2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

tebrikler doğru cvp
ama ben a demiştim.
demek bende sorun var:44:

canım sorun yok kavramları bilmesem bende öyle diyebilirdim soru çözerken ayırt edilmiyo benziyolar biraz davranışta kontras temmuz ve ekim sınavlarında ardarda soruldu kitapların çoğundada yok galiba..

davranış bir ortamda pekiştirilmiyor başka bir ortamda pekiştirilmesi ve davranışın fazla olmasıdır 2 ye ayrılır negatif ve pozitif

psikolojik tepkisellik te birey engellenme durumunda verdiği tepkilerdir

canım sorun yok kavramları bilmesem bende öyle diyebilirdim soru çözerken ayırt edilmiyo benziyolar biraz davranışta kontras temmuz ve ekim sınavlarında ardarda soruldu kitapların çoğundada yok galiba..

davranış bir ortamda pekiştirilmiyor başka bir ortamda pekiştirilmesi ve davranışın fazla olmasıdır 2 ye ayrılır negatif ve pozitif

psikolojik tepkisellik te birey engellenme durumunda verdiği tepkilerdir

açıklama için teşekkür ederim:70:

Selam kızlaaaar herkes nerede yaa..
Ben yokum diye kimse uğramıyor galiba :1: Ergen benmerkezciliğini atlatamadım sanırım:27::9:
Bu dönem o kadar hızlı ve yoğun geçiyor ki günler.
Okulda bir sürü ödev,sunum,staj varken ders çalışamaz oldum haftalardır..Artık iyice umudumu da kaybediyorum resmen.
Bu gidişle nasıl kazanılacak bu sınav. Kazananlar süper zeka,matematiği süper ötesi insanlarmış gibi geliyor:59: Anlayacağınız biraz bunalımdayım...
Biliyorum bana kızacaksınız ama hala denemeyi de çözemedim.Çıktısını almayı unuttum.pcden de çözemiyorum.
Hazır 2 günüm boşken ders çalışayım dedim ve tarih ve öyt çalıştım. Öyt bitmişti ama oturmamış sanki,sorularında çok yanlışım çıkıyor.

Bu arada stajımdan da bahsetmeden geçemiycem,malumunuz ders anlatacaktım. Benim anlatacağım derse kadar heyecandan ölecek gibiydim ama sınıfa girip hocanın "Buyrun hoca hanım,ders sizin" demesiyle bi hoş hissettim kendimi.Başta çok heyecanlıydım,bazen cümlelerimi toparlayamıycam sandım ama güzel geçti rezil olmadan atlattım ilk dersi çok şükür.
Herkese kolay gelsiiiiinnnn....

Son düzenleme:
geçmiş olsun fstklkrbye :) bunu atlattın artık heyecan olmaz o kdr. herkes durmaksızın ders çalışıyo olsa gerek pek gelen olmuyor bu ara :) yeni sınavı ben de çözemedim. her ne kadar eğitim bilimleri konularını bitirmiş olsam da yaptığım yanlışlarla konu tekrarları yapmak zorunda kalıyorum. endişe etme sanırım herkes aynı durumda:44:

selam kızlar..
gördüğüm kadarıyla herkes de bir yavaşlama sözkonusu ben de dahil :4:
denemeyi tamamlayan da yok sanırım..
süreyi bir hafta uzatmayı teklif ediyorum ne dersiniz?
önümüzdeki hafta bu denemeyi bitirip önceki denemeden kalan sorularla birlikte konuşalım diyorum.
olur mu? :26:

selam kızlar..
önümüzdeki hafta bu denemeyi bitirip önceki denemeden kalan sorularla birlikte konuşalım diyorum.

ben de çözemedim henüz:26:

selam kızlar..

çok iyi olur benceee:16::16::16:

selam kızlar nasılsınız:16:
uğarayamadım ne zamandır, memleketime gittim geldim, göz muayenemi oldum falan..

program yaptım kendime, uymak zorundayım artık..

fıstıklkurabye canım ne güzel ilk heyecanlarını atlattın bizim daha staj başlamadı:53: nisandan başlıcakmış, başlasa da bitse..

selam kılzar off çok tembelim yaaanapcam ben
ücretli öğretmenlik yaptığım okuldan 4 te eve geliyorum gelince yatıyorum
uyandıktan sonra yemekti spordu duştu derken saat alıp başını gidiyo
çalışamıyorumm:43:
proğram yaptım ama hiç uygulayamıyorum acaba çok mu ağır geldi diye düşünmeye başladım.
özellikle çalışan arkadaşlar yaptıkları proğramları paylaşırsa bize de fikir olur diye düşünüyorum.
herkese iyi gecelrr:16:

selam kızlar nasılsınız:16:
uğarayamadım ne zamandır, memleketime gittim geldim, göz muayenemi oldum falan..

program yaptım kendime, uymak zorundayım artık..

fıstıklkurabye canım ne güzel ilk heyecanlarını atlattın bizim daha staj başlamadı:53: nisandan başlıcakmış, başlasa da bitse..

Hoşgeldin canım,ne güzel programa uyabiliyorsun öyle olmaıyorum ben yaa..
Staj ne kadar geç başlıyor ne zaman biticek peki?

Kızlar merhaba. Nasılsınız, ben bir süredir yoktum. Önce internet ile ilgili sorunlar oldu, günlerce bağlanamadım. Sonra sevgilimle sorunlarım oldu, günlerce ona üzüldüm, ardından dirençsiz düştüm 3 gündür de ciddi bir grip geçirdim ve hala iyileşemedim.
1 hafta kadardır kitap yüzü açtığım yok.

Ve bu gün ne göreyim. ALES'e 32 gün kalmış. Ben daha hiç matematik çalışmadım.
Zaten duymuşsunuzdur 40.000 tane ANGUS ingilizce öğretmeni de geliyomuş. Ona da moralim bozuldu. :14: En iyisi bir üniversiteye kapak atmak. ALES'e öylesine girecektim ama artık daha ciddi bakıyorum.

Diyeceğim şu ki, ALES'e kadar pek burada olamam gibi görünüyor. Konuyu takip edeceğim ama çok fazla katılamayabilirim size.
Ben yokken kendinize iyi bakın.
İyi çalışmalar dilerim herkese.....

dove hoşgeldin canım, geçmiş olsun umarım sorunlarını da halletmişsindir:16:
aleste başarılar şimdiden, ithal ingilizce öğretmen haberine ben de şok oldum ama, ab'ye uyum sürecinde 8 aylığına türkiyeye gelip haftasonları vb ders verceklermiş geri dönceklermiş devlette kadro alamıcaklar diye okumuştum. umarım bunun dışında bir saçmalık yapmalar sanki öğretmen yok:57

ben de başvursaydım keşke alese bi denerdim:31::

merhabalar :80:
rehberliğe baktım bugün,okulda hem deneyleri sürdürüp,aynı zamanda tezi yazmaya çalıştığım için rehberlik bitmedi,ama yarın bitiririm inş. :31:
ales e bende gireceğim,aralıkta girdiğimde,sınavın değişmiş olduğıunu bilmiyordum
sözel-1 i yaptım
sayısal-1 i yaptım
sayısal-2ye bakarken eyvah dedim,sözel-2 kalıyor,çabucak ona bakayım derken zaman bitti
meğer zaten sözel-2 yi yapmam gerekmiyormuş :61:
ben çalışmayı düşünmüyorum,belki mantık sorularına bakarım...

dove hoşgeldin canım, geçmiş olsun umarım sorunlarını da halletmişsindir:16:
aleste başarılar şimdiden, ithal ingilizce öğretmen haberine ben de şok oldum ama, ab'ye uyum sürecinde 8 aylığına türkiyeye gelip haftasonları vb ders verceklermiş geri dönceklermiş devlette kadro alamıcaklar diye okumuştum. umarım bunun dışında bir saçmalık yapmalar sanki öğretmen yok:57

ben de başvursaydım keşke alese bi denerdim:31::

hoşbulduk :) Aman ithal öğretmenler öyleyse iyi ama yine de güven olmaz bunlara. Şimdi derler geçici sonra kalıcı oluverir falan. Ben her bulduğum sınava giricem galiba :1:
Sonbahar döneminde girersin sen de eğer istersen :34:

Ben 2 gündür derse gidemiyorum. Bu grip beni fena çarptı.
Stajım var yarın yine.
Raporlarımı yazmadım,
ödevlerimi yapmadım.
Çok sıkıştım çoook :50:

Bu arada günlük çalışma planı yapmayı düşünüyorum ben de. Böyle doğaçlama çalışmak pek olmuyor.

Haftanın 4 günü tamamen boşum ve bu günleri tamamen boş geçiriyorum :1:
Bir tempo yakalamam lazım......

merhabalar :80:
rehberliğe baktım bugün,okulda hem deneyleri sürdürüp,aynı zamanda tezi yazmaya çalıştığım için rehberlik bitmedi,ama yarın bitiririm inş. :31:
ales e bende gireceğim,aralıkta girdiğimde,sınavın değişmiş olduğıunu bilmiyordum
sözel-1 i yaptım
sayısal-1 i yaptım
sayısal-2ye bakarken eyvah dedim,sözel-2 kalıyor,çabucak ona bakayım derken zaman bitti
meğer zaten sözel-2 yi yapmam gerekmiyormuş :61:
ben çalışmayı düşünmüyorum,belki mantık sorularına bakarım...

bu defa tecrübeli şekilde girersin :) Ben daha önce girmedim.
Benim sözel puanı almam lazım o yüzden söz 1 ve 2 ve de say 1 yapmam lazım. ama sayısalım çok yavaş ve içgüdüyle çözüyorum resmen :9:
Başladım çalışmaya, mutlak değerdeyim ama ANLAMIYORUMMMMMMMMMM.

l-3l = 3 diyor

x< 0 ise l-xl= -3 tür diyor.. ben mi yanlış anlıyorum, bu nasıl iş bilemedim :19:

hoşbulduk :) Aman ithal öğretmenler öyleyse iyi ama yine de güven olmaz bunlara. Şimdi derler geçici sonra kalıcı oluverir falan. Ben her bulduğum sınava giricem galiba :1:
Sonbahar döneminde girersin sen de eğer istersen :34:

Ben 2 gündür derse gidemiyorum. Bu grip beni fena çarptı.
Stajım var yarın yine.
Raporlarımı yazmadım,
ödevlerimi yapmadım.
Çok sıkıştım çoook :50:

Bu arada günlük çalışma planı yapmayı düşünüyorum ben de. Böyle doğaçlama çalışmak pek olmuyor.

Haftanın 4 günü tamamen boşum ve bu günleri tamamen boş geçiriyorum :1:
Bir tempo yakalamam lazım......
doğru belli olmaz bunların işi,aman Allah korusun:26:
ayy staj da vakit alıyo tabi, benim de başlıcak bir o çıkcak başıma.. 4 günün boş ne güzel canım benim sadece 2 günüm boş:50: ben de rasgele çalışıyorum plan masamda duruyo:1:

Benim sözel puanı almam lazım o yüzden söz 1 ve 2 ve de say 1 yapmam lazım. ama sayısalım çok yavaş ve içgüdüyle çözüyorum resmen :9:

l-3l = 3 diyor

x< 0 ise l-xl= -3 tür diyor.. ben mi yanlış anlıyorum, bu nasıl iş bilemedim :19:

aynı şeye takılmıştım ben de:1:
mantık aramadan şöyle öğrendim; eğer RAKAM veriliyorsa soruda (işlem vb sonuç soruluyorsa) direkt pozitif çıkarıyoruz, ama eğer x<0 deyip soruda HARFLİ İFADELER varsa negatif çıkarıyoruz ya da değer veriyorum ben:1:
bir tarihçi bu kadar anlatabilir matematiği iyi olanlar da bir baksın:60:

l-3l = 3 diyor

canım dur yetiştim :37:
şimdi mutlak değeri sayının sayı doğrusunda sıfıra uzaklıgı olarak düşün.
ama bir mutlak değerde eşitliğin karsısı asla eksi olamaz. bir daha bak istersen l-xl=-3 olamaz asla x sıfırdan küçük ya onu eksi ile çarpıp cıkardıgımda x olarak cıkacaktır. negatif sayıları eksi ile carparım, pozitiflere hiç dokunmam öylece cıkar.

Back
X