2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

Ay ne güzel ya böyle hocalar ne de güzel oluyor di mi?:34:
Mehmet Emin Yurdakul'la ilgili küçük hikayeler,anıları filan kastetmiştim.Ben hiç bulamadım,ilgi çekici olur diyordum.

hımm biliyosundur belki; cenge giderken şiirinde "ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur" demesi çok yankı uyandırmış mesela.eserlerden bu tür örneklerle zenginleştirebilirsin
herkese böyle hoca denk gelmiyor tabii:70:

Sağol canım,gerçi hoca, konu anlatmayacaksınız kitaptaki etkinlikleri uygulayıp onları yönlendireceksiniz yeni yöntem bu dedi...Açıkçası alışamadım pek bu tarza. Böyle eğitim görmedik ki biz.

bir soruda yaygın eğitim olarak almış o yüzden kafam karışmıştı :68:
teşekkür ederim kızlar :16:

yaygın eğitim arkadaşım arkadaşlar yanlış hatırlıyorlar örgün eğitimin sınırlılar ve şartları vardır ama yaygın eğitimde sınırda şarttta yoktur her yaş grubundan herkes katılabilir en basit ayırımı

Sağol canım,gerçi hoca, konu anlatmayacaksınız kitaptaki etkinlikleri uygulayıp onları yönlendireceksiniz yeni yöntem bu dedi...Açıkçası alışamadım pek bu tarza. Böyle eğitim görmedik ki biz.

evet biz öyle öğrenmemiştik. şimdi çok farklı bi sistem var. yapılandırmacılığın marifetleri işte =) kitapta pek çok gereksiz etkinlik var. sizin hocanız çok disiplinli kuralcı biri olsa gerek. kadınlar öyle olur genelde kadın mı =)

genel kültür genel yeteneği çözdüm.. çözmez olaydımmmmmm :14:

bu hafta kar yüzünden bizim okul 2 gün tatil oldu. o yüzden stajım da kaynadı gitti :1:

slm kızlar...şey dicektim ben..
denemenin çözümleri için bir saat belirlesek de herkes o saatte gelse nasıl olur?
çünkü öteki türlü uzun süreceğini düşünüyorum.
1 saatte falan hepsini konuşsak nasıl olur? :26:

yaygın eğitim arkadaşım arkadaşlar yanlış hatırlıyorlar örgün eğitimin sınırlılar ve şartları vardır ama yaygın eğitimde sınırda şarttta yoktur her yaş grubundan herkes katılabilir en basit ayırımı
haklı olabilirsin arkadaşım.
çok emin olarak söylemedim zaten..

genel kültür genel yeteneği çözdüm.. çözmez olaydımmmmmm :14:

bu hafta kar yüzünden bizim okul 2 gün tatil oldu. o yüzden stajım da kaynadı gitti :1:
geçmiş olsun dove denemede herkes zorlandı zaten sıkma canını :29:

daha eğitimi bitiremedim yarısında filanım, bu akşamın ilerleyen saatlerinde netlerimi yazarım..

bugün hiçbir şey çalışmadım
dün de sadece matematikten iki konu çalışmıştım..
sözün kısası benden bir şey olmaz :57:

bugün hiçbir şey çalışmadım
dün de sadece matematikten iki konu çalışmıştım..
sözün kısası benden bir şey olmaz :57:

ben de çalışmadım ne güzel okuldan gelince uyumuştum dinç oluğp çlaışayım diye ama yine misafir geldi ve benim çalışma işi yattıı bu şekilde nasıl olcak bilmiyorum ev ev değil hacı dede tekkesi sanki:60:

ben de çalışmadım ne güzel okuldan gelince uyumuştum dinç oluğp çlaışayım diye ama yine misafir geldi ve benim çalışma işi yattıı bu şekilde nasıl olcak bilmiyorum ev ev değil hacı dede tekkesi sanki:60:

çalışcam deyince hep bi engel çıkıyo di mi? :84:
ben de haftaiçi hep yorgun oluyorum istediğim gibi çalışamıyorum.
nasıl olacak bilmiyorum :26:

slm kızlar, uzunca bir aradan sonra aranıza tekrar katıldım, bundan sonra düzenli olarak takip edebileceğim burayı, güzel paylaşımlarda bulunarak hepimizin başarılı olmasını diliyorum..

siyahincim sınıf arakadaşım sana da merhaba, bu hafta dersteki katılımından sonra ölçme değerlendirmede ki, bu kız bu işi halletmiş dedim darısı başıma :3: , hiç bozmadan sınava kadar bu performansla devam etmeni diliyorum tatlım:70:

kızlar yav cumartesi oldu sesiniz çıkmıyor.. :63:
ne zaman çözülecek bu sorular?
pzt yeni denemeye başlamıcaz mı?
ben genel yetenekten başlayalım diyorum.
diğer konuya herkes soracağı sorunun numarasını yazsın olur mu? :26:

slm kızlar, uzunca bir aradan sonra aranıza tekrar katıldım, bundan sonra düzenli olarak takip edebileceğim burayı, güzel paylaşımlarda bulunarak hepimizin başarılı olmasını diliyorum..

siyahincim sınıf arakadaşım sana da merhaba, bu hafta dersteki katılımından sonra ölçme değerlendirmede ki, bu kız bu işi halletmiş dedim darısı başıma :3: , hiç bozmadan sınava kadar bu performansla devam etmeni diliyorum tatlım:70:
hoşgeldin tekrar canımmm özlettin kendini:16:
ayy:17::17: eğitim derslerinde biraz daha iyi sayılırım canım ama genel kültür yetenek.. :26:
inşallah hepimiz üstesinden gelicez tatlım çok saol:71:

yok malesef. 2012 de.....

kızlar ya hadi çözen yok mu denememizi. kimse bi paylaşımda bulunmuyor, herkes sus pus.
bakın biz eski obgzk ile azıcık konuşmaya başladık..

canım sizi takip ediyorum ama ben denemeyi çözemedim:50: hiç vaktim yok,konular da tam bitmedi dershanedeki denemeler başladı bugün tg ihtiyaç denemesinden çıktım :37: daha çözmediğim bir iki deneme bile var:50: ama siz süper gidiyosunuz netlerini gördüm bence çok iyi:46:

Back
X