2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

gerizekalı mağaza kargoyu bana yollamış
ürünün faturası bana gelmiş te olabilir aman evde de yoktum of ya sinir oldum
SORUN YOKMUŞ konuştum dediğim gibimiş

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 210363 Eki Görüntüle 210364 ıste bızım cıcılerımız handan teyzemıze tekrardan tesekurler..

kızlarrrr cicişler çook ama çok güzel iyi günlerde giysin kuzucuklar annelerde ne zevklilermişşş

biz bugün hediyemizi 2 günlük yola gönderdik.bize de 2 günlük yoldan gelecek
cuma günü hem hediyem gelmiş olacak hemde gönderdiğim arkadaşımın eline geçmiş olacak

Bizim de hediyelerimiz yazlık adresimize teslim edilmiş.Derya ve Alp'e çoook teşekkür ediyoruz.Biz hediyelerimizi gecikmeli görüceğimiz için ancak haftaya resimliyebileceğiz.
Annemin 3 gündür sürekli hastaneye gitmesi sebebiyle bende dışarı çıkıp hediyemizi gönderemedik.Bizde İstanbul'd olup yine İstanbul'a göndericez.Koşullar farklı olsaydı da keşke elden teslim edebilseydik teyzemize ve güzel kızına.

bizmiyiz acaba o istanbuldaki anne ve kızı

biz bugün hediyemizi 2 günlük yola gönderdik.bize de 2 günlük yoldan gelecek
cuma günü hem hediyem gelmiş olacak hemde gönderdiğim arkadaşımın eline geçmiş olacak

yoksa hediyemizi sen mi gönderiyorsun diyeceğim ama şehirler tutmuyor

biz bu akşam hediyemizi kargoya verdik. büyük ihtimalle yarın elinde olur İstanbuldaki paşa annesi, evden çıkma olur mu yarın

kızlar bugün kapıyı elinde kalem ve kağıtlar tutan bir adam çaldı. işte dedim hediyemiz geldi. yanlış alarmmış meğersem, bağış topluyorlarmış.. olsun, heyecan hala sürüyoooooorrr

Son düzenleme:
bizim hediyemiz de yola çıktı...çok heycanlı,eşim verdi kargıya telefon kendininkini vermiş,şaşkın benimkini hatırlayamamışdeniz olan bir memlekete gideceği için hediyemiz azcık yolu var

ayy maaşallah yaaa, 41 kere hemde.cok yakısmış cok tatlı olmus.

hediyemi yolladım ama arkadaşım evde yokmuş bugün evde olmayan arkadaşım huuuuuuuuuuuuu

istanbula gittiyse o kesin benimdir dün yoktum....

dün anneme gitmiştim kızımı anneme bırakıp kargoya gidecektim ama adresi evde unuttugumu farkettim, anne ve bebişi beni affedin bu gün mutlaka göndericem..

Son düzenleme:
evet kızlar bu sabah hediyemiz geldi Övgü Teyzemizden (Fiyonkcuk)
çoooook cici,çok beğendiik ve çok severek giycez ve çok teşekkür ederiz övgücüm
haa bu arada tahminim doğru çıktı ayrı bi sevinçliyimm
birazdan resmi yüklemeye çalışıcam

hediyemi yolladım ama arkadaşım evde yokmuş bugün evde olmayan arkadaşım huuuuuuuuuuuuu

benmiyim o :)) ıkı gundur annemdeyım eşim bugun evde gerçi bende çook merak ettım ya hedıyemızı kım gonderıcek
bugunde bızım gonderdığımız hedıye ulaşacak anne ve prensesıne acaba kımmm hedıye almayan prenses annelerı evden ayrılmayın

bizim hediyemiz de yola çıktı...çok heycanlı,eşim verdi kargıya telefon kendininkini vermiş,şaşkın benimkini hatırlayamamışdeniz olan bir memlekete gideceği için hediyemiz azcık yolu var
eeee napalım bizde eşine mesaj atar hatırlayınca senin tel .no göndermesini beklerizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…