- Konu Sahibi hayalperesttt
- #1.081
hoşgeldin canımmm
korkularımızı aşıp elimizden geleni yapıcaz artık, dün depresyona girdiğimi düşünüyordum gece 3e kadar tarih çalışınca biraz rahatladım
yahu bizim hala hiçbişey belli değil stajla ilgili, belirsizlik de sinir ediyo beni. sizin haftada kaç saat? ne yaptınız derslerde? tek başınamıydın? ay ördek yavrusu gibi dedinya hehe gözümde canlandı çok güldüm buna
bir ne giydin stajdaöyle süslenmeyin lise orası falan dediler bize
kolay gelsin canım ben de proramlı çalışayım hepsinden çözeyim dedim ama aklım eksiklerimde kaldı, matematik ve tarihle uğraşıcam birkaç gün![]()
ben krem boğazlı kazak ve gri pantolon altına siyah topuklu kısa çizme giydim, saçlarımı topladım, makyaj da yaptım.
genelde elbise giyiyorum, siyah kumaş etek ve beyaz gömlek giyiyorum bazen.
Stajda
Like/dislike kalıbını pekiştiriyolardı. Tahtaya bi paragraf yazdım kendimle ilgili. adımı yaşımı sevip sevmediklerimi vs.
sonra çocuklardan 2 tanesine okuttum. defterlerine yazdılar. sonra diğer stajyer arkadaşım bu yazdıklarımla ilgili soru sordu. onları cevapladılar.
defterlerine yazdılar, sıra aralarında dolaşıp kontrol ettim. teneffüste 2 tane minicik kız elele tutuşmuşlar yanıma geldiler. Öğretmenim dediler. Efendim dedim

Son düzenleme: