2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

bende aldığım hediyenin aynısından kendi bebeğime aldım demek çok isterdim. çokkk cici çünkü ama benim hali hazırda bir prensesim yok kiii:84::84::84:

ilknurum oğlun büyüsün hemen bi kız doğur:) valla kızlar bambaşkaymış hep derledi doğruymuş:)
allahıma şükürler olsun bana güzeller güzeli bi prenses verdiği için
hemde ne prenses
Rabbim korusun

annecikler... biz de prensesimize hediyemizi yolladık... tekrar söylüyorum: istanbul'a gittii :)))

tesadüf kargoda kardeşim çalışıyor sabah aradı adanadan kargo var dedi çok teşekkür ederiz nuray teyzesi edanın adına hediyemiz birazdan gelecek bizde yarın yollayacağız hediyemizi bizimki istanbulda bize yakın

Banada banadaaaaaaaaa

canmm merak ediyom size kim hediye yolluyo acep

bekliyoz canmm ben faceye koydum prensesimin cicilerini giydirip

cnmm 3 yumu dogurayımmm yanıı bızde kıza hasretızz.bu arada cıcılerı face yukluyorum fakat telden oldugu ıcın telden buraya yukyemedım daha sonra yuklıcem kızlaarrr..

handan (handan2010) teyzosumuze tekrardan tesekkuler pasama cokkk yaskısıcak teyzesı bızım hedıyemızde bgun yola cıktı bakalım..

Allah isteyen herkeze versin inşallah...

Gelen hediyeler çook güzel..Sağlıcakla giysin yavrularımız Bizim hediyelerimiz de geldi EMEL teyzemize çoook teşekkür ediyoruz.Çok beğendik hem cicilerini hem de foto albümünü.Gerçekten çook güzeller.Fotoğrafları da koyacağız uygun bir zaman bulunca.

Eki Görüntüle 209788 Eki Görüntüle 209789 Eki Görüntüle 209790

oleeyyyyyy başardımm en sonunda resim koymayı
bizim cicilerimizde çok güzel

Eki Görüntüle 210363 Eki Görüntüle 210364 ıste bızım cıcılerımız handan teyzemıze tekrardan tesekurler..

bebişler cicilerini iyi günlerde giysin inş....

bizde hediyemizi dün prensese gönderdikkkkk

bizim hediyemizde bugün itibariyle yola çıktı istanbulda oturan anneler öğleden sonra eline ulaşmış olur ciciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…