2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hayırlısı olsun ne diyelim... bak ben hala başlayamadım

canım ben pkoluyum benim düzensizlik hep oluyodu... ama son 3 aydır normale dönmüştü.. şaşmıyodu.. ama bu sefer söktürü içtim bitti gelmedi.. kasıklarımda batmalar sancılar devam ediyor... göğüs uçlarımda ağrıyor.... ay dayanamadım gittim kan verdim zaten 1 saat sonra belli olcak ak mı kara mı :18:

mahpeyker, hly7, brnyns, egunal, laveque,melike hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim biraz daha düzeldi en azından ağlamıyorum....tabiki 1 tane embr.yetiyor bize bunu biliyorum umarım yarın arayıp bölündüğü haberini verirler :)) kurban olduğum allahım biliyor en iyisini,dua etmekten başka yapacak bişeyim yok şuan...

nesrinsavaş opudasın cnm inşallah güzel geçiyordur aklım sende biryandan...

Son düzenleme:
HLY ayy kan mı verdin allahım hadi bugun güzel bir haber alim moralim düzelsin inşallah hamilesindir, mucize gerçekleşir....hemen haber ver,netteyim sürekli..

Son düzenleme:
ayyy valla dayanamadım artık gittim verdm :18::18::18::18: bnce yok da içim sıkkın sırf kendimi rahatlatmak için gittim.. olmadığı tescillensin de bnde kırmızıları kafam rahat bekleyeyim

hlycım merhaba,

dun sordum ben de seni.
bugun ıdrar testı yapsana ..

pardon canım , devamını okumamıstım mesajı yazdıgımda.
ıyı yapmıssın . benım de demek ıstedıgım aslında yarını bekleme temasıydı!!

anladım caım.. ben çıkıcam şimdi gitcem hastaneye alcam sonucumu inşallah pozitiftir de şaşar donar kalırım orda... dua edin nolur :18::18::18::18::18::18:

cnm üzme kendini ben diodum az yumurta olsun sağlıklı olsun o yüzden kendini üzmeden ltfn yarını bekle bak gör 3 de döllencek sağlıkla hem seninkiler inatcı demekki sağlam sağlam gelicekler zaten sana 1 tane lazım şuan da gerisi dondurulca 1 tane konulcak 2 si dondurulcak merak etme sabret...

Arkadaşlar ben hala bekliyorum aramadılar (( bizi dr. hemşiresi arıycakmış onu bekliyorum onlarda operasyondaymış öğlen oldu hala ses yok (

Arkadaşlar ben hala bekliyorum aramadılar (( bizi dr. hemşiresi arıycakmış onu bekliyorum onlarda operasyondaymış öğlen oldu hala ses yok (

geç arasınlarda sonunda güzel şeyleri söylesinlerr...beklemene deyecek inşallah...hem kötü bir durum olaydı bnmkiler gibi sabahın köründe ararlardı

dediğin doğru 1 tane lazım inşallah bölünebilirler bnm küçük yumurcaklar,çok tedirginim...belkide geçen sefer 21 yum.dan 10u döllendiği ve blast yapıldığı için bu kadar şok oldum bu sefer gerçi onun sonucu pozitif miydi hayır ama işte ne bilim( hemş. telefonda evet döllenen yumurta sayısı az ama inşallah bölünürler dedi yani durum ortada pek iyi konuşmadılar...allahım sen çok büyüksün yardım et bizlere...

Kızlarrrrrrrrrrrr aradılar ayyy elim ayağım titriyoooo 9 yumurtamdan 1 tanesi olgunlaşmamış yumurtaymış 5 tanesi çok sağlıklı dedi döllenmiş cumartesi öğlen yada öğleden sonra transfer dedi ayyy hemen gidip temizliğimi bitireyim.....

canım gercekten uzulecek hıc bır sey yok .
hepımızı cok ıyı bılıyoruz kı nasıp ettıyse allahım bunun 1 tanesı sana gerekli.
hepsı dollenıp hıc bırı tutmama ıhtımalı de var bılıyorsun .
sanal mutluluk oluyor o zaman o tıp durumlar.
sen guzelce duanı et , hayırlısını dıle.
gerısını rabbım halledecek senın ıcın

Son düzenleme:

gozun aydın canım :):)

cnm tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim daırsı başımıza bende bu ay veya aralıkta denemek istiyorum ama kararsızım bu ay doğum kontrol hapı kullandım son 3tane kaldı yani bir haftaya kadar hastalanırım ama bidahaki aymı denesem diye düşünüyorum ama böyle güzel haberleri duyuncada biran önce denesemmi acaba diyorum offf çok zor bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun yavrularımı biranönce nasip etsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…