2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

prenses hepsine bayıldım hacım yaaa. Allah güle güle giydirmek nasip etsin küçük piyenşeşine.
hele örgülerine bittim emeğine sağlık. ben düz bi battaniye yapayım dedim yününü bile alamadım üşengeçlikten :)

Kızlar çok güzel kıyafetler. bayıldım valla. herkesin eklediğine baktım.
Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin. AMİN. sağlıkla huzurla inş. bebişlerin üstünde eskisin..
Ben de kızımın eşyalarını buraya yüklemek istiyorum, denedim ama bi türlü olmadı,bana yardımcı olursanız bende resimleri yükleyecem. Biri bana anlatsın lütfen..

inanmıcaksınız ama winnie the pooh lu olan kısa paçalı tulumu kipadan 2 liraya alım...sadece ve sadeceeee 2 lira yaa..inanamadım kasiyere 50 kere sordum doğrumu diye :)) arada bir kipaya gidip bakınmak lazım :))

çok ciccişş güle güle kullanın :))

kokoş kızının kokoş kıyafetleri hayırlı uğurlu olsun. ellerine sağlık. hepsi çok güzel olmuş Maşallah. Allah mutlu mesut kullanmayı nasip eylesin. Amin...

hepsı cok guzel allh prensesıne ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın ..bayıldımm

hepinize cok tesekkur ederiz teyzeleri

gollumcugum buradad aslinda guzel seyler yok sans meselesi sanirsam elbiseler genellikle mothercareden aldim ben tulumlarini ve badilerini ama bu ekledigim elbiseleri.tesco,asda gibi supermarketlerin bebe bolumlerinden aldim yaz sonu indirimlerinden aldim.puantiyeli ve kurdelali elbiseleri cok seviyorum sanirim vintage seviyorum ben.

ASİFİRARİ canım Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin...
çok tatlı olmuş o daları rengine bayıldım mobilyanın...

Ikizlerimin cici odalari hazir teyzeleri kismetse iki hafta sonra odalarinda olacaklar

inşallah hayırla doğsun büyüsünler.
bende ikiz annesiyim..
ilk 1 sene zor ama sonrası balla kaymak..
iyikide ikizlerim var..
minimum 2 kişiler hiç canları sıkılmıyor..
şu an 11 yaşındalar..
darısı senin nice yıllarını görmene..
çok şanslıyım şanslısın..:))

ASİFİRARİ canım Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin...
çok tatlı olmuş o daları rengine bayıldım mobilyanın...

ohhh maşallah kuzularıma
Allah sağlık sıhat ve neşeden başka hiç birşeyi yanaştırmasın odalarına

Seninkiler masallah büyümüs canim insallah darisi benim basima
Evet sansliyiz ALLAH olmayan herkese nasip etsin insallah

maşallah canım çok güzel olmuş hayırlısıyla gelsinler ne güzel çifte mutluluk seninki

prenses, ASIfirari çok güzel eşyalarınız ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin. AMİN.

Hepinize tesekkür ederim arkadaslar dualriniz iyi dilekleriniz icin ALLAH hepimizin meleklerini
korusun insallah Olmayan ve isteyen herkese nasip etsin hamile kalmayi

Yatağımız ve nevresim takımımız

Pembiş takımlarımız

Battaniyemiz ve hastaneden çıkarken giyeceğimiz cicimiz

kızımın hastanede giyeceği ciciler

Bodylerinin bi kısmı

Bıcı bıcı

Patik

Küçük converse

Minik ayak

Küçük ceket takımı

süslü kızımın bilekliği ve saç bandı

minik cicimiz

elbisemiz

Ablamızın ve babamızın beğenip aldığı ciciler

Babaanne battaniye

Babaanne havlu

babaanne pijama

Battaniyelerimiz ve tülbentimiz

Örgü toplu

Benim örebildiklerim

Babaanne örgü1

Babaanne örgü2

bunların dışında anneanne bi hurç cici getirecek teyzede muhtemelen yine doldurup gelicek. Ayrıca ben şuanda bir tulum ve battaniye örüyorum bitirebilirsem onlarıda koyucam
Babaanenin ördüğü lizöz bitsin onuda mutlaka koyucam.

Son düzenleme:

güle güle kullanın canım hepsi çok güzel ama converse bittim yaaaa çoook daatluuu :)))

1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 10-1 11- 12- 13- 14- 15- 16- 16-1 17- 18- bunlarda bızım cıclermız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…