2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

Ben güvenirlik katsayısı yüksek olduğu için yapı geçerliği yüksektir dedim ancak gks normal yahu yani test 50 sorulukmuş zaten nasıl okuduysam farklı yönden çözdüm ondan bu yönüne dikkat etmemiştim. Test 50 soruluk olduğu için zaten en az 0.80 olmalı 0.90 çıkmış biraz karışık oldu ama inşallah anlamışsınızdır :71:

ben gene anlamadım:17::17: aslında ölçmem iyidir ama nedense bu soruya çok takıldım hala tam olarak ''heh anladım'' diyemiyorum:26:
bu arada çok saol cevapların için:16:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. Sanırım burda da matematiği benim gibi 0 olan arkadaşlar var. Onlara 'antrenmanlarla matematik' diye bir kitabı öneririm. 2 fasikülü var. 1. fasikülü temel becerileri kazandırıyor. 2. fasikülü de sınava yönelik alıştırma yaptırıyor. Dili de komik. sıkılacağınızı zannetmiyorum. Bir araştırın derim. faydası olursa sevinirim. herkese kolay gelsin

hoşgeldin Skrye:31: teşekkr ederiz.

ben de uzman kariyerin matematik öğreten çözümlü soru bankası var oldukça işime yarıyo:71:

dün bütün yaprak testlerimi bitirdim üstmden bir yük kalktı 519 soru çözdüm karışık:27:
bugünden itibaren hiç aksatmadan devam edicem inşallah:69:

fıstklıkurabiye nasıl geçti ilk günün merak ediyorum hadi gel:1:

Son düzenleme:
hoşgeldin Skrye:31: teşekkr ederiz.

ben de uzman kariyerin matematik öğreten çözümlü soru bankası var oldukça işime yarıyo:71:

dün bütün yaprak testlerimi bitirdim üstmden bir yük kalktı 519 soru çözdüm karışık:27:
bugünden itibaren hiç aksatmadan devam edicem inşallah:69:

fıstklıkurabiye nasıl geçti ilk günün merak ediyorum hadi gel:1:

canım bende aldım öğreten mat. ama temel kavramlar 4 tane testini çözdüm maşallah 519 tane mat.mı çözdün nasıl motive ediyosun bu konuda kendini ben hep erteliyorum diğer derslere çalışıyorum sürekli

merhaba arkadaşlar. Sanırım burda da matematiği benim gibi 0 olan arkadaşlar var. Onlara 'antrenmanlarla matematik' diye bir kitabı öneririm. 2 fasikülü var. 1. fasikülü temel becerileri kazandırıyor. 2. fasikülü de sınava yönelik alıştırma yaptırıyor. Dili de komik. sıkılacağınızı zannetmiyorum. Bir araştırın derim. faydası olursa sevinirim. herkese kolay gelsin

canım hoşgeldin branş nedir mat. konusunda hangi kitabı alsam şaşırdım

merhaba arkadaşlar
bende ara ara çok az baktım kpss ye,geri kaldım çok
şimdi ne yapsam diyorum,dershaneye gitsemmi
eğitimim fena değil 80netim vardı,tabi daha yükseltmek avantajıma,en az 90:34:
gk düşüktü,ama geçen sene son 1ay tarihe baktım,vatandaşlıkta sadece yasama-yargı-yürütme çalıştım
coğrafya öylesine,son2gün ise atatürk ilke ve ink. nı bi videodan izlemiştim(çok yararlı oldu bu--hemde lgsler için olan bi dersti :1:)
sınavda 25d 10y yaptım gk de
ne yapsam ki dershane işini,branşım teknik
bu sene puanalr 78-80 civarı kapandı bölümde,dün bi dershaneye gittim derse girdim
yarın tekrar gidersem artık kayıt yaptıracağım,bi karar vermem lazım :26:

Emrivaki hoşgeldin canım branşını anlayamadım öğrenme fena değilmiş benimde 82 netim vardı sistemli çalışmak için dersane iyi oluyor az zaman kaldı karar vermelisin hangi derslerin zayıfsa onlara git bence eğitimde yeni kavramlar çıkıyor onlarıda takip etmen yararına olur dersane denemelerine katılmak iyi oluyor hepimiz için hayırlısı olsun canım

Emrivaki hoşgeldin canım branşını anlayamadım öğrenme fena değilmiş benimde 82 netim vardı sistemli çalışmak için dersane iyi oluyor az zaman kaldı karar vermelisin hangi derslerin zayıfsa onlara git bence eğitimde yeni kavramlar çıkıyor onlarıda takip etmen yararına olur dersane denemelerine katılmak iyi oluyor hepimiz için hayırlısı olsun canım

hb dafnem ,evet bu zamanda kadar hep erteledim çalışma işini
karar verip oturursam başına çalııyorum ama bu da herzaman olmuyor :18:
bir de dershanede tüyolar fialnda veriliyor,dün akşamda nette araştırdım baya
kimisi sırf,sınavdan sonra "acaba dershaneye gitseydim daha yüksek puan alırmıydım " dememek için git diye yorum yapmış.branşım teknik eğitim.4-5 yıldır alım olmuyordu bizde.

geçen sene tüm derslere gittim deli gibi çalıştım sırf 10 tane mat. yapamadım diye olmadı şimdide eğitim ve mat. için derslere gidiyorum çok yorulmuştum g.k iyidir onlara evde çalışıyorum video izliyorum falan ama şimdiye kadar çalışmadıysan vede 4,5 ay kaldı dersaneye gitmen iyi olur canım konularda ilerledi hızlandırılmış dersler oluyo onlarada katılabilirsin

selam arkadaşlar kolay gelsin herkese iyi çalışmalar .. bikaç sorum olacaktı ... benim 65-70 puan almam gerek eğitimden netlerim 70 75 arası genel kültür genel yetenek düşük 50lerdee sizce matematikten hiç yapmayıp istediğim puanı alabilir miyim ?? bir de eğitimden yargı dışında soru bankası olarak hangisini önerirsiniz ? veee vee bi dee :)) 2000 sözleşmeli eş durumundan yer değişikliği yaptı yerine alım olacak dediler o ne zaman olacak acaba bilen var mı ??

canım bende aldım öğreten mat. ama temel kavramlar 4 tane testini çözdüm maşallah 519 tane mat.mı çözdün nasıl motive ediyosun bu konuda kendini ben hep erteliyorum diğer derslere çalışıyorum sürekli

yoook canım nerdeee:1: vatandaşlık tarih ölçme matamatikten toplam 519 soru çözdüm karışık yani:31: sözelciyim ben, matematik sorunum var yani bu kitaba güveniyorum ama dediğin gibi daha kitabın başındayım dün konularımı yetiştirdim bugünden itibaren mat. de çalışcam inşallah:26:
ben de hep sevdiğim derslere yöneliyorum 4.5 ay kaldı ne ocak bakalım:18:

1) ilköğretim 1. sınıf öğretmeni hülya hanım, sınıfındaki öğrencilerden okuma yazmayı ilk öğrenen öğrencisini tahtaya çıkararak "tahtaya adını ve soyadını yaz" demiştir. öğrencisi tahtaya "adını ve soyadını yaz" yazmıştır.

Bu özelden özele akıl yürütme çünkü çocuk tek bir noktadan bakıyor.Mesela bir ilköğretim öğrencisine bir sayfa A harfi yaz dediğinde komple bir sayfaya A yazar.

2) beş yaşındaki ferhatın çok sevdiği dedesinin, bir yaşındaki kardeşinin doğum gününde kendisiyle ilgilenmemesi ve kardeşine hediye getirmesi sonucu, ferhat dedesine küsmüş ve onunla geçirdiği güzel günleri düşünmeden dedesine karşı olumsuz bir tutum sergilemeye başlamıştır.
bu olay ferhatta bilişsel gelişime ilişkin aşağıdakilerden hangisinin gelişmemiş olduğunu gösterir?

Burada ben merkezciliğin etkisinde kalıp odaktan uzaklaşmıyor,sadece kendisi var ve herkesin kendisi için var olduğunu düşünüyor.

çok tşk ederim açıklaman için:10:

geçen sene tüm derslere gittim deli gibi çalıştım sırf 10 tane mat. yapamadım diye olmadı şimdide eğitim ve mat. için derslere gidiyorum çok yorulmuştum g.k iyidir onlara evde çalışıyorum video izliyorum falan ama şimdiye kadar çalışmadıysan vede 4,5 ay kaldı dersaneye gitmen iyi olur canım konularda ilerledi hızlandırılmış dersler oluyo onlarada katılabilirsin

aslında bende eğitime gimek istemiyordum ama bu sene memurlar
girmeyeceği için ayrı yapmıyolarmış :44:
şimdi hızlandırılmış kurslar başladı zaten,hatta çoğu 2.haftasında,ve başlayacağım sanırım :61:

selam arkadaşlar kolay gelsin herkese iyi çalışmalar .. bikaç sorum olacaktı ... benim 65-70 puan almam gerek eğitimden netlerim 70 75 arası genel kültür genel yetenek düşük 50lerdee sizce matematikten hiç yapmayıp istediğim puanı alabilir miyim ?? bir de eğitimden yargı dışında soru bankası olarak hangisini önerirsiniz ? veee vee bi dee :)) 2000 sözleşmeli eş durumundan yer değişikliği yaptı yerine alım olacak dediler o ne zaman olacak acaba bilen var mı ??

mat ın katkısının çok olduğunu biliyorum

selam kızlar...
dünkü acil maceramdan sonra şu saat itibariyle iyileştim sanırım :26:
çok zorlu bir hastalık süreci geçirdim
aman kendinize dikkat edin diyorum :29:
şimdi biraz ölçme çalışıcam.
çok zaman kaybettim :43:

canım hoşgeldin branş nedir mat. konusunda hangi kitabı alsam şaşırdım

hoşbuldum saolun. branşım ingilizce. bende karekök 0 kitabından gidiyorum. o da gayet iyi. bu hafta sonu da antrenmanlarla matematiği alayım diyorum. inceledim faydalı olacak gibi duruyor. Canım bir de doğan ulu hocanın sitesi var. izleyebilirsen matematiği epey bir ayrıntılı her adımı göstererk temelden anlatıyor

bende giricem kpss ye.
sözleşmeliyim ve sözleşmeli olmaktan bıktım sözleşmeye geçip oh demek istiyorum ama hiiç ders çalışamıyorum canım hiç çalışma masasına oturmak istemiyor uff...

ben de ingilizceciyim mat sorunumdu ama inş olmuyacak artık yarın doğan uludan sipariş geliyor 25 ytl ye bütün dersleri vermiş bir inceleyin derim bnm bebeğim var 2 buçuk yasında zaman fazla bulamıyorum ama akşamları eşim çocukla ilgilnyr bn de çalışyrmm inş bu sene olcakk çok bunaldım senelerdir beklemekten

Back
X