- Konu Sahibi firstNimbus
-
Bizimhediyemiz geldiiiiiiiiiiiiiiiii Ebru ( bella25 ) teyzemize çok teşekkür ediyoruzzzzzzzz.. Gerçekten çok ama çok beğendik dün bizde hediyemizi almak için Kanz a gitmiştik ve oğluma kırmızı tişört baktım ama kalmamıştı kalbim ne kadar temizmiş gelen hediye Kanzdan ve kırmızı :) bakın bakaLım yakışmışmı benim tosunumaaa
Eki Görüntüle 210321
Eki Görüntüle 210363 Eki Görüntüle 210364 ıste bızım cıcılerımız handan teyzemıze tekrardan tesekurler..
biz bugün hediyemizi 2 günlük yola gönderdik.bize de 2 günlük yoldan gelecek
cuma günü hem hediyem gelmiş olacak hemde gönderdiğim arkadaşımın eline geçmiş olacak
Bizim de hediyelerimiz yazlık adresimize teslim edilmiş.Derya ve Alp'e çoook teşekkür ediyoruz.Biz hediyelerimizi gecikmeli görüceğimiz için ancak haftaya resimliyebileceğiz.
Annemin 3 gündür sürekli hastaneye gitmesi sebebiyle bende dışarı çıkıp hediyemizi gönderemedik.Bizde İstanbul'd olup yine İstanbul'a göndericez.Koşullar farklı olsaydı da keşke elden teslim edebilseydik teyzemize ve güzel kızına.
hediyemi yolladım ama arkadaşım evde yokmuş bugün evde olmayan arkadaşım huuuuuuuuuuuuu
biz bugün hediyemizi 2 günlük yola gönderdik.bize de 2 günlük yoldan gelecek
cuma günü hem hediyem gelmiş olacak hemde gönderdiğim arkadaşımın eline geçmiş olacak
ben evde yoktum bugünprnsese miydi acaba hediyeniz eşim vardı ama bi ara o da çıkmış
bizim hediyemiz de yola çıktı...çok heycanlı,eşim verdi kargıya telefon kendininkini vermiş,şaşkın benimkini hatırlayamamışdeniz olan bir memlekete gideceği için hediyemiz azcık yolu var
Bizimhediyemiz geldiiiiiiiiiiiiiiiii Ebru ( bella25 ) teyzemize çok teşekkür ediyoruzzzzzzzz.. Gerçekten çok ama çok beğendik dün bizde hediyemizi almak için Kanz a gitmiştik ve oğluma kırmızı tişört baktım ama kalmamıştı kalbim ne kadar temizmiş gelen hediye Kanzdan ve kırmızı :) bakın bakaLım yakışmışmı benim tosunumaaa
Eki Görüntüle 210321
hediyemi yolladım ama arkadaşım evde yokmuş bugün evde olmayan arkadaşım huuuuuuuuuuuuu
eeee napalım bizde eşine mesaj atar hatırlayınca senin tel .no göndermesini beklerizzzbizim hediyemiz de yola çıktı...çok heycanlı,eşim verdi kargıya telefon kendininkini vermiş,şaşkın benimkini hatırlayamamışdeniz olan bir memlekete gideceği için hediyemiz azcık yolu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?