2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim kızlarrr...brayns seninde opu iyi geçmiş öncelikle ona çok sevindiğmi söylimm...

bnm opuda iyi geçti 11 yumurta toplamışlar,yarın arayıp durumu bildirecekler tahminen cmt.transfer olur dedilerr...benim hast.kısmında sorun yoktu ama eve geldikten sonra sancım başladı yani karnımın alt kısmı ağrıyor bayaa...acıyor yanii..geçen sefer 21 tane toplanmıştı böle ağrım olmuşmuydu hatırlayamıyorum,ağrı kesiciye izin verdiler ama ben içmiyorum,dayanıyorum sabaha geçer inşallah...acaba bu ağrı sadece bende mi oldu( başka bir şikayetim yok şimdilik....

merak eden tüm arkadaslarıma teşekkür ediyorum otururken rahatım olmadığı için tek tek cvp yazamcm kusura bakmayın nolurr...anca uzanınca bişe hissetmiyorum.....5 dk.girip haber vereyim dedim merak etmeyin diyee...yarın uzun uzun burda olurum nasılsa,hepinizi öpüyorum..

çok geçmiş olsun canım...yarın da güzel haberlerini bekliyoruz...yumoşların 1.kalite embriyo olsun sonrada annesine sımsıkı tutunsunlar inşallah...

Cnm yaaa çok sevindim bende senin adına merak etmiştik seni...
Bence çektiğin acıya değmez ilacını yazmışlardır iç bende çok iim diodum akşam olunca ağrı başladı özellikle ayağa kalkınca sağ ve solda göbek boşluklarımda bi gerginlik ve ağrı vardı hemen gönderdim eşimi aldı yazdıkları 2 tane ağrı kesiciyi geldi ve şimdi daha iim dediğim gibi çekmene değmez iç bence en küçük bi kötü etkisi olsa vermezler ilaçları düşünsene herşeye dikkat ediyolar kozmetik ürünü kullanmamaktan dikkat ediceğimiz bütün konuları anlatıyolar içmemen gerekse sölerlerdi mecbur kalmadığınız sürece içmeyin die neyse geçmiş olsun....

slm kızlar buakşam moralim bozuldu yaa(bana bi cevap yazın tam saatinde içmem gereken ginerayı bir saatlik gecikmeyle içtim bişey olurmu?misafir geldi cay koyım derken unutuvermişim bi aklıma geldi bi saat gecmiş..hatta 1 saat 15 dk ya off offf..iyi uykular...

MAHPEYKER CİM hayır olsun inş..sakın adet falan sanıp tutmadı diye moralini bozma..aklına kötü bişey getirme bebişin yerleşme lekelenmesi olabilir..pozitif olmaya devam gülümse:)))

Merhaba carmen.

Ben de 1 haftadir giremedim . Simdi ekimden geldigince okumaya calisacagim neler olmus bu arada.
Senin yumurtavtoplaman olmus. Cok sevindim. Yolun sonuna geldin . Hayirlisi olsun insallah arkadasim .

valla o ilacı kullanmadığım için bilgim yok benim sadece merional vardı zamanında kullanmam gereken onla eş değerse yarın ara sor hemen dr ama onun dışında fark etmiyo sanırım diğer ilaçlar panik yapma hem çok geç kalmış değilsin bence 1 saaten bişey olmaz...

Selam canim ,

Gozun aydin olsun . Zor gecmis biraz ama bitmis. Gecmis olsun.
Guzel haberler ver bize .

Brynscim cani. Bu kozmetik urunu meselesi nedir? Ilk defa boyle bir sey duydum ben. Onceki tedavilerimde manikur pedikur makyaj ozellikle yaptim gittim . Moral olsun diye . Ondan mi tutmadi acaba ?
Neymis bunun mantigi? Makyaj yapmadan cikmam ben olmazzzzzz

kızlar mısafırlerım vardı gıremedım. sımdı gonderdım ve hemen buraya gırdım. yarın sabah opuya gıdıyorum. gelınce haber verırım. bana dua edın olur mu? bryns hayırlısı olsun sabah gelınce guzel haberlerını ıns alırım.

tşk ettim cnm sen nasılsın ??

Sagol guzelim . Bayramda izmirde degildim giremedim o yuzden .
Nasil rahatlamissindir di mi simdi? O duygu cok guzeldir bilirim .
Ben de 1 kasimda regl oldum . 21 inde lucrine baslayacagim insallah.
Bakalim kismet. Hem cok uzak geliyor tedavi bana hem de kacinilmaz derecede yanibasimda.
Herhalde surece girince bu hayali duygu kaybolacak diyorum .
Yazismalardan kacirdiysam kusura bakma ne olur , hizlica okumaya calistim gecmisi...
Sen henuz haber almadin degil mi dillenme ile ilgili?

cnm yumurta toplama işleminden bi gün önce arıyolar 12 den sonra yeme içme sabah gelirken sakın kozmetik ürünü kullanmayın dediler deodorant krem vs. sanırım steril ortam ve verilen ilaçları etkiliyomuş bende ilk kez duydum acaba dedim narkoz alıcağım içinmi dediler ama değil sanırım ben çok kez narkoz aldım kozmetikle ilgili bişey dememişlerdi diğer arkadaşlarada kozmetik olayını sölüyolarmış bende tüp bebek tedavisi içindeki ialçlara bağladım bence sende yapma hatta buradan kimdi hatırlamadım yazmış birisi banyo yap sabah demişti bende gece yaptım dedim olmazmı ona dr. demişki sabah yapmak daha ii saçında toz bile kalmasın komik ama bunlar önemli bence sende uygula gerçi sabah değil akşam yap banyonu o kadarda değildir heralde :))) ben giderken duru suyla yıkadım yüzümü dişimi bile fırçalamadım korkudan :)

Sansin bol olsun canim . Hic heyecan yapma. Rahat ol. Anestezi oncesi verilen ilacin da keyfine var...
Bir o duygu icin opuya girmekten korkmuyorum

Bismillahirrahmanirrahim :) neler duyacagiz daha yaa... Hangi merkezdi senin tedavin?
Arayip bunlari soylerlerse elbet uyacagim ama umarim demezler... Ben sabah kalkip opu heyecanini uzerimden atmak icin yikaniyorum , susleniyorum , bir onceki gun kuafore gidiyorum , bildigin hazirlaniyorum . Yoksa stres diz boyu. 2 kere opuya girdim ben bir de dondurulmus hic birince boyle bir sey demediler . Sacma bence ama vardir bir bildikleri demekten baska da diyecek bir sey yok.

yok cnm yaa ben dinlenmedim öle yat falan dediler ama kasmıycam kendimi biraz akışına bırakmak ii oluyo gerçi çok zor başarabiliyorum ama transferden sonrada çok dinlemiycem çok dinlenmekle geçirmiycem kendimi geçmişteki hüsranlarım beni bu konuda katılaştırdı sanırım hem bu şekilde olunca inan ne ağrın ne sızın oluyo zaman geçiyo ve strese girmiyorum gerçi şu ana kadar sadece heycanlarım oldu stres olmadı büyükte konuşmuyayım :) hadi seninde hayırlı olsun bende ilk adet günümde havalara uçmuştum :))) bak şimdi yolun çoğunu atlattık 2 basamak kaldı darısı umudum1 ve hly ciğime inşlh onlarda bi adet olsa :26::26:

dua etmezmiyiz şekerim hayırlısıyla git hayırlısıyla gel stres yapma hiç büyütülcek bi durum değil bol bol sağlıklı yumurtaların toplanır inşlhhh bişey yeme içme sakın ve banyo yap sakın bişey sürme sıkma dikkat et :)

Transfer ne zaman canim ?

Bu arada hly adet olmadi mi daha? Umudum 1 de ??

Hlynin yaptigi listeyi sayfa sayfa aradim bulamadim . Hangi merkezdi senin canim ? Sayfa nosunu da biliyorsan seoylersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…