ben geldim kızlarrr...brayns seninde opu iyi geçmiş öncelikle ona çok sevindiğmi söylimm...
bnm opuda iyi geçti 11 yumurta toplamışlar,yarın arayıp durumu bildirecekler tahminen cmt.transfer olur dedilerr...benim hast.kısmında sorun yoktu ama eve geldikten sonra sancım başladı yani karnımın alt kısmı ağrıyor bayaa...acıyor yanii..geçen sefer 21 tane toplanmıştı böle ağrım olmuşmuydu hatırlayamıyorum,ağrı kesiciye izin verdiler ama ben içmiyorum,dayanıyorum sabaha geçer inşallah...acaba bu ağrı sadece bende mi oldu( başka bir şikayetim yok şimdilik....
merak eden tüm arkadaslarıma teşekkür ediyorum otururken rahatım olmadığı için tek tek cvp yazamcm kusura bakmayın nolurr...anca uzanınca bişe hissetmiyorum.....5 dk.girip haber vereyim dedim merak etmeyin diyee...yarın uzun uzun burda olurum nasılsa,hepinizi öpüyorum..
ben geldim kızlarrr...brayns seninde opu iyi geçmiş öncelikle ona çok sevindiğmi söylimm...
bnm opuda iyi geçti 11 yumurta toplamışlar,yarın arayıp durumu bildirecekler tahminen cmt.transfer olur dedilerr...benim hast.kısmında sorun yoktu ama eve geldikten sonra sancım başladı yani karnımın alt kısmı ağrıyor bayaa...acıyor yanii..geçen sefer 21 tane toplanmıştı böle ağrım olmuşmuydu hatırlayamıyorum,ağrı kesiciye izin verdiler ama ben içmiyorum,dayanıyorum sabaha geçer inşallah...acaba bu ağrı sadece bende mi oldu( başka bir şikayetim yok şimdilik....
merak eden tüm arkadaslarıma teşekkür ediyorum otururken rahatım olmadığı için tek tek cvp yazamcm kusura bakmayın nolurr...anca uzanınca bişe hissetmiyorum.....5 dk.girip haber vereyim dedim merak etmeyin diyee...yarın uzun uzun burda olurum nasılsa,hepinizi öpüyorum..
ya kızlar bende regl belirtileri başladı hayır olsun inşallah ... tanem sende durumlar nasıl ??
slm kızlar buakşam moralim bozuldu yaa(bana bi cevap yazın tam saatinde içmem gereken ginerayı bir saatlik gecikmeyle içtim bişey olurmu?misafir geldi cay koyım derken unutuvermişim bi aklıma geldi bi saat gecmiş..hatta 1 saat 15 dk ya off offf..iyi uykular...
Kızlar ben geldim biraz geç kaldım malesef 3 şişe serum yemek zorunda kaldım malum yine narkoz ve tansiyonum çok düşüktü bırakmadılar hemen benim zaten tansiyon düşer hep ama narkoz alınca hepten yerle bi oluyo 9.5 olmasını beklediler ilk ölçtüklerinde sanırım 7.4 sonra tekrar serum vermek zorundayız dediler ve 3 şişe biterken 9.4 oldu bende ancak çıkabildim.
Çok şükür herşey yolunda gitti çok üşüdüm her zmanki gibi((
sanırım yarım saat sürdü işlem 9 yumurta toplanmış bakalım yarın tel etmelerini bekliycez...
ilaçlara başladım ilişki yasak :))) biraz rengim beyaz sanırım onun dışında başka bişeyim yok....
Buradayız şekerim valla sen yatmaktan sıkıldın banada zaman geçmiyo yarın sabah olsada bi an önce die saat sayıyorum bende :18::18:
ne güzel dışardaydık dolaşıyoduk tatlı bi stres vardı eşimdede bendede bu akşam hastaneden aradılar 12.00 den sonra hiç bişey yeme içme gelirken kozmetik ürünü kullanmayın 8.30 da burada olun vs. arayıp bunları sölüyünce ayyy bi tuaff olduk doğru eve geldikya kimi işlem 45 dk. sürüyo dio kimi 15 dk. hangisi doğru ??
Selam canim ,
Gozun aydin olsun . Zor gecmis biraz ama bitmis. Gecmis olsun.
Guzel haberler ver bize .
tşk ettim cnm sen nasılsın ??
Brynscim cani. Bu kozmetik urunu meselesi nedir? Ilk defa boyle bir sey duydum ben. Onceki tedavilerimde manikur pedikur makyaj ozellikle yaptim gittim . Moral olsun diye . Ondan mi tutmadi acaba ?
Neymis bunun mantigi? Makyaj yapmadan cikmam ben olmazzzzzz
kızlar mısafırlerım vardı gıremedım. sımdı gonderdım ve hemen buraya gırdım. yarın sabah opuya gıdıyorum. gelınce haber verırım. bana dua edın olur mu? bryns hayırlısı olsun sabah gelınce guzel haberlerını ıns alırım.
cnm yumurta toplama işleminden bi gün önce arıyolar 12 den sonra yeme içme sabah gelirken sakın kozmetik ürünü kullanmayın dediler deodorant krem vs. sanırım steril ortam ve verilen ilaçları etkiliyomuş bende ilk kez duydum acaba dedim narkoz alıcağım içinmi dediler ama değil sanırım ben çok kez narkoz aldım kozmetikle ilgili bişey dememişlerdi diğer arkadaşlarada kozmetik olayını sölüyolarmış bende tüp bebek tedavisi içindeki ialçlara bağladım bence sende yapma hatta buradan kimdi hatırlamadım yazmış birisi banyo yap sabah demişti bende gece yaptım dedim olmazmı ona dr. demişki sabah yapmak daha ii saçında toz bile kalmasın komik ama bunlar önemli bence sende uygula gerçi sabah değil akşam yap banyonu o kadarda değildir heralde :))) ben giderken duru suyla yıkadım yüzümü dişimi bile fırçalamadım korkudan :)
Sagol guzelim . Bayramda izmirde degildim giremedim o yuzden .
Nasil rahatlamissindir di mi simdi? O duygu cok guzeldir bilirim .
Ben de 1 kasimda regl oldum . 21 inde lucrine baslayacagim insallah.
Bakalim kismet. Hem cok uzak geliyor tedavi bana hem de kacinilmaz derecede yanibasimda.
Herhalde surece girince bu hayali duygu kaybolacak diyorum .
Yazismalardan kacirdiysam kusura bakma ne olur , hizlica okumaya calistim gecmisi...
Sen henuz haber almadin degil mi dillenme ile ilgili?
kızlar mısafırlerım vardı gıremedım. sımdı gonderdım ve hemen buraya gırdım. yarın sabah opuya gıdıyorum. gelınce haber verırım. bana dua edın olur mu? bryns hayırlısı olsun sabah gelınce guzel haberlerını ıns alırım.
yok cnm yaa ben dinlenmedim öle yat falan dediler ama kasmıycam kendimi biraz akışına bırakmak ii oluyo gerçi çok zor başarabiliyorum ama transferden sonrada çok dinlemiycem çok dinlenmekle geçirmiycem kendimi geçmişteki hüsranlarım beni bu konuda katılaştırdı sanırım hem bu şekilde olunca inan ne ağrın ne sızın oluyo zaman geçiyo ve strese girmiyorum gerçi şu ana kadar sadece heycanlarım oldu stres olmadı büyükte konuşmuyayım :) hadi seninde hayırlı olsun bende ilk adet günümde havalara uçmuştum :))) bak şimdi yolun çoğunu atlattık 2 basamak kaldı darısı umudum1 ve hly ciğime inşlh onlarda bi adet olsa :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?