2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

kıslarrr ya rüyama girdi bu hediye olayı rüyamda sabahın köründe kargo geldii beyazlıydı galiba altlı üstlü bi takım geldii gerçek gibiydii beaa

Ya çok güzel bir organizasyon oldu bu çekiliş.. Çok tatlı heyecanlar yaşadık.Görmediğimiz arkadaşlarımıza ve tatlı bebişlere hediyeler beğendik. Bize gelecek hediyeyi heyecanla bekledik.. Çok eğlenceliydi gerçekten. Bunun için İlknurcum sana çook teşekkür ediyoruz oğluşum ve ben

evet bizde Meryem Cerenimle çoooooooooooook teşekkür ediyoz ilknur teyzemize :)

çok güzel güle güle kullansın bebişin :)

kızımla simdi hediyemizi kargoya verdiiiiikyarın yerine ulaşıcakmış...istanbul ve bir pensese gidiyor

bizim ki ne zaman geliceek merak ediyoruz kızımla...

Son düzenleme:
sevgili annecik ve bebecik, kargo takibi yaptım şimdi bence bugün evden çıkma,ben 2 günü bulur diyordum ama bugün eline ulaşacak anlaşılan

ay cok ilginç birşey oldu... ben az önce kargoya gittim ve oradaki görevli isminiz bana tanıdık geldi sizede kargo vardı galiba dedi...kendi kargomu verdim eve döndüm 15 sonra beni aradılar doğruymus simdi getirdiler... cok hoş oldu..

brncvk86 kızım ve ben hediyelerin için coook teşekkür ederiz.. seni ve prensesini cok öpüyorum. cicisi coook güzel...

bizde nuray teyzemize (moonlightttt) çok teşekkür ederiz çok tatlı bir cici göndermişler bize geldiğinde çok kalabalıktı ev herkes çok şaşırdı nerden geldi diye bende kk kulübünden hediye annemiz gönderdi dedim çok mutlu olduk bunu heryeni yaşlarında tekrarlayalım mektubumuzu ve kıyafetimizi saklayacam eda büyüdüğünde anlatacam yoğun bakımdayken teyzeleri nasıl dualar ettiler kızıma biz çok mutlu olduk sizlerde olun

bizim hediyemiz ulaşmadı galiba paşanın annesi yazmamış buraya umarım evdedirde cicişi alırlar

sevgili annecik ve bebecik, kargo takibi yaptım şimdi bence bugün evden çıkma,ben 2 günü bulur diyordum ama bugün eline ulaşacak anlaşılan
bende aynı şeyi düşünüyordum güzincim.bugün çıkıp işlerimi halledeyim yarın evde kargomu beklerim diyordum kiiiiii kapı çaldı veeee hediyemiz geldi
çok çok çok teşekkür ediyoruz yahyamla size.cici kıyafetimiz, güzel fotoğraf albümümüz vede herşeyden önemlisi içten notun için....
seni ve sarp paşayı koooocaaaaamannnn öpüyoruz canım benim

ayşecim asıl ben size çok teşekkür ederim benim oyunuma katılıp benimle oynamayı kabul ettiğiniz için

çok güzeller ilknurcum yahya paşa güle güle giysin anneler nekadarda özenerek almış her bir hediyeyi

bizde hediyemizi dün gönderdik anlaşılan prenses annesi henüz almadı ,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…