- Konu Sahibi firstNimbus
-
elifcim çok yakışmış paşana güle güle giysin ömer kuzey
bende aldığım hediyenin aynısından kendi bebeğime aldım demek çok isterdim. çokkk cici çünkü ama benim hali hazırda bir prensesim yok kiii:84::84::84:
canmm merak ediyom size kim hediye yolluyo acepbizim cicişimiz gelmedi dahayollarda mı acep yoksa henüz yola çıkmadı mı :44:
Bizimde hediyemiz geldi handan teyzemiz Cok teşekkür ediyoruz Cok beğendik kızlar birazdan eklicem..
annecikler... biz de prensesimize hediyemizi yolladık... tekrar söylüyorum: istanbul'a gittii :)))
ilknurum oğlun büyüsün hemen bi kız doğur:) valla kızlar bambaşkaymış hep derledi doğruymuş:)
allahıma şükürler olsun bana güzeller güzeli bi prenses verdiği için
hemde ne prenses
Rabbim korusun
canmm merak ediyom size kim hediye yolluyo acep
bekliyoz canmmben faceye koydum prensesimin cicilerini giydirip
Banada banadaaaaaaaaa
cnmm 3 yumu dogurayımmm yanıı bızde kıza hasretızz.bu arada cıcılerı face yukluyorum fakat telden oldugu ıcın telden buraya yukyemedım daha sonra yuklıcem kızlaarrr..
handan (handan2010) teyzosumuze tekrardan tesekkuler pasama cokkk yaskısıcak teyzesı bızım hedıyemızde bgun yola cıktı bakalım..
dün kargoya vermiştik henüz almadı herhalde prensesin annesi hediyesini..
bizim hediyemiz de gelmedi daha
canmm merak ediyom size kim hediye yolluyo acep
bekliyoz canmmben faceye koydum prensesimin cicilerini giydirip
inşallahhhh
2.çocuk yaparsanız sakın çok beklemeyin...hemen doğurun 2.yiikisi bir büyüsün
Eki Görüntüle 209788 Eki Görüntüle 209789 Eki Görüntüle 209790
oleeyyyyyy başardımm en sonunda resim koymayı
bizim cicilerimizde çok güzel
Bizimhediyemiz geldiiiiiiiiiiiiiiiii Ebru ( bella25 ) teyzemize çok teşekkür ediyoruzzzzzzzz.. Gerçekten çok ama çok beğendik dün bizde hediyemizi almak için Kanz a gitmiştik ve oğluma kırmızı tişört baktım ama kalmamıştı kalbim ne kadar temizmiş gelen hediye Kanzdan ve kırmızı :) bakın bakaLım yakışmışmı benim tosunumaaa
Eki Görüntüle 210321
Eki Görüntüle 210363 Eki Görüntüle 210364 ıste bızım cıcılerımız handan teyzemıze tekrardan tesekurler..
Eşimde bende 3 çocuk istiyoruz
Bizimde hediyemiz geldi handan teyzemiz Cok teşekkür ediyoruz Cok beğendik kızlar birazdan eklicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?