karnım ağrıyo , göğüslerim acıyo çok duygusalım vs. işte en çok da bu karın ağrısı beni rahatsız ediyor
kızlar güneydın.ben de geçen çarşamba iğnelere başlamıştım hatırlarsanız.malesef tedavi iptal oldu.yumurtalar gelişmedi.anlamadı m giiti bu işleri.fsh-3.4,E2-67 lerdeydi başladığımda.hayırlısı artık ne diyeyim.önümüzdeki aylara kaldı anlıyacağınız.
canım hiiççç hevesini kırma ...1 tane olsun bizim olsun saglam olsun...
canım bende tiryakiyim diyebılırım.. tedavı sırasında içtim yalan solemım .. ama gunde 3 tane falan ..
hlyy canım daha once bole olurmuydu ..gecikme falan..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmm nasılsınız iyisiniz inşallah maşallah
kızlar ben bugünde adet olmazsam gidip direk kan testi yaptırcam yarın sabah... pazartesi farlutal bitti.. hala adet olmadım.. kasıklarımdaki batmalar acılar sancılar devam ediyor... huzursuzum pek rahat değililm canınm sıkkın.. ya hamileyim ya da bişi var .. canım çok yanıyor çünkü.. nyse Allah tan hayırlısı bakıcaz artık...
eee sizler ne durumdasınız ?
hlycım merhaba,
dun sordum ben de seni.
bugun ıdrar testı yapsana ..
pardon canım , devamını okumamıstım mesajı yazdıgımda.
ıyı yapmıssın . benım de demek ıstedıgım aslında yarını bekleme temasıydı!!
mahpeyker, hly7, brnyns, egunal, laveque,melike hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim biraz daha düzeldi en azından ağlamıyorum....tabiki 1 tane embr.yetiyor bize bunu biliyorum umarım yarın arayıp bölündüğü haberini verirler :)) kurban olduğum allahım biliyor en iyisini,dua etmekten başka yapacak bişeyim yok şuan...
nesrinsavaş opudasın cnm inşallah güzel geçiyordur aklım sende biryandan...
Arkadaşlar ben hala bekliyorum aramadılar(( bizi dr. hemşiresi arıycakmış onu bekliyorum onlarda operasyondaymış öğlen oldu hala ses yok (
günaydın kızlarr...gün bana hiç aydın olmadı ,moralim çok bozuk,hastaneden aradılar 11 yumurtamdan sadece 3 tanesi döllenmiş ve yarın bölünüp bölünmediğini söylemek için arayacaklarmış...inanamıyorum hala çok az,çok azz....ben dondururum hayalleri kurarken transfer olup olmayacağı bile belli değil...o kadar yumurtadan sadece 3ü döllendiyse kalitesi ne durumda olacakki,bütün heyecanım gitti...hevesim kırıldı....
Kızlarrrrrrrrrrrr aradılar ayyy elim ayağım titriyoooo 9 yumurtamdan 1 tanesi olgunlaşmamış yumurtaymış 5 tanesi çok sağlıklı dedi döllenmiş cumartesi öğlen yada öğleden sonra transfer dedi ayyy hemen gidip temizliğimi bitireyim.....
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?