2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

sende olsaydın canım keşkeee gelin sizde yaaaaa
eşim malesef izin vermiyo bende eşiminkiyle idare ediyorummm ama paşamın adına bi tane <lmaya ikna etmeye çalışıyorumm
:113::111:

ben kk ya giriyorum genelde yorum yazmıyorum canım.fırsat olmuyor:))ben miyim acaba o cimcimenin annesi???

Acaba:97:
:81:

:97:

ebrucum eşinle anlaşamadınmı face konusunu keşke sende olsan[/QUOTE]

Ortak açalım diyor onuda ben istemiyorum.Çünkü onun hep erkek benimse hep kız arkadaşlarım öyle ortak olmaz yani:84:

Üzülme kader arkadaşım

Acep [/QUOTE]
ayh canım benimmm benim hiç facem olmadıkı:))

iç anadoluda demedinnnn(((((((((

Kafa karıştırıcı gerçekten, bence 15 haziranda soyle, beklemesin en azından. Ya da perilievi onun yerine çekilişe mi soksak. Ama o zaman da döndüğünde ayıp mı olur.. Sanki döndükten sonra çekilişle uğraşmak istemez gibi geldi, çok zor bir durum ya, Allah sabır versin ona

kk ya az giren prenses annesi ben de olabilirim???????????? ama ben de kk ya az giren bir prenses annesine alacağım hediyemi. o sen olabilir misin acabaaaa?????????

hediyeler gönderildikten sonra söylersin canım

evet belki de benimdir hediye alacağın prensesin annesi

Bugun faLcıya gitcem sorcam bu ara oğLuma kısmet var mı nerden diye ve eisminin baş harfi vs geLince söyLerim meraktan çatlamamak için bunu yapmam lazım

Bu arada bizim hediye göndereceğimiz prensesin saçı çok az

Son düzenleme:

tatlım ömer kuzeyin saçlarının yanında hepimizin bebişleri kel sayılır
maşallah çok tatlı.sen her fotoğraf eklediğinde eşime bile gösteriyorum.gel bak ne göstereceğim sana dediğimde saçlı bebişi mi diye soruyor

biz de kel kızız acaba benim prensesim mi

:)))) bende eşime çok gösteriyorum sizlerin bebeklerinin fotoğraflarını o da benim kadar tanıdı heralde sizleri :)) kestirmeyi düşünüyorum saçlarını ama çok küçük napacam bilmiyorum dökülmüyorda çok terletiyor kafası hep nemli yavrumun :))
biz de kel kızız acaba benim prensesim mi

oLabiLirdeeeeeeee oLmayabiLirdeeeeee :)

bence msj gönder canmm...haberi olsun merak etmesin en azından.

dikkatli arkadaşım benim
evet demedim ama zaten ben minik çokkk çivkin bir kızçeye alacam hediyemisenin paşa oğlun var kiiii
ebett benimm paşamm varrrr
aminn bencede ya hiç böle şeylerle uğraşabileceğini sanmıyorumm Rabbim yardımcısı olsunn hiç yormayalım bencee
ozaman elif teyzemizide eledik :79: benim kızım saçlı bi prenses

senin kızı gözümüzde canlandırmaya başladık bizzz

canım heyecan kaybolmasın söyleme derim ben son aa kadar
günaydınnn bizde kızımla bugün paşanın hediyesini almaya gidicezkim acaba bu yakışıklı paşa
bizmiyiz acaba
nettende alabalirsin bence sıkıntı yapma tatlım zor olucksa senin için ha net ha mağazadan almışsın ne olcakki

elifcim kestirdiğin saçlardan benim keltoş oğluma alabilirim

dün bizde kızçemle dışarı çıktık yakışıklı paşamıza cici almaya diye gerisin geriye eve döndük
nasıl ağlamak ama ayyyyy ayy kaldı yine
inşallah bugün almayı başarırız hava çok sıcak daha geç çıkıcam kısmetse...

bizim hediye alıcağımız paşa çooooooooooook yakışıklı
benim paşamda yakışıklı ama benim oğlumu siz hiç görmedinizki içinemi doğduu
:87: hııııımmmmmmmmmm

gözümde canlandırmaya başlamıştım mart annelerinde gördüm tamda canlandırdığım gibi maşalahh Rabbim hayırlı ömürler versin maşalahh kzına canmm

Son düzenleme:

ay canım yaa ben hediye almaya giderken oğluşumu uyuttum başınada babasını koydum gittim geldimmm olsa prensesin cicisi ben giyecemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…