2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

seçim kurbanı olduk resmen ha :(, ama bir de polyana olup şöyle bakalım siyahincim bugüne kadar uğraşıp atanamayan herkes atandı ,bundan sonra bu sene yeni mezun olanlar ve bu sene pedagojik formasyon alanlar rakibimiz olacak, toplamda bunlarında sayıları oldukça çok ama, herkeste sınava çok asılmıyor kimisi seneye bırakmış kimisi çalışıyor vakit ayıramıyor nolurrrrrrrrrr puanlar yükselmesin benimki çaresiz ce sonuçsuz bir çırpınış bir dua farkındayım...memurlar nette nimet çıbukçunun bu seneki yalan olan ağustosta tek atamayla 50 bin öğretmen alımına dair olan sözü ve bu sözü tutmayışı bayağı tepki çekti belki bu konuda öğretmen adayları kamoyu oluşturursak ağustostaki atamada bazı iyleştirmeler yapılabilir kim bilir ?

:43: bilmeiyorumki canım artık bıraktım gitti.. 2015 seçimine odaklandım:37: şaka bi yana hekes bi araya gelirse elbetteki bi sonuç alınır ama memurlar netteki hareket yeterlimi bilemiyorum. herkes asılmıyo evet ben de onlardanım sanırım:1: aslında son ay çok önemli, son noktayı güzel koysak olur:31: ama ağustos atamasının 10binle kalacağına inanmıyorum şubatta tekrar olur ama bu moralle alacağım puan ağustosa da yetmez şubata da:26:

SİYAHİNCİM ve POOETİK teşekkür ederim kızlar.hepimiz için hayırlısını diliyorum ben çok soğudum öğretmenlikten aslında ama hep içimde bir ukte olarak kalacak galiba.annem babam da çok istiyorlar bişey söylemiyorlar ama ben anlamıyorum.başvurumu yaparken babam nasıl heyecanlandı geldi yanıma gözlüğünü taktı bilgisayara bakıyor ben başvuru yaparken vicdanım sızladı.ben sosyal bilgiler mezunuyum malesef....her şey gönlünüzce olsun ne diyim:58:

Canım MİNİKKUZUM umudunu yitirme bence. Allah yardım edecektir eminim.

Siyahinci haklısın insanların umutlarıyla nasıl oynuyorlar. İnsanın psikolojisi bozuluyor. Som atamada ağlamaktan için dışıma çıktı. Olmadı, gene olmadı. En kötüsü dalga geçer gibi taban puanın 7 puan üstünü atamaları. Ne diyeyim Allah görüyor,biliyor yapılanları. En önemlisi her sene nasıl çalıştığımı.

Ama genede bırakmamak lazım bence. İnşallah hepimizin güzel geçer sınavı ve atanırız.

Son düzenleme:
aayy beni duygullandırdın her ne kadar vazgeçtim desem de hemen gözlerim doluyor konusu açılınca Allah büyük Allah ooooof offf

hakkımızda hayırlısı diyelim artık şurda sınava bişeyde kalmadı zaten tek üzüldüğün geçen yıl deli gibi eve kapandım stresten 10 kilo verdim ilk puanlada atanıcaktım şimdi elimde üzüntü:50: geri gelmicek bir yıl var neyse varmı burda atanan merak ettim bende ayrıca meb in attığı tokat:41: ile kendime geldim şimdi ders çalışmalıyım hırs geldi bana birden

dafnem teknoloji tasarım da 90küsür değil,339 kişi alınmış gördün değilmi,fakat başvuran sayısı nedir öyle 13bin kişi :53:
bizim bölümede baktım 9 kişi başvurmuş 2si gitti :1: kaldı 7 kişi önümde(taban puan 67 filan dı sanırım). son ay artık sıkmamız gerekiyor :18:

üzerimde inanılmaz baskı var. dün arkadaşım aradı. 86 puanla ankarada kadroya geçmiş. branşımız türkçe öğr.

benim de merkezi bir yerde olmam lazım. hastaneye yakın. tek başıma yaşayabileceğim... çünkü eşimin yanıma gelmesi 1 seneyi alır yine...atanırsam döneme 6 aylık hamile başlayacağım. atanamama ihtimalini kafamdan sildim.başka yolum yok. bu köyde doğuramam bebeğimi...

birbirimize dua edelim...

ay stresten erken doğuracağım valla...

Son düzenleme:
sınava 3. girişim. ilk ikisinde hiç sallamamıştım. kavak yelleri işte... aman evleneyim dedim. salak kafam... önce işini eline al değil mi... ilkinde 80, ikincisinde 73 aldım ve beni batıran hep gygk oldu. bu sene tüm zamanımı onlara verdim ve şimdi eğitim bilimlerine yeni başladım. artık yazarak konu çalışmaya vaktim yok. bende ihtiyaç modüler set var. harika kitap. konu sonunda özet tabloları var. onları kestim. konuları okuyp unuttuğum yerleri tabloda not alıyorum. hemen soru çözüyorum. pegem a nın 3 yıldır başlayamadığım eğitim 5000 soru bankasıyla.

BU KEZ OLACAK İNŞALLAH.

bende Türkçe öğretmeniyim 80 küsür puan aldım bizim bölümden atanamabilmek için özellikle iyi bir yer istiyorsan 90 a yakın puan alman lazım bunun için de 220 yani 110 110 civarı net lazım hadi kolay gelsin vallahi.

45 bin öğretmen alındı yani 15 bin sözleşmeli ile 45 bin olacak eğer bu sene bize söz verilen 55 bin bunun içindeyse 10 bin öğretmenden Türkçe'ye çok az kontenjan verilir.

Son düzenleme:
bende Türkçe öğretmeniyim 80 küsür puan aldım bizim bölümden atanamabilmek için özellikle iyi bir yer istiyorsan 90 a yakın puan alman lazım bunun için de 220 yani 110 110 civarı net lazım hadi kolay gelsin vallahi.

45 bin öğretmen alındı yani 15 bin sözleşmeli ile 45 bin olacak eğer bu sene bize söz verilen 55 bin bunun içindeyse 10 bin öğretmenden Türkçe'ye çok az kontenjan verilir.

onun ben de farkındayım..
ama arkadaşım son sıralamada 86 puanla 300lerdeydi sanırım..
kadrolu atanan başka bir arkadaşım da, (89 puanla) "puanı kafana takma. sapma her sene değişiyor. sen her bölümden 100 neti garantile, her halükarda iyi bir şey gelir" demişti...puanı düşünmüyorum.
bir de 3. senenin tecrübesiyle, bu sene emin olmadıklarımı mutlaka boş bırakacağım. götürüsü getirisinden çok oluyor:43:o doğrularım net olsaydı puanım uçardı...

vallahi benim de üçüncü senem olacak inşallah bir üç daha olmaz.
doğru 100 100 85 puan getirir ama sizce geçen seneki sınavın sj'si yani standart sapması 16 mı?
ben artık ümidimi yitirmeye başladım tabi siz kendi çalışmanıza ve durumuza bakarak daha ümitli olabilirsiniz. Ama bu zamana kadar Türkçe minimum puanı hiç bu kadar olmamıştı. Ayrıca bütün bölümlere bakarsanız Fenden sonra en yüksek puan bizde bu normal değil bence çünkü fenciler matmatiği iyi bizimkiler ne yapıyor ne ediyor da bu kadar süper puanlar alabiliyor?
hülasa kolay gelsin Rabbim herkesin hakkında hayırlısını ve hakkını versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Son düzenleme:
aynen... hayırlısı olsun. ama kendime çok kızıyorum.. tarihe çalışırken gördüm ki, 2 sene boyunca bir kez açıp bakmadığım konular varmış.. o kadar şahane bir tembeldim ki.. "bu konudan kaç soru çıkacak ki.. 1-2 soru da yapmayıveririm" derdim... sanki dereceyi garantiledim de 2 soru eksik olsun deme lüksüm var... evlenince hayat değişiyor. aşk senin karnını doyurur ama karnımdakini benim doyurmam lazım...

vallahi benim de üçüncü senem olacak inşallah bir üç daha olmaz.
doğru 100 100 85 puan getirir ama sizce geçen seneki sınavın sj'si yani standart sapması 16 mı?
ben artık ümidimi yitirmeye başladım tabi siz kendi çalışmanıza ve durumuza bakarak daha ümitli olabilirsiniz. Ama bu zamana kadar Türkçe minimum puanı hiç bu kadar olmamıştı. Ayrıca bütün bölümlere bakarsanız Fenden sonra en yüksek puan bizde bu normal değil bence çünkü fenciler matmatiği iyi bizimkiler ne yapıyor ne ediyor da bu kadar süper puanlar alabiliyor?
hülasa kolay gelsin Rabbim herkesin hakkında hayırlısını ve hakkını versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

aslında ben ümitli deği,lim... sadece atanmak zorundayım. başka çarem yok.. bu köyde eşimin yanında ücretliyim. ama o kadar göç veriyor ki seneye 10 küsür öğrenci kalacak yani ben çalışamayacağım...evde kalırsam bir de bebek gelince öğretmenlik hayal olur. şimdi çalışamazsam bebekle hiç çalışamam. ve köyde iki göz sobalı lojmanda sezeryan olmak zorunda kalacağım. eltimi gördüm şubatta. o köy kızı olduğu halde nasıl zorlandı. ben ilk defa sobalı evde kalıyorum. kesin bebeği de kendimi de hasta ederim. ameliyatlı olacağım sonuçta ve doğum aralık sonu...

sadece ikimiz varken köyün sıkıntısı tolare edilir ama yavrumu düşünmem lazım..

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

aynen... hayırlısı olsun. ama kendime çok kızıyorum.. tarihe çalışırken gördüm ki, 2 sene boyunca bir kez açıp bakmadığım konular varmış.. o kadar şahane bir tembeldim ki.. "bu konudan kaç soru çıkacak ki.. 1-2 soru da yapmayıveririm" derdim... sanki dereceyi garantiledim de 2 soru eksik olsun deme lüksüm var... evlenince hayat değişiyor. aşk senin karnını doyurur ama karnımdakini benim doyurmam lazım...

Aşk karnı doyurmaz bence gözü boyar. Gözün bir şey görmez her şeyden vazgeçersin -kendinden bile- sonra gözün görmeye başladığında başını vurursun. Bir bakarsın arkadaşların atanmış...

Neyse birbirimizin moralini bozmayalım :34:

Bu kadar kişi atanıyorsa imkansız değildir :34:

Aşk karnı doyurmaz bence gözü boyar. Gözün bir şey görmez her şeyden vazgeçersin -kendinden bile- sonra gözün görmeye başladığında başını vurursun. Bir bakarsın arkadaşların atanmış...

Neyse birbirimizin moralini bozmayalım :34:

Bu kadar kişi atanıyorsa imkansız değildir :34:

haklısın. bir gün bir baktım, son arkadaşım da aradı... grupta 4 kişiydik. biri önce şırnağa sözleşmeli gitti. 83 puanla. şimdi urfada kadroya geçti. nişanlısı mardinde ..oraya geçer artık. diğeri karsta annesigile 15. dak. uzakta bir köye kadrolu atandı kendi memleketinde. 89 puanı vardı...sonuncusu önce karsa arkadaşımızın yanına sözleşmeli gitti, şimdi memleketi kayseride kadroya geçti. ile yakın bir ilçede. evlerinde kalacak...

ve ben..
anadolunun bağrında bir köyde üç kuruşa çalışıyordum, yaz geldi ondan da çıkarılıyorum...hamileyim, aralıkta öğrenim ödemelerim başlıyor...

kafayı vurmak mı demiştin???:25::25::25::25::25::25:

haklısın. bir gün bir baktım, son arkadaşım da aradı... grupta 4 kişiydik. biri önce şırnağa sözleşmeli gitti. 83 puanla. şimdi urfada kadroya geçti. nişanlısı mardinde ..oraya geçer artık. diğeri karsta annesigile 15. dak. uzakta bir köye kadrolu atandı kendi memleketinde. 89 puanı vardı...sonuncusu önce karsa arkadaşımızın yanına sözleşmeli gitti, şimdi memleketi kayseride kadroya geçti. ile yakın bir ilçede. evlerinde kalacak...

ve ben..
anadolunun bağrında bir köyde üç kuruşa çalışıyordum, yaz geldi ondan da çıkarılıyorum...hamileyim, aralıkta öğrenim ödemelerim başlıyor...

kafayı vurmak mı demiştin???:25::25::25::25::25::25:

En azından senin çabalamak için sebebin var :34: hem de çok güzel bir sebep.
Bizim bölümde kazanmak için iyi bir matematik gerekiyor. İnşallah hakkında yani hakkınızda :49: hayırlısı olur.
Kitap bulmakta zorlanıyor musun? Yani bizim gibi küçük bir yerde kitap bulmak ya da dersane avantajı yok. O yüzden kaygılanıyorum biraz. Sonuçta bizim rakiplerimizden bu konularda şanslı olanlar çoktur.

Son düzenleme:
En azından senin çabalamak için sebebin var :34: hem de çok güzel bir sebep.
Bizim bölümde kazanmak için iyi bir matematik gerekiyor. İnşallah hakkında yani hakkınızda :49: hayırlısı olur.
Kitap bulmakta zorlanıyor musun? Yani bizim gibi küçük bir yerde kitap bulmak ya da dersane avantajı yok. O yüzden kaygılanıyorum biraz. Sonuçta bizim rakiplerimizden bu konularda şanslı olanlar çoktur.

rakiplerini umursama sakın... kendinle yarış. ben ilk hazırlandığım sene son sınıftayken ihtiyaç eğitim modüler set, yargı gygk konu anlatım almıştım. sınava yakın da pegem a eğitim 5000 soru bankası...

bu sene de gygk soru bankam yok diye egem diye bir yayının soru bankasını aldım. iyi ki almışım. her sorunun açıklamalı çözümü de var.hayatımda gördüğüm en kazık sorular...zorlaması iyi oluyor.

başka da kitabım yok. dersanenin tek avantajı-bence- çalışmanı düzene sokup disipline etmesi. e biz de sbs ye değil kpss ye hazırlanıyoruz. o kadar irademiz vardır yani..:32: bir de denemelere giriyorlar... evde de çözersin. süre tut, telefonu falan kapat.. odaya kapan. al sana deneme. onlar haftada çözüyor sen her gün çöz:32:
gygk konular değişmediği için sorun yok...eski kitaplar yeter. eğitimden de bir kaç kavram değişiyor. onları öğrenebiliriz netten.

$kpss_genel_kultur_g_yetenek_egemnet.webp $kpss_genel_kultur_g_yetenek_egemnet.webp

işte favori kitabım. bunu bitirsem yeter...ancak bu biter zaten.tarih ve coğrafyası bitti. prensip olarak türkçeleri çözmem.:34: matematik ve vatandaşlık kaldı.

ya kızlar sözleşmeli alım iptal omuş diyolar çok kötüyüm ben:43::43::43::43::59::59: bir umut atınırdım diye umutlanmıştım puanım yakındı en azından bi garantim olucaktı kafam biraz daha rahat olucaktı sınavda malum bölümüm türkçe ben şimdi ne yapayım ya çok kötüyüm yazmışsınız ya 220 net lazım 90 için yani 110 a 110 bunca net nasıl yapılır sınavda zor olursa dersaneyede gitmedim kendim yaparım diye bir sene dahamı kaybedicem :43::43::14:

Back
X