2011 Mart Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapacaklar???

teşekkür ederim canım şanslısınız valla nekadar uygun orda fiyatlar

hem uygun hemde dç dr bakıyor...istanbulda doğum yapmayacağım için açıkçası seviniyorum.hem yol-trafik hemde fazladan para alıyorlar...hizmet kaliteside inanın oraya göre düşük

ben gziosmanpaşa şafak hastanesini aradım ssk lı sezeryan 550 tl dedi
gaziosmanpaşa özel hastaneside ssk lı sezeryan 2.250 dedi arada çok fark var ben gebeilk takibi için gaziosmanapaşa özele gidiyorum ama şafakla aralarında çok ücret farkı var şafağa geçsemmi diye düşünüyorum açıkcası

herkez kafasına göre fiyat uyguluyor.cerrahi operasyonlarda önemli olan dr başarısıdır.o yüzden araştırıp en uygun alanında yap derim

Selam Bende medical park goztepede yapacagım dogumu, doktorum Gökmen iyigün, ama dogum fiyatlarından hic bir bilgim yok.rum..

izmirde doğum yapacak izmirli mart 2011 anneleri yokmuuuuu? ben karar veremedim kent hastanesi diye düşünüyorummmmm....yardııııııımmmm

Merhaba,

Ben kadıköy Şifa hastanesine gidiyorum şimdilik.. Son anda bir terslik olmazsa doğumuda bu hastanede düşünüyorum.

canım sıfa hastanesı cok pahalı.

Ben hem Sema hem de Deltaya gittim. Deltadan daha memnun kaldım, ama dogum için belki Semayı seçerim.

ben delta da dogum yaptım dr um hakan beydı.gayet guzeldı hersey hem personel hem hakan bey den cok memnun kaldım.2.cıyıde Delta da dogurabılırım tabı 2.olursa :)
fıyatlarıda ıyı.mart ayında genel ans.sezeryan 2 gun dr ucretı vs hersey dahıl sgk ıle 700 tl odedım.
ama sunu unutmayın kızlar fıyatlar her yıl ocak ayında artıyor ıstersenız ocak da bakının hastane fıyatlarına

bende delta hastanesine gittim ama doktorumdan hiç memnun kalmadım. şimdi kozyatağı central hospitala gidiyorum çok memnununm. sezeryan ücreti 1350 normal 800 tl sgk fiyatları

ben konya özel farabi hastanesinde yapmayı düşünüyorum.aramızda baska konyada dogum yapacak varmı?

kızlar Adana'da dopum yapacak var mı??? varsa nereyi düşünüyorsunuz?? ben hala karar veremedim :S boshayallersmile

Bende devlet hastanesinde yapıcam inşalah..sezeryan ama ücret ödemiyorsunuz..doktora 200-300 arası bir para ödeniyor sonradan..ilk bebeğimde özelde yaptım ordada 1000 tl sezeryan...büyük şehir çok pahalıymış ama..

biz inşallah ankara akay hastanesinde yapıcaz sezeyanı. sezeryan paketi 2 gece 1750 imiş şu an ama ocakda zamlanır kesın

kızkardeşimde Aralık 2008 de orda doğum yaptı. Düzgün bey idi doktoru normal doğum yaptı

slm bende medical parkta yapacağım kısmetse ama fiyatlarından haberim yok

Ben Medical Park Göztepe de doğum yaptım. Doktorum Gökmen İyigün idi.. Çok memnun kaldım. Normal doğum yaptım herşey doğaldı.. Epidural bile yoktu tavsiye ederim.

Selam Bende medical park goztepede yapacagım dogumu, doktorum Gökmen iyigün, ama dogum fiyatlarından hic bir bilgim yok.rum..

Biz aynı dönemde 4 arkadaş da oraya gidiyorduk. Sadece bir arkadaşımız sezeryan yaptı. Diğerlerimiz normal. Gökmen bey normal doğumu destekliyor..
Saat kaç olursa olsun doğuma geliyor. Ben sabah 4.51 de doğum yaptım. Gece hemen geldi.

merhabalar,
ben de ist. central hospital gidiyorum.doktorum fatmanur hanım. muayene ücreti ssklıya 35 tl bence gayet uygun.sezeryan ücreti 1350 normal 800 tl. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…