2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok güzel canım tebrikler cumartesi dualarımız seninle olacak :)

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm
canıııııııııııııııııııııııııııımmmmm. çoooooooooooook sevindim...şoktayımmmmmmm Allahım neolur bizede nasib ettttttttttt..Ayyyyyy çıldırıcam sevinçten valla yaaaaaaaaa..Ağlıcam tutmayın benii...Adet ne zaman olucaksın derken bebişin sıkı sıkı tutunmuş da haberimiz olmamışş...Çoook öpüyorum hayırlı olsun gülümmmmmmmmmmm.

slm kızlar ))) cnm tebrik ederim hayırlısıyla inş kucağına alırsın bebeğini çok sevindim ...artık güzel haberler yavaş yavaş gelmeye başladı nihayet bayram yaradı kızlara )), Allahım dahada fazlasını duymaya nasip eder inş hepimizin bebişleri olur...

oh çok şükür gözün aydın cnm inşallah beraber başladığımız yolda beraber ilerleyebiliriz,beraber gidebiliriz transfere..öpüyorum seni..

evet öle tabi zaten bu saatten sonra tevekkülen başka bişey yakışmaz....

dedim sana dedim sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaohhhhhhhhhh çok şükür darısı sağ salim kucağına almasına cnm bnm.....bizi bırakıp gi,tmek yok ama di mi listeyi güncellemeye devam...

ayyy ben sevinçten yalan yanlış yazıyorum kusura bakma :)))
tşk ettim dualarınızı bekliyorum....

bende aynı durumdayım canım başa dönüp dönüp okuyorum o kadar sevindimki anlatamm allah hepimi sevindirsin inşallah....
hly ya bu kadar heycan yaptımki kendim pozitif alsam bayılacam heralde şu an kalbim yerinden fırlarcasına çarpıyo allahım onu ve bebeğini korusun sağlıkla kucağına aldığı günleri göstersin inşallah ....

Hülyammm canım benim diğer topicte de yazdım buraya da yazayım nasıl sevindim anlatamammmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikinci bayramın mübarek olsun kuzummm

Carmenn canım üzülme ya çok şükür elinizde sağlıklı emriyolar var sonuçta 1 tanesine de birkaç tanesine de can verecek Rabbim yardımcımız olacaktır inşallah kendimi üzme sakın herşey çok güzel olur inşallah
brnyns hadi gözün aydın canım inşallah sonuna kadar hiç bi terslikle karşılaşmazsınız

benim bugün moralim bozuk biraz regli olacakmış gibi belim ağrımaya başladı kasıklarımda batmalar falan var inşallah regli değildir

Merhaba kızlar. transferim yapıldı. Şuan 5. gün. Malisef 1 tane embriyo koydular. Diğerlerinde döllenme olmadı. Ben bundanda umutsuzum ama yapacak bişey yok. Kendinize iyi bakın. 18 kasımda sonuç alacağım Heryerim ağrıyor. Adet olacağım sanırım. hayırlısı artık.

canımmmmmmm çoooooooooooooook mutlu oldum tebrik ederim allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin :))

Dedim ben sana dedim ben sanaaaaaaaaaaaa ALLAHIM KALK OYNAMAYAAAAAAAAAA AMA DUR SEN OYNAMA ARTIK :) MALUM HEMDE 5 HAFTA OLMUŞ YAAAAAAAA BONCUKLARLA DOLU OLSUN İNŞLHHHH

topıgı bır actım kı hly hamıleymıs. ne mutlu haberle geldım boyle ben yaaa coooooooooooookkk sevındım yaaa coooooookkk rabbım saglıkla kucagına alacagın gunlerı de nasıp eder ınsallah. mınık kuzun daha fazla dayanamadı ve geldııı cook sukur rabbıme.. tadını cıkar canım u guzel ve mutlu haberın.

bende opu oldum kızlar eve geldım hemen yazamadım cunku dun gece acıllerdeydık. esımın halasının torunu ıstanbulda unv okuyor 3.sınıf alkol kullanmıs ve kadıkoy yerıne mecıdıyekoy demıs taksıcıye ordada bayılınca polıstı ambulanstı derken sabah 5 oldu uyumam. valla anestezı uykusu cok guzeldı ve cok cabuk uyanmısım dr yarım saat sonra hemen gıdeılırsın dedı. hıc kanamam olmadı ve suan sadece cok az sancım var. hatta geldım kız bızde kalıyordu anne babası ıl dısından almaya gelmısler ortalıgı bıle topladım sımdı dınlenıyorum ıste. 10 tane yumurta toplanmıs ve yarın saat 11de arayıp ogrenecegım. beklemek bıle sabırsızlandırıyor ınsanı valla hayırlısı olsun ıns. cok sevdıgım bır ablam var ust kat komsum o geldı benımle ve saat tuttum dıyo 9:5 gece oldu dıyo. yenı bır ataturk gelıyo gıbı hıssettım dıyo. bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…