2011 Mart Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapacaklar???

ben jinemed kalamışa gidiyorum..dr'um melike hanım.. ataşehirde oldugumuz için dogumu memorıal da düşünüyoruz..eve yakın olması önemli..

fatihtekinde muayene ücreti ssklı 50 tl
dogum ücreti de normal 1250 epidrual olursa 300 tl daha veriyormuşsun
sezeryan da sanırım 1750 ya da 2000 di emin değilim ondan pek

leyuze fatih medical parka gideceksen aysegül hanımı tavsiye ederim

geçen yıl öğretmen arkadaşımın eşi özel hastanede doğum yapmıştı.

Geçenlerde ne kadar ödediniz diye sorunca hiç ödemedik dedi. Şimdi siz burada yazınca fiyatları şaşırdım açıkçası. Onun doğumdan sonra 3 ünite kana ihtiyacı olmuş, sadece onun için 300tl ödemişler. BUnun haricinde doğum için herhangi bir ücret ödemedik dedi.

hangi şehirde hangi hastanede yusum
hastaneden hastaneye de değişiyor fiyatlar

benim bahsettiğim göztpe şafak hastanesi belki senin dediğin başka şafak hastanesidir. sezeryan ücreti 3000 TL göztepe şafak hastanesinin muayenelerde 65

o dönem istanbulda olmayacam Elazığ medical park hastanesinde dç dr Fevzi beyi düşünyorum.hem aynı zamanda üni.hocalıkta yapıyor bilgiler sürekli güncel.üstelik sezeryan sigorta kapsamında 1000 tl en fazla

Son düzenleme:
buarada sermest sana daha önce rep verdiğim için oradan yazamadım =))
Hani şu sorduğun konu vardı ya =) Birkaç kişi öğrenirsen bize de haber ver diye yazmış =) Bir arkadaş da sitenin ismini yazmış ama .............. çıkmış yazdığı yerde. Sonra da o repi silmiş yönetim. Neden sildiklerini de bilmiyorum. Galiba reklamı olsun istemediler.

anladım canım sağlık olsun merak etmiştim o gün seni görünce sana sorayım dedimdi:)

ben ikili teste 25 verdim sigortalıyım test istanbula gidecek ondan.

leyuzecim daha evvel yazmıştım görmedin sanırım
fatih medical parka gidiyorum ben
muayene sgklı 50 tl
dogum ücretleri normal 1250 epidrual farkı istersen +300 tl
sezeryan da 2000e yakın ya da 1750 idi sanırım

leyuzecim daha evvel yazmıştım görmedin sanırım
fatih medical parka gidiyorum ben
muayene sgklı 50 tl
dogum ücretleri normal 1250 epidrual farkı istersen +300 tl
sezeryan da 2000e yakın ya da 1750 idi sanırım

anladım canım saol ben oraya gitmeyi düşünüyodum ama acıbedem sigorta yok galiba orda doğumda onu kullancaktım 1000 tl limiti var sigortamın üstünüde ben ödüyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…