- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
sevgili mart annişi adayısevgili mart annişi yeni topik açmışsın. uğramıyorsunuz eski topiğimize :)))))))))))))))))))))))))
canım, benim bebişime kavuşmama daha 2 gün var. dilerim gaz problemine bir çözüm bulursun.
bu tariflerinizi de deneyeceğim çok teşekkür ederim.ben ekim annesiyim oglum 5 aylık gaz içn en iyi gelen annenin ayvayı cekirdekleriyle kaynatıp içmesi hemde sütü bolaştırıyo hemde bebeğe vereceğimiz suyu kaynatırke 5-6 ayva cekirdeği atarsanız onada iyi gelio ilaç vermeyin bebeklerinize yazık gece banyo yaptırıp masaj yapmakta cok iyi geliyo ben gece yıkıodum sac kurutma makinasını tutuyodu eşim hafif ısınıyodu ve bebe yagıyla masaj cok iii geliyodu
Allahtan yanlız değilim thanderc yoksa gerçekten çok çok zor olurdu.neyseki şimdilik annem yanımda.dediklerinin hepsini uygulamış bulunmaktayım.bazen iyi geliyor bazen işe yaramıyor.böyle böyle biz 3 ayı dolduracağız sanırımslm canım bende 2009 mart annesiyim. Konuyu okuyunca yazmadan gecemedim bende gaz dan cok cektim. Humana kimyonlu rezene cayı alıp gunde 2 bardak tuketebilirsiniz. Gaz problemine iyi gelmesinin yanında sutu de arttırıyor. Ayrıca agzınızda çörek otu cigneyin gaza birebir. Bebek gaz sancısından agladıgı sırada havlu ısıtıp karnına koyun rahatlıycaktır. İlk 2 ay cok zor arkadaslar hele birde yanlızsanız.. Allah yardımcınız olsun
Kızlar foruma giremez oldum. Kızım 2 gün öncesine kadar gece 11'den sabah 8 kadar hiç uyumuyordu. Gaz sancısı ve geceyi gündüz yapmıştı. Gündüzleri ise ne yaparsam yapayım uyandıramıyordum. Zorla emiyordu. Bende haliyle gündüzleri uyuyordum. 2 gündür ise tam tersine döndü. Bugün sabah 6'dan akşam 6'ya kadar hiiiç uyumadı. Sürekli mızmızlandı. Sürekli emmek istedi. Sütüm de yeterli olmadığından 5 dk bir meme verdim. Kollarım ağrıyor artık. Gaz sancısı da çok oluyor. Tam dalacak. Ayaklarını karnına çekerek mızmızlanmaya başlıyor. Gazını da çıkarmada başarız oluyoruz. Doktor zinco diye bir ilaç verdi ama daha vermedim. Olmadı deneyeceğim artık. Allah yardımcımız olsun. Birde kızlar Duru'nun yüzünde sivilce oldu. Bazı bebeklerde olurmuş. Ama ben çok üzüldüm. Sizde de varmı böyle kırmızı nokta nokta sivilceler?
bir bebek sabah 11'den akşam 7'ye kadar uyumazmı ya?:26:Yeni uyuttum bir meme sonra pıtpıt yine meme sonra yine pıtpıt en son mama yine pıtpıt. Sonra kusma, altını pisletme kısır döngüydü bütün gün. Şükür uyudu zillim. Napacağız kızlar bu gazla? Bize zinco'da yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?