az hemde çok uzun bi süre var önümüzde inan bana erkenden yatıp günün bitmesi için dua ediyorum ertesi sabah bir gün daha bitti die mutlu uyanıyorum zor günler Allah yardımcımız olsun bence tedavının en stresli ve zorlu günleri bunlar Allahın izniyle 7 gün bitti :)
ne yalan söliim eşim beni çok güldürüyor iiiki bayrama denk geldi :) ha bu arada amiral battı diye bi oyun öğretti eşim onu oynuyoruz tavsiye ederim bir oyun tam yarım saatimizi alıyor
kızlarrr ne durumdasınız???? transferden sonra neler yaşıyorsunuz???vücudunuzda bi değişiklik var mı??? merak ediyorum anlatırsanız sevinirim...
aynen canım ya her sabah bir gun daha gectı dıye uyanıyorum bende düşünme deselerde insanın aklından hiç cıkmıyoki ... çok enteresan ben hiçbir şey hissetmiyorum ne ağrı ne şişlik sanki o kadar ilacı içen ben değilim anlamadımki bu sefer bi değişik inşallah sonucu hayırlı olur :)))
pozitif çıkarsa inanamayacağım galiba :))) bence tup bebek te bu 12 gunluk bekleme suresince narkoz verseler çok güzel olacak bi uyanacaksın hamilesin nasıl fikir ama:))) allah yardımcımız olsun canım....
Kızlar ben geldim biraz geç kaldım malesef 3 şişe serum yemek zorunda kaldım malum yine narkoz ve tansiyonum çok düşüktü bırakmadılar hemen benim zaten tansiyon düşer hep ama narkoz alınca hepten yerle bi oluyo 9.5 olmasını beklediler ilk ölçtüklerinde sanırım 7.4 sonra tekrar serum vermek zorundayız dediler ve 3 şişe biterken 9.4 oldu bende ancak çıkabildim.
Çok şükür herşey yolunda gitti çok üşüdüm her zmanki gibi((
sanırım yarım saat sürdü işlem 9 yumurta toplanmış bakalım yarın tel etmelerini bekliycez...
ilaçlara başladım ilişki yasak :))) biraz rengim beyaz sanırım onun dışında başka bişeyim yok....
olmamı şekerim yat yat şiştikvalla benim göğüslerim baya şişti dün dokunamıyordum bile ama bugün iyi durumdalar
bende napıyım canım sıkılıyor transferden sonra kim ne belirti yaşamış onlara bakıyorum varmı sende bi gelişme ?
canım valla bi değişiklik yok zaten olmazmışki eski yorumları okuyorum günlerdir kımsenınkı kımseyi tutmuyor hiçbir kriteri belirtisi olmayan bi durum tam bir muamma
beklicez görücez Allah yazdıysa olacak inşallah
transferden sonra herkesin ortak yaşadığı bir şey varsa o da 'sıkılmak ' bu olmazsa hamile kalınamıyormuş tüp bebekte
hoşgeldin canımGeçmiş olsun hayatım şimdi iyisin sanırım çok şükür yumurta sayında gayet güzel inşallah 1.kalite embriyo olurlar
bende belirtilere bakmaktan vazgeçtim valla herkes başka bişey yazmış yalnız bişey okudum 10.ve 11.gün dikkatli olmak gerekiyormuş bebeğin kesesi o günlerde oluşuyormuş şimdi onu araştıracağım varmı böyle bişey acaba
Kızlar ben geldim biraz geç kaldım malesef 3 şişe serum yemek zorunda kaldım malum yine narkoz ve tansiyonum çok düşüktü bırakmadılar hemen benim zaten tansiyon düşer hep ama narkoz alınca hepten yerle bi oluyo 9.5 olmasını beklediler ilk ölçtüklerinde sanırım 7.4 sonra tekrar serum vermek zorundayız dediler ve 3 şişe biterken 9.4 oldu bende ancak çıkabildim.
Çok şükür herşey yolunda gitti çok üşüdüm her zmanki gibi((
sanırım yarım saat sürdü işlem 9 yumurta toplanmış bakalım yarın tel etmelerini bekliycez...
ilaçlara başladım ilişki yasak :))) biraz rengim beyaz sanırım onun dışında başka bişeyim yok....
tşk ederim breshkacım şu anda çok iim hatta uyandığımdan beri iim sadece tansiyonum düşük o kadar ama alışık olduğum için bana fark etmiyo ağrım olur sandım ama şu ana kadar sanki hiç bi ilem yapılmamış gibi şükürler olsun ağrım falan yok biraz uykum var ama narkozdan değil tansiyondan uyku yapıyo halsizlik birazda yumurta sayım hep 5 veya 7 toplancağı sölenmişti ama bu gün 9 tane toplamışla sevindim bende biliyosunki yumurta fazlası değil kalitesi döllenmesi önemli o yüzden ha 20 ha 9 fark etmiyo benim için bakalım cumartesi büyük ihtimal transfer başlıycaz sizin gibi gün saymaya Allahım ne olursun hiç birimizi üzmesin hepimizin emekleri pozitifle hayırlısıyla sonuçlansın...
hmmm o zaman dikkatli olmak gerek gerçekten tşk ederim canımcnm bebeğin kesesi 28. günden yani 5 hafta başı başlar yani ortalama o döneme denk gelir 5. hafta sonu çağırı ve keseyi yolc kesesi die geçer onu görürsün 6. hafta sonuna ilk kalp atışını dinlersin...
uyumuştuk yeni uyandık :))) tşkler kızlar aminnnn egunalcım darısı artık sizlere arkadaşım inşlh benimki kadar kolay geçer işlemleriniz artık 3. bekleme aşaması başladı yarını sabırsızlıkla beklemeye başladık :)))) acaba arıyıp kaçı döllenmiş ne olmuş ne bitmiş bu merak başladı :18::18:
beklemeler ve başlamalar bitmiyo bu tedavilerde :)) ya carmenn ne yaptı acaba ??
ay olmazmı bende onu diyordum tam 3 kg almışım vücudum değişeceği kadar değiştionun dışında yiyip içip yatıyorum ben sıkıcı ...
olmamı şekerim yat yat şiştikvalla benim göğüslerim baya şişti dün dokunamıyordum bile ama bugün iyi durumdalar
canım bende oyle transfer sonrası bi değişiklik yok yumurta toplamadan sonra yumurtalıklarım hafif ağrıyodu o biraz devam ediyo göğüslerim zaten baştan beri hassastı o var ama dediğim gibi bunlar transferden oncede vardı aslında belirti aramıyorum cokta tutarsa suprız olacak banada canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?