2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

nişanını tebrik ederim dove atanmak uğurlu geldi sanırım zor bir yerdesin ama görevine hak ettiğin şekilde kadrolu olarak başladın bizde ara atama bekliyoruz ama ne yapacakları belli değil((
kaçırılan öğrt. ve şehitleri duydukça çok canım sıkılıyor 26dan korkmaya başladım en kısa hakkımızıda alırız bu olaylarda son bulur inş.

sağ olun kızlar, sizler için dua ediyorum hep... benim öğrencilerin bir kısmı (lise 3 ler) inanılmaz gelişmişler. hatta 20 yaşını geçenler var. benden büyükler var. ve de erkek ağırlıklı... o sınıflarda ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
genelde köyden gelen çocukların olduğu sınıflar çok tatlılar.. :) daha yaşadıkları ilçeden hiç başka yer görmemiş olanlar var. hayat buralarda çok farklı... 26 ya kalmadan tez zamanda atanırsınız insallah............

liselilerin bazıları yaşından oldukça büyük görünüyor evet. saygılı davranırlar umarım.
senden yaşça büyük olan var mı gerçekten:)
bu günlerde doğuda durum baya karışık Allah yardımcınız olsun
oralarda yaşadıklarını ara ara bizimle paylaşırsan seviniriz cnm kolay gelsin

ücreti kölelerden biri de benim cnm malesef, kpss hazırlanabiliomusun cnm aynı zamanda bu arada ? hep çalışıcam diorum ama yine savsaklıyorum galiba

ücreti kölelerden biri de benim cnm malesef, kpss hazırlanabiliomusun cnm aynı zamanda bu arada ? hep çalışıcam diorum ama yine savsaklıyorum galiba

Henüz kpss ye çalışmayı düşünmüyorum ya da düşünmek istemiyorum diyelim
Hala atanma umudum var çünkü.80 aldım daha yükseğini alır mıyım ya da bi kez daha çalışmaya sabrım var mı bilmiyorum.
Ama okul baya yoruyo çalışmak istesem de zor olacak gibi duruyor.

dove o kocamaaann öğrencilerden bende de var.Vallahi tırsıyorum
Bence liseler 3 yıl olarak kalmalıydı.12. sınıf müfredatı bomboş ve öğrenciler de okul sıralarına sığmayacak boyuta geliyorlar.
İyisi mi bi an önce hayata atılmalılar.

Son düzenleme:

cnm haklısın çok ama ben 71 almıştım bu yıl ve geçen senede ücretli yapmıştım:44:
sen 80 i nasıl aldın azcık taktik versen de ben de kendime bi çeki düzen versem gerçi videolar soru bankaları fln iice başladım ama yinede yardımcı olursan sevinirim

Taktik verecek kadar tecrübeli sayılmam ama tabi ki yardımcı olmaya çalışıyım.
Ben de geçen sene ücretli yaptım ve dershaneye gitmedim kpss ye kendim çalıştım.
Benim genel kültür kötüydü ona ağırlık verdim o yüzden.
Tarihten çok konu tekrarı yaptım video falan da izledim.
Ve çok soru çözdüm.

Eğitimi bi kez okudum ondan sonra hep soru çözdüm.İki günde bi eğitim denemesi çözmeye çalışıyodum.
Karıştırdığım kavramlara bakıyodum arada.

Matematiğim orta derecededir.Yani yapabildiğim belli konular vardır onları yaparım.Sınavda da 24 soru işaretlemiştim hepsi doğru çıktı Allah'a şükür.
Eğitim netim kötüydü ama sabahki iyi puan getirdi bana.
Öyle işte canım..

Merhaba Dove...Sana ne zamandır yazayım diyorum ama kısmet olmadı bir türlü...
Burdan yazayım...
Öncelikle nişanın hayırlı olsun canım. Mutluluklar diliyorum.
Doğudaki karışıklığı, öğretmenleri duydukça aklıma geliyorsun.
Allah yardımcın olsun canım, umarım en kısa zamanda durulur bu olaylar.
Ama tüm bunların yanında atanmanın ve nişanlılığının tadını çıkar diyorum.
Çünkü biz hala umutsuzca bekliyoruz:97:

selam herkese,
arada bi girip okuyorum burayı
ben de ücretli çalışıyorum şu an kızlar.
bu okulda kadrolu olanlar çok şanslı.
o şans bize de güleydi ah:44:
kpssye gelincee içimden çalışmak hiç gelmiyor kii

kpss 2012 ye hazırlnayorum bende.ikinci girişim ama ilk kez hazırlanıyorum.sonucunu düşünmüyorum,düşünmeyeceğimde elimden geleni yapmak istiyorum sadece tüm geçmişi okudum neredeyse, buradaki herkesin hakkıydı bu sene atanıp gitmek benim gönlümden geçen oydu okuduğumda,emek etmişsiniz aylar boyunca.kendi adıma benim manevi desteğinize ihtiyacım var bazen küçük bi umut,güzel bi söz yetiyor yeniden başlamak için. ne olursa olsun geçecek geçiyor bu sıkıntılarda geçecek inşallah...

josse bence de burada birlikte çalıştığımız kişilerin hakkıydı kazanmak ama nasip değilmiş demek ki.
Bu yıl çok çalışıp emeklerinin karşılığını alırsın inşallah sen. Umutsuzluğa kapılma çalış, çabala zaten sonrası pek elimizde olmuyor. Elimden geldiğince destek olurum...Kolay gelsin sana

Temmuziki ben de bu kız nerelerde diyordum.
Çoğunuz çalışıyosunuz ben bu sene yapmadım ücretli ama evde olmak da çok sıkıcı.
Seneye de atanamazsam başka şansım yok ben de yapıcam.
Bu arada benim de içimden ders çalışmak hiiç gelmiyor

Son düzenleme:
josse ben bişi dersem moralin bozulur demiyim o yüzden :) iyi çalışmalar sana
kurabiyecim evde oturmak istemedim. çalışmak iyi geliyor kafa dağılıyo en azından
tecrübe oluyor bir de özelde fln da çalışmak istersem tecrübe soracaklar çünkü
sen neden başvurmadın? daha önce çalışmışmıydın hiç?
ders çalıştığım fln da yok o gün bugündür elime almadım vallaa:44:

söyle söyle,öle pembe gözlüklerim yok benim gerçekçi olmak en mantıklısı

söyle söyle,öle pembe gözlüklerim yok benim gerçekçi olmak en mantıklısı

biz baya çalıştık sorularımızı fln yazdık beraberce çözmeye çalıştık ya her gün 1-2 deneme çözdüğümüz oluyodu
sonunda öyle sorular sordular ki sınavda böyle olduk o yüzden benim çalışma şevkim kaçtı
yine onca sıkıntılı gün geçirip değmeyecek korkusu oluyo insanda
durum böyle olunca da çalışmıyosun bi daha
her zaman aynı şey olmaz tabii ki sonunu düşünmemekle olur ancak çalışma

Temmuziki neyime güvenip başvurmadığımı bilemiyorum açıkçası.
Çalışmadım daha önce de.
Bir yerlere gitme planım vardı sonra o da yattı.
Kalakaldım evde:26:
Kursa gidiyorum biraz zaman geçsin yeniden hazırlanmaya başlıycam sanırım.

kpss dersanesine mi gidiyosun?
aslında çalışsan tecrübe olurdu senin için ama kısmet değilmiş

kpss dersanesine mi gidiyosun?
aslında çalışsan tecrübe olurdu senin için ama kısmet değilmiş

Yok canım ebruya Çok ilgiliydim bir daha fırsat bulamam belki dedim. Ya zaten ancak merkezde çalışabilirdim ama bazı arkadaşlarımınki bile olmadı. Karışık biraz....Zaten bu sene de olmazsa başka çarem yok çalışıcam

Hocalarım sizlere bir şey danışcağım kitap olarak ne öneririsinz 2011 yargı aldım onlar var eğitim b.için ,femin gk gy var
herkes birşey diiyor diğer kaynaklarıda bilmediğim için karşılaştırmada yapamıyorum.kararsız kaldım öyle.kitapta almam lazım artık:44:

Aslındaaa ne desem bilmiyorum ama yardımı olur belki diye yazıyorum
Geçen yıl ben de böyle arayış içerisindeydim çünkü.
Ben ihtiyaç almıştım hem gk.gy. hem de eğitim.
Eğitiminden memnundum çünkü sade, anlaşılır bir dili vardı.
ilk kez hazırlandığım ve eğitim derslerini de ilk kez göreceğim için bu önemliydi.
gk.gy. te de en çok tarihini beğenmiştim. Anayasası da fena değildi.
Konu anlatımı olarak eğitimden Yargı iyi aslında...İstersen Yediiklime de bakabilrsin
Gk.gy. yediiklim iyi denilmişti, Datanın tarihi güzeldi.
Ama bunun haricinde önemli olan çeşitli kaynaklardan bol soru çözmek.
Farklı farklı konu anlatımı almak yerine değişik soru bankaları alabilirsin. Yargı, y.iklim, beyazkalem, uzman kariyer, data, fem bildiğim iyi kaynaklar
Umarım yardımcı olmuşumdur pek karışık anlattım :78:

sağolasın hocamhaklısın her yayından soru çözmek önemli olan.ben yargıdan çalışacağım ona karar verdim diğer yayınlardan çokça soru.bu arada bizim 2012 çalışanları firarda hep siz ne güzel hala sayfadasınız:44:buraya gelip yazacağım sorularımı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…