Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hastane çantalarımıza neler koymamız lazım bilen tecrübeli anneler yardımcı olurlarsa ne güzel olur
boş ver canım kucağa alışıyo keratalar sonrada olan bize oluyo hep kucak hep kucakkızlar ev tipi anakucağı alacak mısınız bebişinize.
Sürekli yatakta mı yatacak ilk zamanlar ????? Uyanık olduğu zamanlarda yanıma almak istediğimde ne yapacağım?
Haftalardır netten bakıyorum titreşimli anakucaklarından çok memnun olanlar var, bir de salıncaklar var tabi. Onu da çoğu kişi övüyor fakat en fazla 9kg taşıyor yani en fazla 1.5 yaşına kadar kullanılabilirmiş ve ortalama 200-300tl.
Öncelikle listendeki bazı şeyleri çok sevdim =) Ruj allık göz kalemi.. BUnlar benim kesinlikle yanıma alacağım şeyler çünküboş ver canım kucağa alışıyo keratalar sonrada olan bize oluyo hep kucak hep kucak
ben norveçte yaşıyorum dışarı çıktığımda bebekler beşiğin içinde kendilerini yırtsada anneleri almıyo kucağına konuşuyorlar bişeyler anlatıyorlar onu sakinleştirmeye çalışıyorlarki sonradan her istediklerinin olamayacağını öğrensinler.burada öncelik annenin önce anne rahatlıycak karnı doyacak sonra bebekle ilgilenecekben yavrumu doyurmadan onun gönlünü yapmadan lokma geçmez beee boğazımdan
her milletin yöntemi başka![]()
Bir şey değil kızlar.Aklıma geldikçe yine yazarım.Ama 2009 ve 2010 annelerinin topiğine yazarak yardımda alın onlardan.Bir de annelik çok zor ama çok güzel bir duygu.Tarifi yapılamaycak kadar güzel bir duygu.Hamileyken de çok güzel şeyler hissediyorsun ama kucağına alınca çok daha farklı ve güzel şeyler yaşıyorsun.
Ben epidural sezeryanla bebeğimi doğurdum.O yüzden eşim de doğuma girdi.Bu kararın eşimin ve benim hayatta aldığımız en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyoruz.Eşim benim hayatımda yaşadığım en önemli tecrübelerden biriydi diyor doğum için.Ve kızına deliler gibi aşık.O yüzden bence siz de eşinizin doğuma girmesi olayını değerlendirin derim.Bir de ayarlayabilirseniz doğum fotoğrafçısı ayarlayın.O fotoğraflarda çok güzel bir hatıra oluyor.Şimdilik kendinize çok iyi bakın...