2011 Mart anneleri Geri Sayım Başlasın :)

Ben de herşeyin doğalını istediğim gibi bunda da normal istiyorum. tabi hayırlısı.. epidural konusunda da o iğneden kataterden korkuyorum ben cok korkagım yaaa
Allahım hayırlısını versin..

Ben de herşeyin doğalını istediğim gibi bunda da normal istiyorum. tabi hayırlısı.. epidural konusunda da o iğneden kataterden korkuyorum ben cok korkagım yaaa
Allahım hayırlısını versin..

cnm bende öle düşünüyorum benimde korkum iğne tabi ama o sancıları dikiş acısını çekmektense iğne acısını çekmeyi tercih ederiç açıkçası yoksa ben sendende korkağım yani:)))
bugün doktorum korkuyomusun dedi bende hemde nasıl dedim..
doktorun yanına girmeden önce bi bayanla sohbet ettim oda sezeryan olmuş ikikere ama spinal sezeryan tabi iğneyi sordum ona oda normal ele iğne batması kadar bi acı dedi..yani o kadın dayandıysa bende dayanırım heralde

ya nette yazıo ya nadir de olsa riskeri var falan.. o yuzden tırsıorumm.
acı çekim ama normal olsun diorum..

bizim gelinimiz epidural sezeryan oldu ama korkudan bayılmıştı
ayıldığındaysa herşey bitmişti tabiki

ayy ne güzel mi desem talihsizlikmi desem bilmiyorum cnm ama negüzelki bişi hissetmemiş...
bana da öle geliyoki ben iğneyi yaptırırken bayılcam diye düşünüyorum her iğne yaptırdığımda olduğu gibi..allah yardımcımız olsun bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…