- Konu Sahibi firstNimbus
-
Benim kızım da çok gazlı,bugün 15 günlük oldu,dünden itiberen dvit3 e başladık,o da bebeklerde gaz yapıyor sanırım,bütün gece uyumadı,çok huzursuzlandı.Kaka yapmakta da zorlanıyor,tam uyumaya çalışıyor birden bir sancı giriyor ve başlıyor mızıldanmaya,ağlamaya.Kucağa yada omuza alınıca sakinleşiyor ama ne bende ne de eşimde hal kalmadı.Buna bir çözüm arıyorum,lütfen tecrübelerinizi bizimle paykaşın.Benim bir sorumda şu bebeğinizin kakası nasıl,bizimki çok kötü kokuyor,normalmidir?
canım kokmuyor bizimkisi ilk günler kokuyrdu şimdi ben mi koku almıyorum bilmiyorum ama koku gelmiyor
birde canım gaz için ebe gösterdi hemen çıkardı yavrum gazını karnına piyano çalar gibi hareketler yaptı işe yarıyor çok bastırmadan vede çok yapmıcan
geçmiş olsun canım
amin canımm ben hala yapıyorum am adediğin gibi o kadar gazlı ki hepsi çıkmıyo bunaltıyorSağol canım piyano olayını deniycem:)Umarım işe yarar.Aslında gazını iyi kötü çıkarıyor ama o kadar gazlı ki yetmiyor yavruma,Tam uyumaya başlıyor,bir sancı giirince uykusu da bölünüyor.Önerilerin için saol,Allah bebeklerimizin ve bizim yardımcısı olsun.
bebeğim 1.5 aylık bizimde gaz problemimiz vardı ilaç kullandık zinco, herbocol drop fakat pek bi işe yaramadı . bugünlere biraz daha rahatız önerilen 2 şeyi yaptık .
1- bir çay kasıgına 3damla limon gerisini tamamlıcak şekilde sulandırıyoruz buda fena değil biz 2.yazıcağımı yapıyoruz biraz rahat ettik
2- 3çaykasıgı çörek otu kavruluyo ufak bi kavanoza hakiki zeytinyağı döküyoruz üzerine kavurdugumuz çörek otunu döküyoruz çörek otu dibe çöküyo her gün sabah öğle aksam veriyorum verdikten sonra masaj yapıyorum karnına rahatlıkla gazını cıkartıyo . bunu yaptıktan sonra biraz daha rahat ettik isterseniz bi deneyin bizde işe yaradı.
amin canımm ben hala yapıyorum am adediğin gibi o kadar gazlı ki hepsi çıkmıyo bunaltıyor
canım nasıl tane tane bildiğimiz çörek otunumu mu kavurcaz hergün ne kadar verdinn[/QUOT
bizede öneren kişi yaptırdı tam tarifte vermedi onun ölçüsü var dedi hatta bitti bugün tekrar yapıp getirdiler bildiğimiz çörek otunu kavuruyomussun zeytinyağında sonra kavonoza koyuyomussun üzerine hakiki zeytinyağı . ben sabah öğle aksam veriyorum .
kızlar bn 3 gündür sabın yanında gaz için ayrı bilaca başladım.doktorum vermişti.. pankreoflat granül diye..mide ve bağırsak gazları için.. toz şeklinde 1 çay bardağı yapıyorum..doktorum sabah öğle akşam hepsini ver dedi ama bende günde 2 kere 10 cc verdim bunun yanındada genelde akşamüstünden sonra 2-3 kere humana iyi geceler verdim 10 cc.. ve günlerdir ilk defa dün uyudumdün kızım 2 kere rahaaat bir şekilde kakasını yaptı bol bolda gazını çıkardı.. gün içindeki uykularından hariç akşam 5 de bir yattı gece 11.30 a kadar.. 1.30 ttekrar yattı sabah 6 ya kadar..bence sizde doktorunuzla konuşup dayanamadığınızı bebeklerinizin gazdan uyumadığını söyleyin.. şahsen ben doktora öyle bi patladım doktorda şaşıırdı
canım pankreoflat ı 1 çay bardağı hazırlayıp gün içinde onu mu veriyorsun yoksa her seferinde yeni mi hazırlıyosun
valla bizim de bitmişti ne güzel bir ay sonra tekrar hortladı
ilaç falan hak getire gecmiyor bişeyle
tek caresi kusması benim kız anca kusunca rahatlıyor cünkü
iyi mi kötü mü bilemedim
3.ayımızı doldurduk denemediğimiz şey kalamdı en son nurse harveys i denedik işe yarar gibi oldu o da işe yaramadı oğluşum gaz sancısı gelince basbasbağırıyorrAllahım başka acı vermesin vardır hayırr
iyibir gaz ilacı aslında kullananlar gayet mennun bizde tam gaz devam ediyoruz ne ağlama ne ağlama yer gök inliyor 10 insan zaptedemiyor nolacak bilmiyoruz daha nekadar sürer böyle acaba rabbim yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?