- Konu Sahibi hayalperesttt
Ben genellemeden giderek çözdüm ama dur bir onu da inceleyeyim direk atladım kapsam diye ben 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin Skryeteşekkr ederiz.
ben de uzman kariyerin matematik öğreten çözümlü soru bankası var oldukça işime yarıyo
dün bütün yaprak testlerimi bitirdim üstmden bir yük kalktı 519 soru çözdüm karışık
bugünden itibaren hiç aksatmadan devam edicem inşallah
fıstklıkurabiye nasıl geçti ilk günün merak ediyorum hadi gel![]()
merhaba arkadaşlar. Sanırım burda da matematiği benim gibi 0 olan arkadaşlar var. Onlara 'antrenmanlarla matematik' diye bir kitabı öneririm. 2 fasikülü var. 1. fasikülü temel becerileri kazandırıyor. 2. fasikülü de sınava yönelik alıştırma yaptırıyor. Dili de komik. sıkılacağınızı zannetmiyorum. Bir araştırın derim. faydası olursa sevinirim. herkese kolay gelsin
Emrivaki hoşgeldin canım branşını anlayamadım öğrenme fena değilmiş benimde 82 netim vardı sistemli çalışmak için dersane iyi oluyor az zaman kaldı karar vermelisin hangi derslerin zayıfsa onlara git bence eğitimde yeni kavramlar çıkıyor onlarıda takip etmen yararına olur dersane denemelerine katılmak iyi oluyor hepimiz için hayırlısı olsun canım
canım bende aldım öğreten mat. ama temel kavramlar 4 tane testini çözdüm maşallah 519 tane mat.mı çözdün nasıl motive ediyosun bu konuda kendini ben hep erteliyorum diğer derslere çalışıyorum sürekli
1) ilköğretim 1. sınıf öğretmeni hülya hanım, sınıfındaki öğrencilerden okuma yazmayı ilk öğrenen öğrencisini tahtaya çıkararak "tahtaya adını ve soyadını yaz" demiştir. öğrencisi tahtaya "adını ve soyadını yaz" yazmıştır.
Bu özelden özele akıl yürütme çünkü çocuk tek bir noktadan bakıyor.Mesela bir ilköğretim öğrencisine bir sayfa A harfi yaz dediğinde komple bir sayfaya A yazar.
2) beş yaşındaki ferhatın çok sevdiği dedesinin, bir yaşındaki kardeşinin doğum gününde kendisiyle ilgilenmemesi ve kardeşine hediye getirmesi sonucu, ferhat dedesine küsmüş ve onunla geçirdiği güzel günleri düşünmeden dedesine karşı olumsuz bir tutum sergilemeye başlamıştır.
bu olay ferhatta bilişsel gelişime ilişkin aşağıdakilerden hangisinin gelişmemiş olduğunu gösterir?
Burada ben merkezciliğin etkisinde kalıp odaktan uzaklaşmıyor,sadece kendisi var ve herkesin kendisi için var olduğunu düşünüyor.
geçen sene tüm derslere gittim deli gibi çalıştım sırf 10 tane mat. yapamadım diye olmadı şimdide eğitim ve mat. için derslere gidiyorum çok yorulmuştum g.k iyidir onlara evde çalışıyorum video izliyorum falan ama şimdiye kadar çalışmadıysan vede 4,5 ay kaldı dersaneye gitmen iyi olur canım konularda ilerledi hızlandırılmış dersler oluyo onlarada katılabilirsin
selam arkadaşlar kolay gelsin herkese iyi çalışmalar .. bikaç sorum olacaktı ... benim 65-70 puan almam gerek eğitimden netlerim 70 75 arası genel kültür genel yetenek düşük 50lerdee sizce matematikten hiç yapmayıp istediğim puanı alabilir miyim ?? bir de eğitimden yargı dışında soru bankası olarak hangisini önerirsiniz ? veee vee bi dee :)) 2000 sözleşmeli eş durumundan yer değişikliği yaptı yerine alım olacak dediler o ne zaman olacak acaba bilen var mı ??
canım hoşgeldin branş nedir mat. konusunda hangi kitabı alsam şaşırdım