2011 Mart Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapacaklar???

camce

Gamze
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
188
0
46
İstanbul
2011 mart anneleri İstanbul Anadolu yakasında hangi hastaneye gidiyorsunuz ve hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Ben Başkent Üniversitesi Hastanesine Doç.Dr.Cem Murat Baykal'a gidiyorum memnunum ve doğumuda şimdilik orada yapmayı düşünüyorum.

ben avrupa yakasındayım güzelim.Hala doktorda ve hastanede karar kılamadım bu da beni rahatsız ediyor bir yandan da daha erken diyorum bakalım yakın zamanda bir yerde karar kılarım artık :))

Merhaba,

Ben kadıköy Şifa hastanesine gidiyorum şimdilik.. Son anda bir terslik olmazsa doğumuda bu hastanede düşünüyorum.

valla canım ben anadolu yakasında zeynep kamile gidicem kısmetse tabi hiç kimse beğenmiyo ama ben seviyorum zeynep kamili yiğenlerim orda doğdum bende orda doğdum hemde arkadaşlar türkiyenin kadın doğum da birinci hastanesi zeynep kamil

Ben hem Sema hem de Deltaya gittim. Deltadan daha memnun kaldım, ama dogum için belki Semayı seçerim.

şafak hastanesine gittim ama çok pahalı. kuzenim ve görümcesi delta hastanesinde doğum yaptı çok memnun kalmışlar. bende fiyatı için deltayı düşünüyorum cumartesi günü reyhan hanıma gidicem kontrol için. norml doğum 400 sezeryan 750 tl imiş

Canım, ben Faruk beye gidiyorum. İlgili, dikkatli bir doktor. Biz de tavsiye üzerine gittik ona. Bir de evimize çok yakın. Bakalım doğuma nereye gidicem hala karar veremedim. Daha da vakit var zaten. Allah hepimize hayırlı doğumlar kısmet etsin. Sen de Delta hakkında izlenimlerini paylaşırsan sevinirim.

muayenem 5 dk bile sürmedi çok acele oldu sanki. odayagirdik hemen ultrasona aldı ense kalınlığına baktı. ben üstümü toparlayana kadar da elime ikili test için evrak verdi çıktım odadan. biraz rahatsız oldum açıkçası. ikili test ücreti 55 lira bu arada

herkes istanbulda sanırım ben bi aksilik olmazsa diyarbakır alman hastanesini düşünüyorum.doktorumda zeki akkum.

oglumu umraniye camlica medicana da dogurmustum. Allahim saglikla hayirlisiyla nasip eder insallah, ikincininde dogumu orada olacak.

kızlar bende medicana bahçelievlerde düzgün beye gidiyorum doğum ücretlerini sordum normal doğum 1000,sezaryen ise 1850 imiş.normal doğumda 1 gece,diğerinde 2 gece hastanede kalınıyormuş herşey dahil dediler.ancak özel test yapılması gerektiğinde veya epidural falan istendiğinde fiyat artıyormuş.bizim doğumlar seneye olacağı için şimdilik bişey diyemeyiz dediler ocakta belli olur dediler.odaları gezdim ormal oda bile kocaman

Son düzenleyen: Moderatör:

selam arkadaşaım ben şafak hastanesine gidiyorum
kısmetse doğumuda orda yapıcam ama fiyat konusunda yanlış bilgi vermişler galiba
bana normal sezeryana 400 epidural istersem ona 200-300 tl fark dediler
bende epidural olmayı düşünüyorum kısmetse hayırlısı artık

izmitte olan hamişler yok mu? haberleşelim ben marmaristen doğum için izmite ailemin yanına gidicem .uzaktan pek araştıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…