- 25 Aralık 2008
- 244
- 35
- 323
- Konu Sahibi firstNimbus
-
kızlar biz bugün om-x diye bir şurupla derdimize derman buldum.sizlerinde denemenizi tavsiye ederim.dereotu ve zencefil içeriyor.belki sizde de işe yarar.çokkk zor çünkü gazlı olduğu zamanlar hem bebişler hemde bizim için.....
canım uyurken kendiliğinden gaz çıkarmasını sağlıyor.böylece bebeğinin uykusu gaz sancısıyla bölünmemiş oluyor.ve prospektüsünde uykuya yardımcı olur yazıyordu.gerçektende kaç gündür çekmediği deliksiz uykuyu çekti yahyacıknapıyor peki..hemen mi kesiyor ağlamayı...gaz mı çıkarttırıyor..bugün sabahtan beri ağlıyor kuzum..pırttt yapıyorama sonra yine ağlıyor:44:
önerin için çok teşekkür ederim canım.onuda deneriz biz bu gidişle.inşallah bizim kuzularda gaz sancısından kurtulurda bizde rahat ederiz biraz....arkadaşlar merhaba
gaz problemi olduğunu duydum yazmadan edemedım bende 19 şubatta anne oldum 3. ayımıza yenı gırdık 2. bebeğim çok aşırı derece gaz problemımız vardı 1 ve 2 ci aylarda metsil kullandık fayda etmedi ben rezene içtim fayda etmedi çocuk ağlamaktan yırtılcaktı artık sesi falan kısıldı sonra doktorumuz ZİNCO dıye bitkisel bi damla önerdi ssk karşılamıyo ama onu aldık sabah akşam 4 damla veriyorsunuz bebeğiniz kuş gibi oluyo çok rahatladık 1 hafta kullandık şimdi 20 gundur kullanmıyorum ama çok rahat gazını çıkırıyo geceleride mışıl mışıl uyuyo
şiddetle tavsiye ediyorum.
Kızlar foruma giremez oldum. Kızım 2 gün öncesine kadar gece 11'den sabah 8 kadar hiç uyumuyordu. Gaz sancısı ve geceyi gündüz yapmıştı. Gündüzleri ise ne yaparsam yapayım uyandıramıyordum. Zorla emiyordu. Bende haliyle gündüzleri uyuyordum. 2 gündür ise tam tersine döndü. Bugün sabah 6'dan akşam 6'ya kadar hiiiç uyumadı. Sürekli mızmızlandı. Sürekli emmek istedi. Sütüm de yeterli olmadığından 5 dk bir meme verdim. Kollarım ağrıyor artık. Gaz sancısı da çok oluyor. Tam dalacak. Ayaklarını karnına çekerek mızmızlanmaya başlıyor. Gazını da çıkarmada başarız oluyoruz. Doktor zinco diye bir ilaç verdi ama daha vermedim. Olmadı deneyeceğim artık. Allah yardımcımız olsun. Birde kızlar Duru'nun yüzünde sivilce oldu. Bazı bebeklerde olurmuş. Ama ben çok üzüldüm. Sizde de varmı böyle kırmızı nokta nokta sivilceler?
benim oğlumda oldu canım hatta sanki içinde iltihap var giibi sıkıca çıkıcakdün doktora gittik dediğin gibi bazı bebeklerde olurmuş ismini söyledi yabancı bişeydi ama unuttum bizim şuanda yıkanamadığından olmuş göbeği düşmedi yaa yıkamayın dedi doktor ilaç var eğer az olsaydı verirdim dedi ancak silceksiniz dedi
kızlar biz bugün om-x diye bir şurupla derdimize derman buldum.sizlerinde denemenizi tavsiye ederim.dereotu ve zencefil içeriyor.belki sizde de işe yarar.çokkk zor çünkü gazlı olduğu zamanlar hem bebişler hemde bizim için.....
İlknur canım bana da 3 gün önce arkadaşım bebeklerinde kullandıkları omx i önermişti.Ben dr a sormadan kullanmak istemedim ama senden de olumlu şeyler duyunca alıp kenara koyucam sanırım.
Bu arada biz kızımla annanemizin yanına Geliboluya geldik.
pankreoflatın bebekler içinde olanını bilmiyordum canım.büyükler için iyi bir gaz ilacıdır ama.gaz problemi bizde de var kızlar ömer efe'm kıvranıp duruyo hatta alttan gazını çıkarmaya çalışırken üstten kusuyo
bana da PANKREOFLAT diye bi ilaç tavsiye edildi gaza çok iyiymiş daha denemedim.uyku da yapıyomuş
bu ilacı duyan var mı?
arkadaşlar merhaba
gaz problemi olduğunu duydum yazmadan edemedım bende 19 şubatta anne oldum 3. ayımıza yenı gırdık 2. bebeğim çok aşırı derece gaz problemımız vardı 1 ve 2 ci aylarda metsil kullandık fayda etmedi ben rezene içtim fayda etmedi çocuk ağlamaktan yırtılcaktı artık sesi falan kısıldı sonra doktorumuz ZİNCO dıye bitkisel bi damla önerdi ssk karşılamıyo ama onu aldık sabah akşam 4 damla veriyorsunuz bebeğiniz kuş gibi oluyo çok rahatladık 1 hafta kullandık şimdi 20 gundur kullanmıyorum ama çok rahat gazını çıkırıyo geceleride mışıl mışıl uyuyo
şiddetle tavsiye ediyorum.
benim kızımda çok gazlı.. şuana kadar yapmadığım şey kalmadı..
Masaj yaptım
sıcak tuttum
hadi kızım çıkart gazını diye gaz verdim :)
bir çay kaşığı kimyon verdim ( arada işe yarıyordu)
doktorun verdiği zincoyu kullandım hiç bir işe yramadı
şuan omx kullanıyorum bu ilaç zincoya göre daha iyi.. Zinco işe yaramayınca doktor omx verdi..şimdi eskisine göre daha rahat gaz çıkartıyor.. Bol bol alttan pırtlatıyo :)
Gaz problemine çözüm bulamayanlardan biri de benim.2 aylık olacak yakında ama ne verdiysek fayda etmedi.İlk zinco damlayla başladık işe yaramadı.Onunla beraber mylicon verdik o da olmadı.Zincoyu bırakıp her öğün mylicon verdik o da olmadı.Şimdi sab simplex kullanıyoruz bugün başladık bakalım işe yarayacak mı.Bu arada karnına sürülen gaz kremleri var onlar da pek bi işe yaramadı.Karnına ayaklarına biyot koyuyorum ama bi türlü pırtlatamıtyo yavrum.Sürekli kıvrım kıvrılıyo.Bir arkadaşım bir tutam dereotunu kaynat 10-20 cc ılık biberonla ver dedi doktoruna sormuş işe yaramış bakalım onu da deniycem.
bizde dün akşam başladık sab sımplex e çok iyi geldi gece yawrumda bende rahat bi uyku çektik şu anda hala uyuyo ve rahat yalnız aklıma takıldı bu ilaç ruhsatsız satılıyomuş yani türkiyede henüz başlamamış resmi satış zaten türkçe bişey yazmıyo kutuda resmi olmadığından sahteside çokmuş napsam karar veremedim bugün sabahtan vermiştim şimdi bu haberleri duydum netten kararsız kaldım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?