2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

ben de 79 puanla ingilizceden atanamadım.. zaten çok çalışamamıştım 1 sene eve kapanıp adamakıllı çalışıcam artık ama şu alan sınavı bu sene olur mu sizce yaa?

ahh hale ya ne kadar güzel çalışıyordun aslında, alım az olunca bölümün çok yüksek kapatmış.
boşa kürek çekmek diye düşünme, bak temelin çok daha sağlam artık, bu sene inş. olur. belki yine arada atama yaparlar. baksana 100.000 alım için muhalefet partisi uğraşıyor.

ben de 79 puanla ingilizceden atanamadım.. zaten çok çalışamamıştım 1 sene eve kapanıp adamakıllı çalışıcam artık ama şu alan sınavı bu sene olur mu sizce yaa?

alan sınavının daha 3-4 senesi var bana kalırsa. ama bu bakan da alan diyor başka bişey demiyor, yine de en erken 2014 diyorum ben. en azından 1 sene önce söylemeliler ki insanlar ona göre hazırlasın kendini.
tam sınırda kalmışsın ara atama olursa rahat gidersin bence.

painqi ben de ingilizcecilerden en 71 küsür aldım malesef tabi yine evdeyiz bende bayram sonrası başlayayım diyorum yavaştan yavaştan.Elimde yargının kaynakları var ama kitaptan soğudum resmen bu kpss yüzünden.

geçmişe bakamadım kızlar atanan arkadaşları tebrik ederim gittiğiniz yerlerde bol şans...
benimde önümde 150 kişi kaldı umarım ek alım olur.

İnş. olur ek alım...Yoksa yeniden çalışmak çoook zor geliyor.
Benim de 254 kişi var gibi görünüyor...:44:

canlar ben de atanamadım ek atama olursa büyük ihtimalle giderim gibi görünüyo 26yı da açıcam bakalım hayırlısı artık.. ek alım olucak mı olmıcak mı bi açıklasalrda önümüze baksak.. yarın bir kaç yeri arıycam özel okullar vs. ayrıca tekrar ders çalışmaya da başlıyorum bu hafta inşallah tekrar sınava girmemize gerek kalmadan atanırız hepimiz

İnş. ek alım olur ben de umutla bekliyorum...Böyle belirsizlikler içinde olmak sinir bozucu. Allah yardım etsin...Hayırlısıyla güzel yerlere gidelim inşallah. 26 konusunda da kararsızım

Dove da bugün başlamıştır göreve...Başarılar diliyorum

başka atanan kimse yok mu ki sadece dove mu ona başarılar diliyorum da çevremde çalışıp atanamayan oldukça iyice moralim bozuluyor ek alım varmı düzgün bir haber de yok 26 kasımda 20bin lafı dönüyo inş. doğrudur sabır kalmadı artık nere olursa gidicem valla eş tayinine güveniyorum artık olsa da onu düşünsek

Ben burdan sadece Dove atandı diye biliyorum o yüzden ona başarılar diledim.Bir arkadaşın da eşi atanmıştı.
Çalışıp iyi puanlar alıp atanamayan o kadar kişi var ki bu sene de bir tuhaf oldu iyice.
Umarım o söylentiler doğrudur. Yaza kadar beklemek sinir bozucu.
Ders çalışmaya başlasam mı başlamasam mı bilemiyorum yani.

bu sene gerçekten tuhaf puanlar yüksek ama atanan yok gibi yani çok duymuyoruz offf kısmet artık 24 kasım diyolar yanlış yazmışım da inş. olur ben de o zaman atanırım gibi tabi kontenjana bağlı heryer ben 26 kesin açıcam ama belirsizlik çok canımı sıkıyor tekrar ders çalışmayı bende istemiyorum zaten kitaplarımda memlekette kaldı annemlerde gidip almalıyım önce ne yapıcamı bilmiyorum

Ek atama şubatta olur çok büyük ihtimal ama şubattan önce bir de kasımda yapsalar çok iyi olur, kızlar sürekli mail atın sizde ilgili yerlere hak yemesinler yazık yani ben 5 ay çalıştım 5 yıllık ömrüm gitti ne saçma ne anlamsız bir süreç dipsiz kuyu gibi hiçbir şey belli değil Ben ders çalışmaya başlamadım henüz kasıma kadar bekliycem zaten 1 aya belli olur az çok atama durumu...Hiç olmazsa 55.000 tamamlasınlar geriye kalan 44.000 atansın artık ne diyeyim umudum yok ihtiyaç kadar alım yapılacağından...Yazık yani ihtiyaç olmasa tamam ama bu kadar açık varken öğrencileri lise mezunlarına emanet ediyorlar,derslere alakasız kişiler giriyor, bir de 'Çocuklar okula' diyorlar evde eğit çocuğunu daha iyi sanki okulda öğretmen var da

Allah belasını versin bunların hayatımızı söndürmeleri yetmedi umutlarımızıda söndürdüler tükürdüğünü yalıycak inş ve bu atama olacak

İSTANBUL'DAKİ ÖĞRETMENLERİMİZ 2. KEZ TAKSİM MEYDANINA İNİYOR 18 EYLÜL PAZAR
Yer: Taksim Meydanı İRTİBAT İÇİN: Yasemin: 0506 769 78 32, Nilay: 0554 299 71 51,
Tarih: ‎18 Eylül 2011 Pazar 11:30

Arkadaşlar lütfen imkanı olanlar katılsın olmayanlarda tanıdıklarını yönlendirsin bizim için çok önemli bu eylem mücadele etmekten başka çaremiz yok seçim kurbanı olmayalım bu haksızlığa son verelim haydi hep beraber eyleme destekk bu atama olacak

Sene de bir atama mantıklı aslında herkes yerini bilir ama ağustosta alırsın 50.000 - 55.000 tek atama o zaman olur ancak 11.000 hatta 10.000 atamayla tek atama demek komedi ben inanmıyorum açıkçası tek atamada kalmaz bu sene , eğer kalırsa gerçekten gidelim bakanlık önüne açlık grevi yapalım

Bence de tek atamayla kalmamalı bu yıl...
Hakkımız yendi resmen ve kimse bunu umursamıyor. O kadar kızgınım ki
Atanmış atanmamış herkes buna duyarlı olmalı ve elinden geleni yapmalı.
Eylem, mail, fax ne olursa. Yeter ki duyuralım artık şu sesimizi

Kızlar selam, hala bu başlığa bakıyor musunuz nerlerdesiniz?
benim internetim yoktu o yüzden yoktum günlerdir.
Ben diyarbakırdayım. göreve başladım işte. Allah hepinize nasip etsin.
ama bi evim yok. buralar gerçekten yaşaması zor yerler. çok güzel ama o tehlikeyi hissediyorsunuz. licede kaçırılan öğretmeni duymuşsunuzdur, bulunduğum yere 40 km lice. İnsan ister istemez endişeleniyor. 26 çok büyük risk...
ara atamayı yapmayacaklar galiba çok haksızlık yapıyorlar...
atandığım okul şehrin tek lisesi. 1300 kadar öğrenci var ama sınıf yok, materyal yok.. görseniz bazı sınıflarda öğretmen masası bile yok. üniversitede bize verilen eğitimi düşününce nerdee o bilgisayarlı sınıflar, nerdee burası :)

bu arada nişanlandım

aa dove çok sevindim seni gördüğümee
oralarda yaşamak zor ama atandın sen ona bak
nişanı da yapmışsın hiç söylemiyosun hangi arada yaptın
hayırlı olsunn

dove maşallah Neyi tebrik edeceğimi bilemedim..
Nişanın hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin..

Bulunduğun yerler karışık biraz biliyorum ama yine de kurtulmuş say kendini..
Bak bize başladık yine ücretli ücretli takılıyoruz..
Atama falan yapmaya niyetleri yok gibi,kuru bi özür dileyip geçiştirmeyi bile düşünebiliyolar. :84:
Dilerim o tarz olaylar bi daha yaşanmaz da huzurla işini yaparsın.
Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…