- Konu Sahibi MoonLightttt
-
benim akıllı dr.umu şimdi gideceğim prof.dr. vazgeçirmeyi başaramazsa bende 32. haftamda dr.umun zoruyla doğuracağım.sanırım en erken doğuranda ben olacağım o zaman
Ben de herşeyin doğalını istediğim gibi bunda da normal istiyorum. tabi hayırlısı.. epidural konusunda da o iğneden kataterden korkuyorumben cok korkagım yaaa
Allahım hayırlısını versin..
cnm bende öle düşünüyorum benimde korkum iğne tabi ama o sancıları dikiş acısını çekmektense iğne acısını çekmeyi tercih ederiç açıkçası yoksa ben sendende korkağım yani:)))
bugün doktorum korkuyomusun dedi bende hemde nasıl dedim..
doktorun yanına girmeden önce bi bayanla sohbet ettim oda sezeryan olmuş ikikere ama spinal sezeryan tabi iğneyi sordum ona oda normal ele iğne batması kadar bi acı dedi..yani o kadın dayandıysa bende dayanırım heralde
firstnimbus cnm niye öle dio snein dr ya??32. hfta?
benim kordon plesantaya farklı yerden bağlanmış arkadaşlar ve çıkıma çok yakın duruyor.doktorum son zamanlarda baskının artıp kordonun kopmsından korkuyor malesefhayırdır canım yaaa neden 32.haftada doğurtuyor doktor seni
benim kordon plesantaya farklı yerden bağlanmış arkadaşlar ve çıkıma çok yakın duruyor.doktorum son zamanlarda baskının artıp kordonun kopmsından korkuyor malesef
benim kordon plesantaya farklı yerden bağlanmış arkadaşlar ve çıkıma çok yakın duruyor.doktorum son zamanlarda baskının artıp kordonun kopmsından korkuyor malesef
günaydın kızlaaaaaar. bugün itibariyle çift sayılara düştükkk. çoook güzel yaaa
bizim gelinimiz epidural sezeryan oldu ama korkudan bayılmıştı
ayıldığındaysa herşey bitmişti tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?