Allah Allah 8 kez narkoz aldım ama böle bişey hiç sölenmemişti yeme içme takı vs bunlar anestezi için yapılan şeyler bilgim var ama banyo yap ilk kez duydum neyse aman boşver yaptım ben banyomu sabahın köründe 7 de banyo yapamam valla :))) zaten yatcam kalkcam evdede yataktada zerre kadar toz yoktur aaaaaaa ama dur yaaa kız arabayı sölüyeyimde gitsin yıkatsın bari benimki ne olur ne olmaz kaparsak mikrop veya toz arabadan kaparız :))))
öfff bi an önce saat 7.30 olsada gitme zamanı gelse(( benimkide dioki çok stresliyim aşkım dedim o nie ee yarın ne yapcaz falan filan ayy dedim hasbam stres kaygısına bakın adam altı üstü sperm verip çıkacak off offf peki ağrı acı oldumu işlemden sonra
ağrı kesici falan veriyolarmı
benim daha önceki operasyonumda da doktorum banyo yapmamı söylemişti ama sen dikkat et yinede. Ağrım sızım olmadı sadece karnım çok şişti gazın oluyor biraz ağrı kesici minoset veriyorlar ama ben hiç almadım canım . Eşin için de öyle deme hayatım psikolojik olarak etkilenebilir benimkide stresliydi hatta bana çattı benimde moralimi bozdu operasyon öncesi ağladım moral bozuk olarak girdim ama çok şükür bi problem yaşamadım
bryns cnm hadı bakalım guzel haberlerle gel aramıza. ıns yarın guzel guzel döllenır yumoşların ve bebegını kucaklamana az kalmıstır ıns
evettt bende catlatma ıgnesını vurdum. acaa bı yan etkısı varmı bu ıgnenın. zaten gaz sorunu yasıyordum. daha da kotu olmımmasallah bu ıgneler mahfettı bunyemı
persembeye az kaldı. bana dua edın kızlar olur mu?
Şimdi geldi montumu bile çıkarmadan yazayım dedim :))) heycandan şoktayım çarşamba opu var kızlarrrrrrrrrr yumurtalarım 19 mm olmuş yarın çatlatma iğnemi vurulcam herşey çok güzel sanırım haftasonuna transfer olur Allahımmm mubarek günler hayırlı uğurlu geldi ne olur bol bol dua edelim inşlh bu topikte herkes güzel sonuçlar alıcak Herkesin Bayramı kutlu olsun şimdi yola çıkıcaz yola çıkacaklarada hayırlı yolculuklarrrrr
slm kızlar bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım suan iğneleri kullanıorum muhtemelen haftasonu yumurtalarım toplanıcak çok stresteyim benimde ilk denemem eşim sperm azlığı var bende iki kez kist yzünden acık ameliyat gecirmiştim tek şansımız tüp bebek.allah yardımcımız olsun.ben nene hatunda yaptırıyorum ve ist da yeniyim burası hakkında bi bilgisi olan varmı.rabbim hepimize hayırlı bebişler versin.
günaydın canlarım... nasılsınız? uğrayamadım kusura bakmayın.. geçmişi de okuyamadım... hepinizin bayramını kutluyorum.. inşallah bu bebeksiz son bayramımız olur...
ben adet olmadım.. dün farlutalı bitirdim... bugünden itibaren adet olmam gerek.. yanlız benim hala kasıklarımda batmalar bıçak saplanmaları acılar devam ediyor.. canım sıkkın bu yüzden.. cumaya kadar adet olmazsam test yaptırcam.. hayırlısı olsun.. kızlar listeyle de ilgilenemedim.. bayram dönüşü anca.. herkes güncellemelerini yazar bnde ona göre düzenlerim :)
hepinizi öpüyorummm hoşçakalın
Tşk ederim cnm egunalcım sanada ya yan etkisini bilmem ama 4 gün oldu benden aşırı derecede şefaf akıntı geliyo ve parmak arasında uzardı ya inanın 20 cm oluyodur :))) ayrıca feci şekilde göğüs uçlarım acıyo öle böle değil 2 gün oldu sanırım ilaçların hormonlarından yarın gelir gelmez yazıcam bende sizler için dua ediyorum kızlar ve hepinizi çok merak ediyorum işleme tam 9 saatim kaldı heycanlıyım inşlh bu heycanlarımız 9 ay hiç bitmeden devam eder tabii bünyeler dayanırsa :)))
bu arada 15 dk. kaldı ayy ne yesem ne içsem :)) şaşırdım son 15 dk.:18::18: öptüm sizi gelince yazcam mutlaka...
kızlar selam ya yatmaktan nefret geldi bana yaaa resmen 3 kg almışım 7 gün daha böle yatarsam sanırım korkunç bi hal alıcam gerçi geçen seferkinden daha keyıflı geçio zaman en azından bayram tatili die eşimde yanımda transfer olan arkadaşlar hala yatıyormusunuz sizde yani yat yat nereye kadar onu anlamadım şuanda 5 aylık hamile gidi şişti karnım bi bu stres eksikti zatenvalla bişe söleyin yatak yemek tv pc dışında bişe yapan varmı ???
ha bide minoset alabiliyormuyuz bilen varmı[/QUOTE
ben gecen sefer teste kadar yatmıştım sonuç negatif oldu çok yatıncada rahme kan gitmiyor diyorlar...bu sefer 3 gün dinlenip diğer günler iş yapmamak kaydıyla günlük hayatmıa devm etmeyi planlıyorum..gerçi evdende çıkmadıktan sonra iş güç yapmadıktan sonra yemek yapmaktan başka ne yapabiliriz ki...e
cnm yaaa şimdi dikkat ettim sen erdem hastanesinde tedavi oluyomuşsun erdem hastanesi bizim burda :))) sen nerede oturuyosunki ??
kızlar selam ya yatmaktan nefret geldi bana yaaa resmen 3 kg almışım 7 gün daha böle yatarsam sanırım korkunç bi hal alıcam gerçi geçen seferkinden daha keyıflı geçio zaman en azından bayram tatili die eşimde yanımda transfer olan arkadaşlar hala yatıyormusunuz sizde yani yat yat nereye kadar onu anlamadım şuanda 5 aylık hamile gidi şişti karnım bi bu stres eksikti zatenvalla bişe söleyin yatak yemek tv pc dışında bişe yapan varmı ???
ha bide minoset alabiliyormuyuz bilen varmı
kızlar bende sabah opuya giyorum 10.45 olarak saat verdiler,ne zaman biter,ne zaman dönerim bilmiyorum ama kendimi iyi hissettiğim an hemen girecem nete...
bu arada bende akşamüstü banyo yapmıştım,şimdi yazılanları okudumda sabah tekrar mı duş alsam off havada iyice soğudu artıkk bide hasta olmimm...ben zaten 4-5 gündür ne oje sürüyorum ne parfüm sıkıyorum biyerde okumuştum daha önce ama bugun unuttum banyo sonrası bacağımı kremledim.. o yüzden sabah heralde girerim duşa yine..daha önceki merkezimde duş olayını söylemişlerdi ama bu sefer hiç bişey sölemediler diye bende diğer taraf abarttı diye düşünmüştüm...demekki şimdiki merkez vurdumduymazmış:).
ayrıca çok stresliyim narkoz alacığımdan dolayı,bide şu OHSS riski beni korkutuyor geçen sefer bişey olmamıştı 21 yumrta toplanmıştı ve riske karsı serum takmış,önlem almışlardı bakalım yarın neler olacak....
dualarınıza ihtiyacm var kızlar hepinizi öpüyorum.
Tşk ederim cnm egunalcım sanada ya yan etkisini bilmem ama 4 gün oldu benden aşırı derecede şefaf akıntı geliyo ve parmak arasında uzardı ya inanın 20 cm oluyodur :))) ayrıca feci şekilde göğüs uçlarım acıyo öle böle değil 2 gün oldu sanırım ilaçların hormonlarından yarın gelir gelmez yazıcam bende sizler için dua ediyorum kızlar ve hepinizi çok merak ediyorum işleme tam 9 saatim kaldı heycanlıyım inşlh bu heycanlarımız 9 ay hiç bitmeden devam eder tabii bünyeler dayanırsa :)))
bu arada 15 dk. kaldı ayy ne yesem ne içsem :)) şaşırdım son 15 dk.:18::18: öptüm sizi gelince yazcam mutlaka...
kızlar bende sabah opuya giyorum 10.45 olarak saat verdiler,ne zaman biter,ne zaman dönerim bilmiyorum ama kendimi iyi hissettiğim an hemen girecem nete...
bu arada bende akşamüstü banyo yapmıştım,şimdi yazılanları okudumda sabah tekrar mı duş alsam off havada iyice soğudu artıkk bide hasta olmimm...ben zaten 4-5 gündür ne oje sürüyorum ne parfüm sıkıyorum biyerde okumuştum daha önce ama bugun unuttum banyo sonrası bacağımı kremledim.. o yüzden sabah heralde girerim duşa yine..daha önceki merkezimde duş olayını söylemişlerdi ama bu sefer hiç bişey sölemediler diye bende diğer taraf abarttı diye düşünmüştüm...demekki şimdiki merkez vurdumduymazmış:).
ayrıca çok stresliyim narkoz alacığımdan dolayı,bide şu OHSS riski beni korkutuyor geçen sefer bişey olmamıştı 21 yumrta toplanmıştı ve riske karsı serum takmış,önlem almışlardı bakalım yarın neler olacak....
Hadi hayırlı olsun canım sende yarın opudasın yani ay maşallah diyelim topicimize çok şükür herkes sorunsuz ilerliyor inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız:) Çatlatma iğnesi karında şişlik yapıyor biraz canım bende gazda olmuştu ama opudan sonra gaz ve kasık ağrısı kalmıyor sadece şişlik devam etti bendebryns cnm hadı bakalım guzel haberlerle gel aramıza. ıns yarın guzel guzel döllenır yumoşların ve bebegını kucaklamana az kalmıstır ıns
evettt bende catlatma ıgnesını vurdum. acaa bı yan etkısı varmı bu ıgnenın. zaten gaz sorunu yasıyordum. daha da kotu olmımmasallah bu ıgneler mahfettı bunyemı
persembeye az kaldı. bana dua edın kızlar olur mu?
ben korkudan tartılmıyorum valla ye iç yat fıçı gibi oldum ayolkızlar selam ya yatmaktan nefret geldi bana yaaa resmen 3 kg almışım 7 gün daha böle yatarsam sanırım korkunç bi hal alıcam gerçi geçen seferkinden daha keyıflı geçio zaman en azından bayram tatili die eşimde yanımda transfer olan arkadaşlar hala yatıyormusunuz sizde yani yat yat nereye kadar onu anlamadım şuanda 5 aylık hamile gidi şişti karnım bi bu stres eksikti zatenvalla bişe söleyin yatak yemek tv pc dışında bişe yapan varmı ???
ha bide minoset alabiliyormuyuz bilen varmı
Canım inşallah herşey güzel geçmiştir güzel haberlerini bekliyoruzkızlar bende sabah opuya giyorum 10.45 olarak saat verdiler,ne zaman biter,ne zaman dönerim bilmiyorum ama kendimi iyi hissettiğim an hemen girecem nete...
canım ben senin kadar dikkat etmedim sadece ağır kaldırmıyorum iş falan yapmıyorum ama dun onceki gun dışarı cıktım doktorum zaten sureklı yatmamı onermedi yatsan bile ilk gunler için saat başı kalk dolaş dedi kan akışı onemliymiş... 2-3 gunden sonrada normal hayatına donebılırsın dedı ben bu sefer onları dınledım çunku bundan onceki 3 denememde sureklı yatmıstım malesef sonuc negatıfti bu sefer ne olacak bilmiyorum ama içimden böyle yapmak geliyor... tabiki sen kendini nasıl rahat hıssedıyorsan oyle davran ama zorlayarakta vucudunu strese sokma ... benim bildiğim hamilelikte tek onerilen ağrı kesici minoset ama tereddütün varsa doktoruna danış canım.... onumuzde cok az zaman kaldı sonlara yaklastık haftaya bu gun sende bende sonucumuzu ogrenıcez inşallah bu sefer pozıtıf olacak allah hepimizin dualarını kabul etsin canım bıze su anda sadece bu gunlerın keyfını cıkartmak dusuyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?