- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #2.281
selam kızlar ben de atanamadım 100 kişi gibi bişey almışlardı ve 88.9 ile kapattı bilişim bölümü.Çok üzgünüm. İnsan bir sene boşa kürek cektiğine mi üzülsün,yoksa sınava umudumuzu bağlayıp ne yapcaz şmdi diye mi düşünelim. Sinirlerimiz,umutlarımız,hayallerimiz,gözlerimizdeki pırıltı kahretsin ki bu sınava bağlı hale geliyor.
Şimdi ertelendi ya tüm bunlar kapının arasından gelecek ufacık bir aydınlıkta arayacağız yeni umutları.
İnşallah çalışma hevesimiz,umudumuz kırılmaz.
Herkes için hayırlısını diliyorum.
Herşey gönlünüzce olsun.
ben de 79 puanla ingilizceden atanamadım.. zaten çok çalışamamıştım 1 sene eve kapanıp adamakıllı çalışıcam artık ama şu alan sınavı bu sene olur mu sizce yaa?
ben de 79 puanla ingilizceden atanamadım.. zaten çok çalışamamıştım 1 sene eve kapanıp adamakıllı çalışıcam artık ama şu alan sınavı bu sene olur mu sizce yaa?
canlar ben de atanamadım ek atama olursa büyük ihtimalle giderim gibi görünüyo 26yı da açıcam bakalım hayırlısı artık.. ek alım olucak mı olmıcak mı bi açıklasalrda önümüze baksak.. yarın bir kaç yeri arıycam özel okullar vs. ayrıca tekrar ders çalışmaya da başlıyorum bu hafta inşallah tekrar sınava girmemize gerek kalmadan atanırız hepimiz
İnş. ek alım olur ben de umutla bekliyorum...Böyle belirsizlikler içinde olmak sinir bozucu. Allah yardım etsin...Hayırlısıyla güzel yerlere gidelim inşallah. 26 konusunda da kararsızım
Dove da bugün başlamıştır göreve...Başarılar diliyorum
başka atanan kimse yok mu ki sadece dove mu ona başarılar diliyorum da çevremde çalışıp atanamayan oldukça iyice moralim bozuluyor ek alım varmı düzgün bir haber de yok 26 kasımda 20bin lafı dönüyo inş. doğrudur sabır kalmadı artık nere olursa gidicem valla eş tayinine güveniyorum artık olsa da onu düşünsek
Kızlar selam, hala bu başlığa bakıyor musunuz nerlerdesiniz?
benim internetim yoktu o yüzden yoktum günlerdir.
Ben diyarbakırdayım. göreve başladım işte. Allah hepinize nasip etsin.
ama bi evim yok.buralar gerçekten yaşaması zor yerler. çok güzel ama o tehlikeyi hissediyorsunuz. licede kaçırılan öğretmeni duymuşsunuzdur, bulunduğum yere 40 km lice. İnsan ister istemez endişeleniyor. 26 çok büyük risk...
ara atamayı yapmayacaklar galibaçok haksızlık yapıyorlar...
atandığım okul şehrin tek lisesi. 1300 kadar öğrenci var ama sınıf yok, materyal yok.. görseniz bazı sınıflarda öğretmen masası bile yok. üniversitede bize verilen eğitimi düşününce nerdee o bilgisayarlı sınıflar, nerdee burası :)
bu arada nişanlandım
Kızlar selam, hala bu başlığa bakıyor musunuz nerlerdesiniz?
benim internetim yoktu o yüzden yoktum günlerdir.
Ben diyarbakırdayım. göreve başladım işte. Allah hepinize nasip etsin.
ama bi evim yok.buralar gerçekten yaşaması zor yerler. çok güzel ama o tehlikeyi hissediyorsunuz. licede kaçırılan öğretmeni duymuşsunuzdur, bulunduğum yere 40 km lice. İnsan ister istemez endişeleniyor. 26 çok büyük risk...
ara atamayı yapmayacaklar galibaçok haksızlık yapıyorlar...
atandığım okul şehrin tek lisesi. 1300 kadar öğrenci var ama sınıf yok, materyal yok.. görseniz bazı sınıflarda öğretmen masası bile yok. üniversitede bize verilen eğitimi düşününce nerdee o bilgisayarlı sınıflar, nerdee burası :)
bu arada nişanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?