canlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden dualarınızdan da.. şu anda duygularım o kadar yoğun ve karmaşıkki... ağlamaktan helak oldum.. yeni kendime geldim... anca yazıorum o yüzden... valla şoktayım inanamıyorum hala teste bakıp duruyorum.. şoktayım şaşkınım sevinçliyim duacıyım Allah ıma hamd olsun binlerce kez... dualarımızı kabul etti... ayyy yemin ediorum size bu duygu bambaşka o kadar salağım ki şu anda.. doktoru aradım 485.5 dedim değerim.. gel bakalım ama keseyi göremeyiz dedi.. olsun yinede gelcem ben dedim.. yarın öğlende gitcem işte bakalımm Allah tan hayırlısı olsujn inşallah... hepinizden Allah razı olsun tekrar.. saolun var olun.. hep yanımdaydınız...yanımda kalmaya da devam edin.. hepinizi çok seviyorum...
şimdi benim mercimeğim mi var
kuzuuuummmmmmmmmmmmmmm çoookkkkkkkkkkkkkk çooooookkkkk sevinnnddiiiimmmmmmm tebbriiiikkkk edddddeeerrim
nedesem duygularımı tarif edemem sağlıkla kucağına al inşallah:))
topıgı bır actım kı hly hamıleymıs. ne mutlu haberle geldım boyle ben yaaacoooooooooooookkk sevındım yaaa coooooookkk rabbım saglıkla kucagına alacagın gunlerı de nasıp eder ınsallah. mınık kuzun daha fazla dayanamadı ve geldııı cook sukur rabbıme.. tadını cıkar canım u guzel ve mutlu haberın.
bende opu oldum kızlar eve geldım hemen yazamadım cunku dun gece acıllerdeydık. esımın halasının torunu ıstanbulda unv okuyor 3.sınıf alkol kullanmıs ve kadıkoy yerıne mecıdıyekoy demıs taksıcıye ordada bayılınca polıstı ambulanstı derken sabah 5 oldu uyumam. valla anestezı uykusu cok guzeldı ve cok cabuk uyanmısım dr yarım saat sonra hemen gıdeılırsın dedı. hıc kanamam olmadı ve suan sadece cok az sancım var. hatta geldım kız bızde kalıyordu anne babası ıl dısından almaya gelmısler ortalıgı bıle topladımsımdı dınlenıyorum ıste. 10 tane yumurta toplanmıs ve yarın saat 11de arayıp ogrenecegım. beklemek bıle sabırsızlandırıyor ınsanı valla hayırlısı olsun ıns. cok sevdıgım bır ablam var ust kat komsum o geldı benımle ve saat tuttum dıyo 9:5 gece oldu dıyo. yenı bır ataturk gelıyo gıbı hıssettım dıyo. bakalım hayırlısı
kuzuuuummmmmmmmmmmmmmm çoookkkkkkkkkkkkkk çooooookkkkk sevinnnddiiiimmmmmmm tebbriiiikkkk edddddeeerrim
nedesem duygularımı tarif edemem sağlıkla kucağına al inşallah:))
benim bugün moralim bozuk biraz regli olacakmış gibi belim ağrımaya başladı kasıklarımda batmalar falan var inşallah regli değildir
Carmenn canım üzülme ya çok şükür elinizde sağlıklı emriyolar var sonuçta 1 tanesine de birkaç tanesine de can verecek Rabbim yardımcımız olacaktır inşallah kendimi üzme sakın herşey çok güzel olur inşallah
brnyns hadi gözün aydın canım inşallah sonuna kadar hiç bi terslikle karşılaşmazsınız
Merhaba kızlar. transferim yapıldı. Şuan 5. gün. Malisef 1 tane embriyo koydular. Diğerlerinde döllenme olmadı. Ben bundanda umutsuzum ama yapacak bişey yok. Kendinize iyi bakın. 18 kasımda sonuç alacağım Heryerim ağrıyor. Adet olacağım sanırım. hayırlısı artık.
topıgı bır actım kı hly hamıleymıs. ne mutlu haberle geldım boyle ben yaaacoooooooooooookkk sevındım yaaa coooooookkk rabbım saglıkla kucagına alacagın gunlerı de nasıp eder ınsallah. mınık kuzun daha fazla dayanamadı ve geldııı cook sukur rabbıme.. tadını cıkar canım u guzel ve mutlu haberın.
bende opu oldum kızlar eve geldım hemen yazamadım cunku dun gece acıllerdeydık. esımın halasının torunu ıstanbulda unv okuyor 3.sınıf alkol kullanmıs ve kadıkoy yerıne mecıdıyekoy demıs taksıcıye ordada bayılınca polıstı ambulanstı derken sabah 5 oldu uyumam. valla anestezı uykusu cok guzeldı ve cok cabuk uyanmısım dr yarım saat sonra hemen gıdeılırsın dedı. hıc kanamam olmadı ve suan sadece cok az sancım var. hatta geldım kız bızde kalıyordu anne babası ıl dısından almaya gelmısler ortalıgı bıle topladımsımdı dınlenıyorum ıste. 10 tane yumurta toplanmıs ve yarın saat 11de arayıp ogrenecegım. beklemek bıle sabırsızlandırıyor ınsanı valla hayırlısı olsun ıns. cok sevdıgım bır ablam var ust kat komsum o geldı benımle ve saat tuttum dıyo 9:5 gece oldu dıyo. yenı bır ataturk gelıyo gıbı hıssettım dıyo. bakalım hayırlısı
canıııııııııııııııııııııııııııımmmmm. çoooooooooooook sevindim...şoktayımmmmmmmAllahım neolur bizede nasib ettttttttttt..Ayyyyyy çıldırıcam sevinçten valla yaaaaaaaaa..Ağlıcam tutmayın benii...Adet ne zaman olucaksın derken bebişin sıkı sıkı tutunmuş da haberimiz olmamışş...Çoook öpüyorum hayırlı olsun gülümmmmmmmmmmm.
inanmıyorummmmmmmmmmmmm HLYYYYY... CANIM BENIM COK SOK SEVINDIM .
hayırlı ugurlu olsun ınsallah....
bu ne mucıze boyle.
laveque cnm sana özel msj yolladım baktınmı ?
laveque cnm sana özel msj yolladım baktınmı ?
inanmıyorummmmmmmmmmmmm HLYYYYY... CANIM BENIM COK SOK SEVINDIM .
hayırlı ugurlu olsun ınsallah....
bu ne mucıze boyle.
maşaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaah tpiğe hly tebrikler canım dua et bizlere
canlarımmmmmmmmmm çok teşekkür ederimmmmmmmmmm valla hala şaşkınımmm daha yeni susmuştum ağlamaktan helak oldum... şimdi yine başladımmm... canım kocam hayatımın aşki bitanecik sevgilimmmm bana kocaman beyaz mis kokulu bi çiçek yollamış ve çok duygulu bi notu var... Rabbim sizlere de nasip etsinnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh
canlarımmmmmmmmmm çok teşekkür ederimmmmmmmmmm valla hala şaşkınımmm daha yeni susmuştum ağlamaktan helak oldum... şimdi yine başladımmm... canım kocam hayatımın aşki bitanecik sevgilimmmm bana kocaman beyaz mis kokulu bi çiçek yollamış ve çok duygulu bi notu var... Rabbim sizlere de nasip etsinnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh
bu sarhoşlukla forumumuzu boş bırakma ama
sen olmazsan biz bas edemeyız
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm
offlınesın msnde :44:
ALLAHIMMMMMM O NEEEEEEE....GÖZLERİME İNANAMIYORUM DOĞRUMU OKUYORUMM......BİRİ BENİ ÇİMDİKLESİN...CANIM ÇOOOKKK TEBRİK EDİYORUM...AYYY NE DESEM İÇİMDEKİ MUTLULUĞU NASIL ANLATSAM SANA BİLEMİYORUM...ALLAH MİSSS KOKUSUNUDA DUYURSUN SANA...ÇOKK DUYGULANDIM... ...bugün kontrolüm vardı evde yoktum... evde olup bu mutluluğu dakika dakika yaşamak isterdim seninle...canım arkadaşım eşinide tebrik ediyorum...ben biraz ağlayacam
yok canım yokk boşlar mıyım hiç merak etmeyin şimdi listeyi yollıcam hattaaaa... sizdeeeeeeeee güncellemeleri gönderin bakayımmmm....
EGUNALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL nerdesin geç kaldınnnnnnnnnnnnnnn seni bekliodummm HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?