hly cim uğurlu ellerinle topiği açtın ve bizleri burada buluşturdun Allahımın işine bakki neredeyse en umutsuz anları yaşıyodun ve bizlerin bi çoğuda heycanlarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoduk.
Yüce rabbimin izniyle hiç ummadığın bir anda ilk hamilemiz sen oldun ve bi çoğumuz inan kendi sevincimizi unutup seninkini paylaşıyoruz.
İnşlh cnm Rabbim o güzel yüzüne gülerde kucağına almayıda nasip eder ve buradaki herkes senin kadar şanslı olup hamile kalır...
bnde seni bekliodumm canım benimmm valla.. Allah razı olsun bnde çok duyguluyum ara ara ağlıorum hala... şaşkınım mutluyum tedirginimmm sevinçliyimmm çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkk mutluyummm Allah ıma sana binlerce kez şükürler olsun hamd olsunn rabbimmmmmmmmmmmmmmmmm... canımmm darısı başınızaaa inşallah dualarım sizinle ve sizi bırakmıorum merak etmeyinn
merhaba kader arkadaşlarım... bir kaç gündür girmiyorum topiğe....yarın yumurtalarım toplanacak.... heyecannn var mı derseniz bilmiyorummm.... saat 13 de toplama işlemi... inşallahh kaliteli yumuşlarım olur... ilk denemede pek kaliteli değildi... bu sefer doktorum herşey daha kontrolümüzde dedi... geçen seferde aynı doktor yapmıştı....garip birşey yaaaaaa..... bol bol duaaaaa...................
topiğimizin hamileleri hly ooo yakışırr
transferı olan arkadaşlar..
transferden sonra hangi ilaçlara decam ediyosunuz sorması ayıp
canım geçmişi okuyamadım haber gelmiştir hastaneden son durum ne yazarsan sevinirim...
transferden sonra monodoks ve prednol 2 gün daha alınıyor sonra crn jel sabah aksam ha bı de elevit e devam o kadar
ee bizim sevinçler gölgede kaldı dedim ya :)))
geldi cnm çok şükür 9 yumurtam vardı 1 tanesi tam gelişmemiş o iptal 8 taneden 5 çok ii döllenmiş cumartesi transfer inşlhhh
hamilelik haberi olunca bi de süpriz olunca insan kendini unutuyor...çoook sevindim canım...ben sayıya pek takılmıyorum önemli olan transfer için iyi kalite embriyo...kaldı ki senin embriyo sayın çok güzel inşallah sonuna kadar böyle yolunda ve sorunsuz gitsin herşey sonra test gününü beklemeye başlayalım...benimde yarın opum belli olur heralde...az kaldı yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz...
gerçekten çok duygulandım ben böyle olduysam seni düşünemiyorum...ALLAH hep böyle sevinçten gözyaşları döktürsün inşallah...kalbin o kadar temizmiş ki kasım-aralık konusunu açarken listeyi yaparken ALLAH bebeğini sana göndermiş...bu arada kardeşim aradı sesim ağlamaklı doktor kontrolüm kötü geçti sandı yok dedim seni anlattım o da tebrik etti seni 2 tane paşası var onun ALLAH kucağına almayıda nasip etsin dedi...bu arada ben 5.gonal f imi vurdum dün bugünde kontrole gittim herşey çok iyi dedi...en büyüğü 15 mm lik çok sayıda yumurtam varmış...yarında çağırdı günlük kontroller var bundan sonra heralde opu belli olur yarın...ben iyiyim ama şu an kendi hamilelik haberimi almış gibi hissediyorum inan.üzerimdeki ağlama hali devam ediyo...
Hly cim çoooooooooooookkkkkk sevindim..allahım mis kokusunu duyurmayı,kucagına almayı nasip etsin..nasıl sevindim anlatamam,ama ben tahmin ediyodum hamiş oldugunu..ya cok sevindim ya bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inş.rabbim bizlerede yaşatsın..eşinide tebrik ediyorum,eminim cicekler cook güzeldir.artık bi hamiş olarak aramızdasın ve bize dua etceksin..bende biraz aglıyım cok duygulandım.gündüz giremedim halılarımı yıkıyorum da yine temizlik ay bi bitsin başından kalkmıcam..cok öptüm seni..kızlar moral bozmak yok bugün cok güzel bi haberle günü bitirdik inş.devamıda gelcek..
kuzum bir an önce idrar testi yap o çifttttt çizgiyi gör bıkana kadar bak...ben öyle yapacam...evet ağlamak bitti şimdi herkesi halaya davet ediyorum eğlenelim parti zamanıııı listemizin ilk hamişi için..... .. :118: :118: :118: 40 gün 40 gece kutlansın az bile benim arkadaşıma
HLYYYYY CANIM ben bile kendime gelemiyorum..Namaz kılamıyorum ağlamaktan düşün..Garip ama bende bile duygu yoğunluğu tavan yaptı.Anemle babamla herkezle paylaştım Rabbimin mucizesini..Birde bende hep böyle süpriz kendiliğinden hamile kalmak çok istemişimdir,Rabbim nasib etmedi..
Dikkat et kendine....
cannnnnnnnnnnnnn cannnnnnnnnn cannnnnnnnnnnnn arkadaşımmm saolasın vallahi Allah razı olsun... çok sevindim halayı görünce ohhhhhhhh yandan yandannnnnnnnnnnnn oh ohhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?