2011 Mart Annelerinin Gaz Sorunu Olan Bebişleri

ben sizi çok iyi anlıyorum benim oğlumda çok gazlıydı özlellikle kızlara göre erkek bebekler daha bi gazlı oluyolar bende sizin denediğiniz bütün yöntemleri denedim bazısı tuttu bazısı işe yaramadı ben fön makinasının sesini tel kaydedip baş ucuna koyuyordum hiç olmazsa biraz rahatlatıyordu. bide nurse harveys diye bi bitkisel şurup var en son onu denedim işe yaradı. zaten şurda yaza giriyoruz. havalar ısındıkça gaz sancılarıda dinecektir.

kızlar biz bugün om-x diye bir şurupla derdimize derman buldum.sizlerinde denemenizi tavsiye ederim.dereotu ve zencefil içeriyor.belki sizde de işe yarar.çokkk zor çünkü gazlı olduğu zamanlar hem bebişler hemde bizim için.....

napıyor peki..hemen mi kesiyor ağlamayı...gaz mı çıkarttırıyor..bugün sabahtan beri ağlıyor kuzum..pırttt yapıyor ama sonra yine ağlıyor:44:

arkadaşlar merhaba

gaz problemi olduğunu duydum yazmadan edemedım bende 19 şubatta anne oldum 3. ayımıza yenı gırdık 2. bebeğim çok aşırı derece gaz problemımız vardı 1 ve 2 ci aylarda metsil kullandık fayda etmedi ben rezene içtim fayda etmedi çocuk ağlamaktan yırtılcaktı artık sesi falan kısıldı sonra doktorumuz ZİNCO dıye bitkisel bi damla önerdi ssk karşılamıyo ama onu aldık sabah akşam 4 damla veriyorsunuz bebeğiniz kuş gibi oluyo çok rahatladık 1 hafta kullandık şimdi 20 gundur kullanmıyorum ama çok rahat gazını çıkırıyo geceleride mışıl mışıl uyuyo
şiddetle tavsiye ediyorum.

napıyor peki..hemen mi kesiyor ağlamayı...gaz mı çıkarttırıyor..bugün sabahtan beri ağlıyor kuzum..pırttt yapıyor ama sonra yine ağlıyor:44:
canım uyurken kendiliğinden gaz çıkarmasını sağlıyor.böylece bebeğinin uykusu gaz sancısıyla bölünmemiş oluyor.ve prospektüsünde uykuya yardımcı olur yazıyordu.gerçektende kaç gündür çekmediği deliksiz uykuyu çekti yahyacık

önerin için çok teşekkür ederim canım.onuda deneriz biz bu gidişle.inşallah bizim kuzularda gaz sancısından kurtulurda bizde rahat ederiz biraz....

Bizde de dün oluştu canım.Ben aldığım kitapların birinde bebeklerde 2.haftadan sonra sivilce oluşabileceğini okumuştum.

Ahh Damlacım Öykü'm 4.günde sarılığa yakalandığında hastaneye kontrole götürdüğümüzde drumuz yıkamadığımız için kızmıştı.Drdan dr a fark var.

İlknur canım bana da 3 gün önce arkadaşım bebeklerinde kullandıkları omx i önermişti.Ben dr a sormadan kullanmak istemedim ama senden de olumlu şeyler duyunca alıp kenara koyucam sanırım.
Bu arada biz kızımla annanemizin yanına Geliboluya geldik.

aaaa hoşgeldinizzz ne kadar yaklaşmışız.biz daha 40 ımızı doldurmadık dışarı çıkamıyoruz doktor olmadığı sürece ama siz büyümüşsünüz yahya kardeşi görmeye de gelsenizeee

gaz problemi bizde de var kızlar ömer efe'm kıvranıp duruyo hatta alttan gazını çıkarmaya çalışırken üstten kusuyo
bana da PANKREOFLAT diye bi ilaç tavsiye edildi gaza çok iyiymiş daha denemedim.uyku da yapıyomuş
bu ilacı duyan var mı?

pankreoflatın bebekler içinde olanını bilmiyordum canım.büyükler için iyi bir gaz ilacıdır ama.
aynen canım ıkınıyor sıkınıyor alttan birtürlü olmayınca ne yediyse hepsini kusuyor

bende ZİNCO kullanıyom rahatlatıyo çok şükür...akşamlarıda eczaneden bebe çayı aldık onu veriyom...rezene kekik çayı.

benim kızımda çok gazlı.. şuana kadar yapmadığım şey kalmadı..
masaj yaptım
sıcak tuttum
hadi kızım çıkart gazını diye gaz verdim :)
bir çay kaşığı kimyon verdim ( arada işe yarıyordu)
doktorun verdiği zincoyu kullandım hiç bir işe yramadı
şuan omx kullanıyorum bu ilaç zincoya göre daha iyi.. zinco işe yaramayınca doktor omx verdi..şimdi eskisine göre daha rahat gaz çıkartıyor.. bol bol alttan pırtlatıyo :)

Son düzenleme:
Gaz problemine çözüm bulamayanlardan biri de benim.2 aylık olacak yakında ama ne verdiysek fayda etmedi.İlk zinco damlayla başladık işe yaramadı.Onunla beraber mylicon verdik o da olmadı.Zincoyu bırakıp her öğün mylicon verdik o da olmadı.Şimdi sab simplex kullanıyoruz bugün başladık bakalım işe yarayacak mı.Bu arada karnına sürülen gaz kremleri var onlar da pek bi işe yaramadı.Karnına ayaklarına biyot koyuyorum ama bi türlü pırtlatamıtyo yavrum.Sürekli kıvrım kıvrılıyo.Bir arkadaşım bir tutam dereotunu kaynat 10-20 cc ılık biberonla ver dedi doktoruna sormuş işe yaramış bakalım onu da deniycem.

kızlar biz daha yeniyiz . gaz problemi başlamadı. dün babam aradığında biraz sancısı vardı. ağlarken duydu.o dizlerine, ayaklarının altına veya göbeğine elma yağı ile masaj yap dedi. bideneyin isterseniz. sabah da birkaç arkadaş aynı şeyi söylemişti. dilerim çözümolur.

Gazda versek olmayınca olmuyooo

bizde dün akşam başladık sab sımplex e çok iyi geldi gece yawrumda bende rahat bi uyku çektik şu anda hala uyuyo ve rahat yalnız aklıma takıldı bu ilaç ruhsatsız satılıyomuş yani türkiyede henüz başlamamış resmi satış zaten türkçe bişey yazmıyo kutuda resmi olmadığından sahteside çokmuş napsam karar veremedim bugün sabahtan vermiştim şimdi bu haberleri duydum netten kararsız kaldım:26:

merhaba
ben 2010 mart annesiyim bebeğim şu an 13 aylık benim kızım 1 ay erken doğdugundan inanılmaz gazlı bir bebekti ne yerde ne gökte 6 ay boyunca durmadı ilk 25 gün kuzu gibiydi sonrası ise felaketti odadan odaya koşturmalar sepepsiz saatlerce ağlamalr ve ben bunları tek başıma yaşadım ailemden çok uzaklrdayım o ağlardı ben ağlrdım size tavsiyem rezene çayo hem size hem bebeğinize sonra sap simlex gerisi yalan ve boş ayakalrını sıcak tutun üşütrmeyin yedikelrinize dikakt edin ve sabır edin allah yardımcınız olsun güle güle büyütün

Ben eczaneden aldım üstünde de içinde de Türkçe yazıyo.Mylicon ithal onda İngilizce yazıyo ama sab simplex ithal değil.İçine sinmediyse başka bir eczaneden yenisini al ama bence sorun olmaz.Sab simplex bayadır var.Arkadaşlarım çok kullandı bebekleri için ordan biliyorum.

Benim kızım da çok gazlı,bugün 15 günlük oldu,dünden itiberen dvit3 e başladık,o da bebeklerde gaz yapıyor sanırım,bütün gece uyumadı,çok huzursuzlandı.Kaka yapmakta da zorlanıyor,tam uyumaya çalışıyor birden bir sancı giriyor ve başlıyor mızıldanmaya,ağlamaya.Kucağa yada omuza alınıca sakinleşiyor ama ne bende ne de eşimde hal kalmadı.Buna bir çözüm arıyorum,lütfen tecrübelerinizi bizimle paykaşın.Benim bir sorumda şu bebeğinizin kakası nasıl,bizimki çok kötü kokuyor,normalmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…