2011 Mart anneleri Geri Sayım Başlasın :)

kızzllarrrrrrrr bende geldim kızımla beraber........
şafak 75
amanennnn az kalmış...bugün doktora gittik omayramın herşeyi normal kilo alıyo bebeğim....

Son düzenleme:
en erken benimki mi gelcek şimdi martın 2sinde doğurucam inş bi aksilik çıkmassa...
ama bende şubatın sonlarına doğurucakmışım diye düşünüyorum..içime öle doğuyo...
bugün ultrasonda gördüm onu elleri yumuk yumuktu... rabbim nazarlardan korusun bizi ve evlatlarımızı...

bu arada bu toipiği hep takip edicem birbirimize faydamız dokunur bakalım şimdiden en erken benimki doğucakmış gibi gözüküyo bakarsınız size doğum hikayemi ilk ben yazar moral veririm..

amin cnm bnm.
bu durumda sen de ilk doğum yapacaklardansın ...

evt cnm mutlakaki bugün yeni bi doktora gittim..onunla açık açık konuştum sizin ilginiz ve desteğiniz benim için çok önemli diye..burda birbirimize göstericeğimiz destek bile çok çok kayda değer...
peki sen doğum konusu hakkında ne düşünüyosun bi aksilik çıkmassa normal olsun tabi ama epidural normal istiyorum ben doktorumda destekledi..senin düşüncen nedir?

benim akıllı dr.umu şimdi gideceğim prof.dr. vazgeçirmeyi başaramazsa bende 32. haftamda dr.umun zoruyla doğuracağım.sanırım en erken doğuranda ben olacağım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…