Kızlarrrrrrrrrrrr aradılar ayyy elim ayağım titriyoooo 9 yumurtamdan 1 tanesi olgunlaşmamış yumurtaymış 5 tanesi çok sağlıklı dedi döllenmiş cumartesi öğlen yada öğleden sonra transfer dedi ayyy hemen gidip temizliğimi bitireyim.....
geç arasınlarda sonunda güzel şeyleri söylesinlerr...beklemene deyecek inşallah...hem kötü bir durum olaydı bnmkiler gibi sabahın köründe ararlardı
dediğin doğru 1 tane lazım inşallah bölünebilirler bnm küçük yumurcaklar,çok tedirginim...belkide geçen sefer 21 yum.dan 10u döllendiği ve blast yapıldığı için bu kadar şok oldum bu sefer gerçi onun sonucu pozitif miydi hayır ama işte ne bilim( hemş. telefonda evet döllenen yumurta sayısı az ama inşallah bölünürler dedi yani durum ortada pek iyi konuşmadılar...allahım sen çok büyüksün yardım et bizlere...[/QUOT
lütfen canım üzme kendini allahın izniyle güzel embiryolar oluşacak o kadar dua ediyorumki hepimiz için allah yardım edecek bizlere.... strese sokma vucudunu bak cumartesiye hazır olman lazım güzel şeyler düşünelim güzel olsun canım....
canıııııııııııııııııııııııııııımmmmm. çoooooooooooook sevindim...şoktayımmmmmmm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm
geç arasınlarda sonunda güzel şeyleri söylesinlerr...beklemene deyecek inşallah...hem kötü bir durum olaydı bnmkiler gibi sabahın köründe ararlardı
dediğin doğru 1 tane lazım inşallah bölünebilirler bnm küçük yumurcaklar,çok tedirginim...belkide geçen sefer 21 yum.dan 10u döllendiği ve blast yapıldığı için bu kadar şok oldum bu sefer gerçi onun sonucu pozitif miydi hayır ama işte ne bilim( hemş. telefonda evet döllenen yumurta sayısı az ama inşallah bölünürler dedi yani durum ortada pek iyi konuşmadılar...allahım sen çok büyüksün yardım et bizlere...[/QUOT
lütfen canım üzme kendini allahın izniyle güzel embiryolar oluşacak o kadar dua ediyorumki hepimiz için allah yardım edecek bizlere.... strese sokma vucudunu bak cumartesiye hazır olman lazım güzel şeyler düşünelim güzel olsun canım....
yok yok benimde haberler çok güzel tanemcim 5 embriyo olmuş döllenmiş çok güzelmiş cumartesi büyük ihtimal transfer dedi 3. gün yani ama 5. gün olabilir dedi eğer rahim müsait olursa kalınlığı yani herşey çok güzel
hly cim sağolsun bizim sevinçli haberlerimizi gölgede bıraktı darısı hepimize inşlhhhh :))
çok güzel canım tebrikler cumartesi dualarımız seninle olacak :)
Kızlarrrrrrrrrrrr aradılar ayyy elim ayağım titriyoooo 9 yumurtamdan 1 tanesi olgunlaşmamış yumurtaymış 5 tanesi çok sağlıklı dedi döllenmiş cumartesi öğlen yada öğleden sonra transfer dedi ayyy hemen gidip temizliğimi bitireyim.....
canım gercekten uzulecek hıc bır sey yok .
hepımızı cok ıyı bılıyoruz kı nasıp ettıyse allahım bunun 1 tanesı sana gerekli.
hepsı dollenıp hıc bırı tutmama ıhtımalı de var bılıyorsun .
sanal mutluluk oluyor o zaman o tıp durumlar.
sen guzelce duanı et , hayırlısını dıle.
gerısını rabbım halledecek senın ıcın
teşekkürler cnmm...şuan hly ya sevinmekten kendimi unuttum vallaa....allahım bizlere bu mutluluğu yaşatır inşallah,hepimizi güldürür..
ayyy ben sevinçten yalan yanlış yazıyorum kusura bakma :)))
tşk ettim dualarınızı bekliyorum....
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm[/QUOTE
tebrik ediyorum canım inşallah süper bir hamilelik geçirirsin :) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bugün duyduğum en güzel şey ve gerçekten çok mutlu oldum Allah nazardan saklasın darısı başımıza artık
benim bugün moralim bozuk biraz regli olacakmış gibi belim ağrımaya başladı kasıklarımda batmalar falan var inşallah regli değildir
cnm tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim daırsı başımıza bende bu ay veya aralıkta denemek istiyorum ama kararsızım bu ay doğum kontrol hapı kullandım son 3tane kaldı yani bir haftaya kadar hastalanırım ama bidahaki aymı denesem diye düşünüyorum ama böyle güzel haberleri duyuncada biran önce denesemmi acaba diyorum offf çok zor bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun yavrularımı biranönce nasip etsin bize
canımmmmmmm çoooooooooooooook mutlu oldum tebrik ederim allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin :))
Dedim ben sana dedim ben sanaaaaaaaaaaaa ALLAHIM KALK OYNAMAYAAAAAAAAAA AMA DUR SEN OYNAMA ARTIK :) MALUM HEMDE 5 HAFTA OLMUŞ YAAAAAAAABONCUKLARLA DOLU OLSUN İNŞLHHHH
canıııııııııııııııııııııııııııımmmmm. çoooooooooooook sevindim...şoktayımmmmmmmAllahım neolur bizede nasib ettttttttttt..Ayyyyyy çıldırıcam sevinçten valla yaaaaaaaaa..Ağlıcam tutmayın benii...Adet ne zaman olucaksın derken bebişin sıkı sıkı tutunmuş da haberimiz olmamışş...Çoook öpüyorum hayırlı olsun gülümmmmmmmmmmm.
slm kızlar))) cnm tebrik ederim hayırlısıyla inş kucağına alırsın bebeğini çok sevindim ...artık güzel haberler yavaş yavaş gelmeye başladı nihayet bayram yaradı kızlara )), Allahım dahada fazlasını duymaya nasip eder inş hepimizin bebişleri olur...
oh çok şükür gözün aydın cnm inşallah beraber başladığımız yolda beraber ilerleyebiliriz,beraber gidebiliriz transfere..öpüyorum seni..
evet öle tabi zaten bu saatten sonra tevekkülen başka bişey yakışmaz....
dedim sana dedim sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaohhhhhhhhhh çok şükür darısı sağ salim kucağına almasına cnm bnm.....bizi bırakıp gi,tmek yok ama di mi listeyi güncellemeye devam...
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm[/QUOTE
tebrik ediyorum canım inşallah süper bir hamilelik geçirirsin :) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bugün duyduğum en güzel şey ve gerçekten çok mutlu oldum Allah nazardan saklasın darısı başımıza artık
Hülyammm canım benim diğer topicte de yazdım buraya da yazayım nasıl sevindim anlatamammmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikinci bayramın mübarek olsun kuzummm
hly tebrikler canımdarısı bizim başımıza
canımmmm tebrik ederim..ne guzel bı haber ..
mucize buu...
ayyyyy topıgı bı actım hly hamıleymıssss
canlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden dualarınızdan da.. şu anda duygularım o kadar yoğun ve karmaşıkki... ağlamaktan helak oldum.. yeni kendime geldim... anca yazıorum o yüzden... valla şoktayım inanamıyorum hala teste bakıp duruyorum.. şoktayım şaşkınım sevinçliyim duacıyım Allah ıma hamd olsun binlerce kez... dualarımızı kabul etti... ayyy yemin ediorum size bu duygu bambaşka o kadar salağım ki şu anda.. doktoru aradım 485.5 dedim değerim.. gel bakalım ama keseyi göremeyiz dedi.. olsun yinede gelcem ben dedim.. yarın öğlende gitcem işte bakalımm Allah tan hayırlısı olsujn inşallah... hepinizden Allah razı olsun tekrar.. saolun var olun.. hep yanımdaydınız...yanımda kalmaya da devam edin.. hepinizi çok seviyorum...
şimdi benim mercimeğim mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?