- Konu Sahibi firstNimbus
-
eşim malesef izin vermiyo bende eşiminkiyle idare ediyorummm ama paşamın adına bi tane <lmaya ikna etmeye çalışıyorummsende olsaydın canım keşkeee gelin sizde yaaaaa
:113::111:
ben kk ya giriyorum genelde yorum yazmıyorum canım.fırsat olmuyor:))ben miyim acaba o cimcimenin annesi???
günaydıııınnnn kızlar ve zuzuları
bugün bizde yahyamla aışverişe gidiyoruz
acaba hediyemiz hangi bölgeye gidecek?????
akdeniz mi
ege mi
yoksa güneydoğu anadolu mu
marmaradaki prenses anneleri size duyrulur yanisizi saymadığımı farkettiniz değil mi:82::82::82:
iç anadoluda demedinnnn(((((((((
biliyorsunuz selda arkadaşımız babasını kaybetti ve onca üzüntüsü ve telaşı sırasında hediyesini göndermesi biraz gecikecek.burada da herkes doğal olarak kim kime alıyor merak içinde....
sizce seldanın göndereceği kişiye şimdiden mesaj atmalımıyım hediyen gecikecek biraz diye yoksa oyunumuz devam etsin de hediyeler gelmeye başladıktan sonra mı söylenmeli bu durum?????
kafam karıştı kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum
seninle eşleşecek biri çikti çigdemciğim.hala katılmak istersen hemen yazyım sizin isimlerinizidebenim gibi çekilişe katılmak isteyip de katılamamış olan var mı? varsa yazsın da sona kalanlar arasında mini bir çekiliş yapılsın
kk ya az giren prenses annesi ben de olabilirim???????????? ama ben de kk ya az giren bir prenses annesine alacağım hediyemi. o sen olabilir misin acabaaaa?????????
hediyeler gönderildikten sonra söylersin canım
Bugun faLcıya gitcem sorcam bu ara oğLuma kısmet var mı nerden diye ve eisminin baş harfi vs geLince söyLerimmeraktan çatlamamak için bunu yapmam lazım
Bu arada bizim hediye göndereceğimiz prensesin saçı çok az
Bugun faLcıya gitcem sorcam bu ara oğLuma kısmet var mı nerden diye ve eisminin baş harfi vs geLince söyLerimmeraktan çatlamamak için bunu yapmam lazım
Bu arada bizim hediye göndereceğimiz prensesin saçı çok az
tatlım ömer kuzeyin saçlarının yanında hepimizin bebişleri kel sayılır
maşallah çok tatlı.sen her fotoğraf eklediğinde eşime bile gösteriyorum.gel bak ne göstereceğim sana dediğimde saçlı bebişi mi diye soruyor
biz de kel kızız acaba benim prensesim mi
biliyorsunuz selda arkadaşımız babasını kaybetti ve onca üzüntüsü ve telaşı sırasında hediyesini göndermesi biraz gecikecek.burada da herkes doğal olarak kim kime alıyor merak içinde....
sizce seldanın göndereceği kişiye şimdiden mesaj atmalımıyım hediyen gecikecek biraz diye yoksa oyunumuz devam etsin de hediyeler gelmeye başladıktan sonra mı söylenmeli bu durum?????
ebett benimm paşamm varrrrdikkatli arkadaşım benim
evet demedim ama zaten ben minik çokkk çivkin bir kızçeye alacam hediyemisenin paşa oğlun var kiiii
aminn bencede ya hiç böle şeylerle uğraşabileceğini sanmıyorumm Rabbim yardımcısı olsunn hiç yormayalım benceeKafa karıştırıcı gerçekten, bence 15 haziranda soyle, beklemesin en azından. Ya da perilievi onun yerine çekilişe mi soksak. Ama o zaman da döndüğünde ayıp mı olur.. Sanki döndükten sonra çekilişle uğraşmak istemez gibi geldi, çok zor bir durum ya, Allah sabır versin ona
ozaman elif teyzemizide eledik :79: benim kızım saçlı bi prenses
canım heyecan kaybolmasın söyleme derim ben son aa kadarbiliyorsunuz selda arkadaşımız babasını kaybetti ve onca üzüntüsü ve telaşı sırasında hediyesini göndermesi biraz gecikecek.burada da herkes doğal olarak kim kime alıyor merak içinde....
bizmiyiz acabagünaydınnn bizde kızımla bugün paşanın hediyesini almaya gidicezkim acaba bu yakışıklı paşa
nettende alabalirsin bence sıkıntı yapma tatlım zor olucksa senin için ha net ha mağazadan almışsın ne olcakkikızlar hediyemi internetten sipariş etsem olur mu?
ben hergün dolaşmaya çıkıyorum ama merkeze gitmek için otobüse binip yarım saat yol gitmem lazım.bebek olmasa arabayla gidiyorum ama bebişle araba sürmeye daha cesaret edemedim.yazın burda turistler trafiği altüst ediyorlar.
:)))) bende eşime çok gösteriyorum sizlerin bebeklerinin fotoğraflarını o da benim kadar tanıdı heralde sizleri :)) kestirmeyi düşünüyorum saçlarını ama çok küçük napacam bilmiyorum dökülmüyorda çok terletiyor kafası hep nemli yavrumun :))
oLabiLirdeeeeeeee oLmayabiLirdeeeeee :)
ebett benimm paşamm varrrr
aminn bencede ya hiç böle şeylerle uğraşabileceğini sanmıyorumm Rabbim yardımcısı olsunn hiç yormayalım bencee
senin kızı gözümüzde canlandırmaya başladık bizzz
benim paşamda yakışıklı ama benim oğlumu siz hiç görmedinizki içinemi doğduubizim hediye alıcağımız paşa çooooooooooook yakışıklı
:87: hııııımmmmmmmmmm
dün bizde kızçemle dışarı çıktık yakışıklı paşamıza cici almaya diyegerisin geriye eve döndük
nasıl ağlamak ama ayyyyy ayy kaldı yine
inşallah bugün almayı başarırızhava çok sıcak daha geç çıkıcam kısmetse...
herkez birbirini meraktan çatlatıyooooooyaaawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?