2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canlarım... nasılsınız? uğrayamadım kusura bakmayın.. geçmişi de okuyamadım... hepinizin bayramını kutluyorum.. inşallah bu bebeksiz son bayramımız olur...

ben adet olmadım.. dün farlutalı bitirdim... bugünden itibaren adet olmam gerek.. yanlız benim hala kasıklarımda batmalar bıçak saplanmaları acılar devam ediyor.. canım sıkkın bu yüzden.. cumaya kadar adet olmazsam test yaptırcam.. hayırlısı olsun.. kızlar listeyle de ilgilenemedim.. bayram dönüşü anca.. herkes güncellemelerini yazar bnde ona göre düzenlerim :)

hepinizi öpüyorummm hoşçakalın

çatlatma iğnen hayırlı olsun çatır çatır çatlasın yumoşların ...evet canım saklamak zor oluyor bizim talihsizliğimiz tedavimizin bayrama dek gelmesi... mecburen insanlarla karşılaşmak durumunda kalıyorsun...bayram dolayısıyla gittiğimiz her evde hala çocuk yokmu ,niye yapmıyorsunuz,tedavisine bakın artık vs...duymaktan şiştim artık...canını sıkmadan strese girmeden biraz daha dayan arkadaşım az kaldı...bugün gitmezlerse yarın hastaneye gittiğinizi söylemezsiniz başka biyere diye çıkın evden...herşey çok güzel olacak...az kaldı...

ayyy yoksa hamilemisin...keşke olsa öyle bişey nasıl güzel olur...valla ben sana daha önce dediğimde çok küçük bi ihtimal demiştin..arkadaşının meraktan çat diye ortasından çatlamasını istemiyorsan bir idrar testi yap çok merak ettim...

günaydı arkadaşlar
bayramınızı kutluyorum hepinizin...
benım açıdan durumlar pek iyi değil 300 gonal f kullanıyordum yumurtalar az geliştiği
için 150 menegon verdi toplamda 450 kullanıyorum artık yumurta uyarıcıyı
bugun tekrar kontrol var bakalım umarım normal boyutlara ulaşmıştır yumurtalar bundan
dolayı hiç keyfim yok..
herkese tekrar hayırlı bayramlar...

canım arkadaşım sonuçta yeteri kadar gelişsin yumoşların biraz daha fazla iğne kullanacaksın o kadar böyle bakmaya çalış duruma... canını sıkmamaya çalış inşallah kontrolden güzel haberlerle dönersin....bende günde 225 gonal-f vuruyorum bugün 4.iğnemi yapacam perşembe günü kontrolüm var...yazdıklarını okuyunca acaba benim yumoşlarım ne durumda gelişimleri nasıl diye düşünüyorum ama sonuçta yeterli olgunluğa gelsinlerde bi kaç tane iğne fazla vurulsamda olur diyorum sende öyle düşün haberlerini bekliyorum...

Hoşgeldin canım Allahım yüzümüze baksın dualarımız kabul olsun inşallah Tedavin hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider sen sadece bunu düşün gelecek meleğini düşün hiç kimsenin lafını umursama ağzı olan konuşuyo bak ne güzel dua etmişsin kayınvaliden için de bir taşla iki kuş Haberlerini ver mutlaka canım .

Amaaan benim hakkımda da çok konuşan oldu çocuğu olmuyormuş falan dediler bende açık kist ameliyatı olmuştum yumurtalarım alındı diye laf yaymışlar ama eşime hiçbirisini bildirmedim bile milletin işi gücü yok can yakmak için uğraşıyorlar .kayınvalidemde kayınpederimde bir torun hevesiyle isteklerini bildirdiler tabi ama Allah var yukarda onlardan yana sıkıntım olmadı hiçbir zaman Rabbim kimseye evlat eksikliğini yaşatmasın zorluğunu çeken daha iyi biliyor bunun ne demek olduğun

Canım dualarımız seninle inşallah değerin katlanır canım . Sende bizler için dua et hayatım sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum inşallah sonumuz güzel olur.

Canım kontrolün nasıl geçti ? heyecan olmazmı günler değil saatler geçmiyor valla

Sana da iyi bayramlar hayatım Canım bence cumayı bekleme perşembe günü hemen bir doktora git inşallah hamilesindir ama Allah korusun başka bişey varsa da bir gün bile geç kalma tatlım. İnşallah hamilesindir

kontrolden geldım kızlar yumoşlarım hazırmış. bu gece catlatma ıgnesını vurulacagım. ve tek doz lucrın. yarın ılaç almıcam ve persembe sabah 9 da hastanede olacagım ıns. cok sevınclıyım valla. ruyamda tedavım ıptal olmustu ama tam tersı cıktı. neyse ben cıkıyorum yemek yapacam ve malum kayınpeder burda. musaıt oldugumda ara ara gırerım ıns.

Hadi gözün aydın canım inşallah sonuna kadar güzel haberler verirsin tebrik ederim canım.

oh oh...MAŞALLAH nazar değmesin İNŞALLAH...ne güzel seninde opu günün belli oldu süpperrrr...ALLAH yardımcın olsun canımcım...

TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp Bebek
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]Farlutal bitti..Adet olmayı bekliyor..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsz infertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Gonal-F kullanıyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Ginera içiyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial Hastanesi
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]İlaca devam :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme [/TD]
[TD]Yarın OPU olacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Perşembe OPU olacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bugün 4.iğnesini vurulacak inşallah :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Haber bekliyoruz :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Gonal-F & Menogon iğneye devam :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri Yok[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birnur[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Erkek İnterfilitesi[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokkusağımm[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Hollanda [/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]İğnelere başladı :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat70[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün kontrolu var :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz2222[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]ASM[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyamm[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]Afyon Telek Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TRANSFER AŞAMASINDA OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI [/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahpeyker 77 [/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]03.11.2011[/TD]
[TD]15.11.2011[/TD]
[TD]7 gün kaldı öğrenmemize :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tanem 77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]04.11.2011[/TD]
[TD]16.11.2011[/TD]
[TD]8 gün kaldı öğrenmemize :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Breshka[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]05.11.2011[/TD]
[TD]16.11.2011[/TD]
[TD]8 gün kaldı öğrenmemize :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canlarım...

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

işteee listemizzzzzzzzzzz listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım

ooooooooooooof yat yat şiştim yawww kimse de yok zaten canım da sıkılıyo :26:

Buradayız şekerim valla sen yatmaktan sıkıldın banada zaman geçmiyo yarın sabah olsada bi an önce die saat sayıyorum bende :18::18:
ne güzel dışardaydık dolaşıyoduk tatlı bi stres vardı eşimdede bendede bu akşam hastaneden aradılar 12.00 den sonra hiç bişey yeme içme gelirken kozmetik ürünü kullanmayın 8.30 da burada olun vs. arayıp bunları sölüyünce ayyy bi tuaff olduk doğru eve geldik ya kimi işlem 45 dk. sürüyo dio kimi 15 dk. hangisi doğru ??

Bana da geçmiyor zaman akşama kadar abuk subuk tv programları izliyorum ... Ne güzel canım tatlı heyecanlar bunlar .. işlemin süresi yumurtanın sayısına göre değişiyor canım benden 8 yumurta aldılar 30 dk sürmüş çıkarken tam kendime gelememiştim o yüzden ben hatırlamıyorum ama eşim dk saymış sabah mutlaka banyo yap git canım makyaj yapma parfüm kullanma ojelerin varsa çıkar takılarını evde bırak yada orda eşine verirsin akşam karnını iyi doyur ben çok acıkmıştım gerçi beni 11 de almışlardı nerdeyse öğlene kadar aç kalmıştım Hadi bakalım senin içinde gün saymaya başlayacağız oooh ohh maşallah topicçe mutlu sonu yakalarız inşallah

Hımm sanırım benimde o kadar sürer o zaman çünki benide 8 yumurtam var
ya banyo yapıp neden gideyim onu anlamadım ben şimdi yapmıştım halbuki banyomu bi ii tarafımı var ???

Hımm sanırım benimde o kadar sürer o zaman çünki benide 8 yumurtam var
ya banyo yapıp neden gideyim onu anlamadım ben şimdi yapmıştım halbuki banyomu bi ii tarafımı var ???
şimdi yaptıysan da krem falan sürme o zaman canım :) Doktor bana vücutta kesinlikle kimsayal bir madde olmasın saçlarınızı muhakkak yıkayın toz olmasın anestezi alacağınız için etkileşimi çok kolay şeyler bunlar rahatsızlık yaşamayın demişti bana . Valla bende akşam yapmıştım ama sabah tekrar yapıp gittim ne olur ne olmaz diye yinede sen bilirsin canım

Allah Allah 8 kez narkoz aldım ama böle bişey hiç sölenmemişti yeme içme takı vs bunlar anestezi için yapılan şeyler bilgim var ama banyo yap ilk kez duydum neyse aman boşver yaptım ben banyomu sabahın köründe 7 de banyo yapamam valla :))) zaten yatcam kalkcam evdede yataktada zerre kadar toz yoktur aaaaaaa ama dur yaaa kız arabayı sölüyeyimde gitsin yıkatsın bari benimki ne olur ne olmaz kaparsak mikrop veya toz arabadan kaparız :))))
öfff bi an önce saat 7.30 olsada gitme zamanı gelse (( benimkide dioki çok stresliyim aşkım dedim o nie ee yarın ne yapcaz falan filan ayy dedim hasbam stres kaygısına bakın adam altı üstü sperm verip çıkacak off offf peki ağrı acı oldumu işlemden sonra
ağrı kesici falan veriyolarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…