- 6 Mayıs 2009
- 724
- 591
- 408
- Konu Sahibi hayalperesttt
- #1.021
her şey güzel olacak inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 haftadır aynı şeyi söylüyorum ama yapamadım. Ölçmeyi bugün bitircem![]()
sabah staja gittim, hocamız bugün gidin yarın gelin dedi, sonra da geri döndüm, yarın sabah yine sürünücem o yollarda.... :84:
5. ve 4. sınıflara girecekmişiz. küçüklerden de pek hoşlanmıyorum, çocuk sevmem. keşke ortaokul veya lise çıksaydı. ama o yaş grubunda öğretmen daha önemli birio açıdan iyi oldu.
selam dove bende 5.sınıflara giricem stajda... senin branşında ingilizceydi sanırım hangi üniversitedesin merak ettim canım![]()
bugünün özeti...
rehberlik 40 soru
öyt 32 soru
ölçme 40 soru
tarihten osmanlı kültür ve medeniyeti tekrar + 73 soru
bugün nedense pek bi mayışığım zorla çalıştım ancak bu kadar oldu
kolay gelsin kızlar..
iyi çalışmışsın yine de
standart sapma vs. çalıştım ben de... yarın program geliştirme çalışıcam :)![]()
kendimi olumlu pekiştirmek istiyorum Bugün yahu.. tam 404 soru çözdüm.. Allahım Bu azim Bana Bu soru sayısının ismi giBi yapişir kalir inşallahhhhhhhhh. üstelik inanılmaz BerBat Bir psikolojiyle çözdüm Bunca soruyu.. sevgilimle çok pis kavga ettik, son derece kırgın son derece üzgün son derece yikiğim ama olsun atanınca Bitecek Bütün sıkıntılar.. çekip gidicem ulan ! terkedecem adanayı.. size kalsın Bu memleket, ahanda gidecem valla da Billa da..
selam kızlar bugün oturup tarih çalışıcam inş
ya bi de bişi sorcam siz eğitim derslerini hep beraber mi yürütüyosunuz yoksa birini bitirip diğerine mi geçiosunuz???
Bugün PROGRAM GELİŞTİRMEYE başlıyorum...........
Olumlu tutum geliştireyim de belki kolayca öğrenirimmmm