- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #2.301
nişanını tebrik ederim doveKızlar selam, hala bu başlığa bakıyor musunuz nerlerdesiniz?
benim internetim yoktu o yüzden yoktum günlerdir.
Ben diyarbakırdayım. göreve başladım işte. Allah hepinize nasip etsin.
ama bi evim yok.buralar gerçekten yaşaması zor yerler. çok güzel ama o tehlikeyi hissediyorsunuz. licede kaçırılan öğretmeni duymuşsunuzdur, bulunduğum yere 40 km lice. İnsan ister istemez endişeleniyor. 26 çok büyük risk...
ara atamayı yapmayacaklar galibaçok haksızlık yapıyorlar...
atandığım okul şehrin tek lisesi. 1300 kadar öğrenci var ama sınıf yok, materyal yok.. görseniz bazı sınıflarda öğretmen masası bile yok. üniversitede bize verilen eğitimi düşününce nerdee o bilgisayarlı sınıflar, nerdee burası :)
bu arada nişanlandım
sağ olun kızlar, sizler için dua ediyorum hep... benim öğrencilerin bir kısmı (lise 3 ler) inanılmaz gelişmişler. hatta 20 yaşını geçenler var. benden büyükler var. ve de erkek ağırlıklı... o sınıflarda ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
genelde köyden gelen çocukların olduğu sınıflar çok tatlılar.. :) daha yaşadıkları ilçeden hiç başka yer görmemiş olanlar var. hayat buralarda çok farklı... 26 ya kalmadan tez zamanda atanırsınız insallah............
dove maşallahNeyi tebrik edeceğimi bilemedim..
Nişanın hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin..
Bulunduğun yerler karışık biraz biliyorum ama yine de kurtulmuş say kendini..
Bak bize başladık yine ücretli ücretli takılıyoruz..
Atama falan yapmaya niyetleri yok gibi,kuru bi özür dileyip geçiştirmeyi bile düşünebiliyolar. :84:
Dilerim o tarz olaylar bi daha yaşanmaz da huzurla işini yaparsın.
Görüşmek üzere
ücreti kölelerden biri de benim cnm malesef, kpss hazırlanabiliomusun cnm aynı zamanda bu arada ? hep çalışıcam diorum ama yine savsaklıyorum galiba
Henüz kpss ye çalışmayı düşünmüyorum ya da düşünmek istemiyorum diyelim
Hala atanma umudum var çünkü.80 aldım daha yükseğini alır mıyım ya da bi kez daha çalışmaya sabrım var mı bilmiyorum.
Ama okul baya yoruyo çalışmak istesem de zor olacak gibi duruyor.
dove o kocamaaann öğrencilerden bende de var.Vallahi tırsıyorum
Bence liseler 3 yıl olarak kalmalıydı.12. sınıf müfredatı bomboş ve öğrenciler de okul sıralarına sığmayacak boyuta geliyorlar.
İyisi mi bi an önce hayata atılmalılar.
cnm haklısın çok ama ben 71 almıştım bu yıl ve geçen senede ücretli yapmıştım:44:
sen 80 i nasıl aldın azcık taktik versen de ben de kendime bi çeki düzen versem gerçi videolar soru bankaları fln iice başladım ama yinede yardımcı olursan sevinirim
Kızlar selam, hala bu başlığa bakıyor musunuz nerlerdesiniz?
benim internetim yoktu o yüzden yoktum günlerdir.
Ben diyarbakırdayım. göreve başladım işte. Allah hepinize nasip etsin.
ama bi evim yok.buralar gerçekten yaşaması zor yerler. çok güzel ama o tehlikeyi hissediyorsunuz. licede kaçırılan öğretmeni duymuşsunuzdur, bulunduğum yere 40 km lice. İnsan ister istemez endişeleniyor. 26 çok büyük risk...
ara atamayı yapmayacaklar galibaçok haksızlık yapıyorlar...
atandığım okul şehrin tek lisesi. 1300 kadar öğrenci var ama sınıf yok, materyal yok.. görseniz bazı sınıflarda öğretmen masası bile yok. üniversitede bize verilen eğitimi düşününce nerdee o bilgisayarlı sınıflar, nerdee burası :)
bu arada nişanlandım
josse ben bişi dersem moralin bozulur demiyim o yüzden :) iyi çalışmalar sana
kurabiyecim evde oturmak istemedim. çalışmak iyi geliyor kafa dağılıyo en azından
tecrübe oluyor bir de özelde fln da çalışmak istersem tecrübe soracaklar çünkü
sen neden başvurmadın? daha önce çalışmışmıydın hiç?
ders çalıştığım fln da yok o gün bugündür elime almadım vallaa:44:
söyle söyle,öle pembe gözlüklerim yok benim gerçekçi olmak en mantıklısı
Temmuziki neyime güvenip başvurmadığımı bilemiyorum açıkçası.
Çalışmadım daha önce de.
Bir yerlere gitme planım vardı sonra o da yattı.
Kalakaldım evde:26:
Kursa gidiyorum biraz zaman geçsin yeniden hazırlanmaya başlıycam sanırım.
kpss dersanesine mi gidiyosun?
aslında çalışsan tecrübe olurdu senin için ama kısmet değilmiş
Aslındaaa ne desem bilmiyorum ama yardımı olur belki diye yazıyorum
Geçen yıl ben de böyle arayış içerisindeydim çünkü.
Ben ihtiyaç almıştım hem gk.gy. hem de eğitim.
Eğitiminden memnundum çünkü sade, anlaşılır bir dili vardı.
ilk kez hazırlandığım ve eğitim derslerini de ilk kez göreceğim için bu önemliydi.
gk.gy. te de en çok tarihini beğenmiştim. Anayasası da fena değildi.
Konu anlatımı olarak eğitimden Yargı iyi aslında...İstersen Yediiklime de bakabilrsin
Gk.gy. yediiklim iyi denilmişti, Datanın tarihi güzeldi.
Ama bunun haricinde önemli olan çeşitli kaynaklardan bol soru çözmek.
Farklı farklı konu anlatımı almak yerine değişik soru bankaları alabilirsin. Yargı, y.iklim, beyazkalem, uzman kariyer, data, fem bildiğim iyi kaynaklar
Umarım yardımcı olmuşumdur pek karışık anlattım :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?