2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

Şu resmler nasıl yükleniyor... çektim cicilerimizi ekleyemiyorummm.... Şehzadem ve ben Damla teyzesine ve oğluşuna çokk teşekkür ediyoruz..

canım sen online iken cevap yazdım ama gitmedi mesaj.mesaj yazdığımız yerin alt kısmında "diğer seçenekler" başlığının orda "eklentiler" var.orda "ekelenti ekle"yi tıkla.oraya yüklüyosun resmi ve gönderiyosun.sayfa yönlendiriyo seni.umarım anlatabilmişimdir.hadi yükle de görelim cicileri :82:

bizim hediyemiz 3 gündür dolaşıyor resmen annemiz evde yoktu ama daha sonra aldımı bilmiyorum
hiç ses seda yok
pazar olduğu için kargodaN kimseye ulaşamadımm
aannneemmiizzzzzzzz nerdesin aldınmı hediyemiziiiiiiiiiiiiii

sanırım bir biz kaldık

ben kaldım bir de benim kurbanım .......
canım o kargo bana mı yoksa. evde değildik haftasonu. yeni geldik.not bırakmışlar kapıya. yarın arayacağım kargoyu.
çok heyecanlıyız çooooooooooooooooooooooooook

yarın annem kahvaltıya çağırıyor, gitmek istiyorum ama gitmesemmiki, ya gelirse kargo, ama ya gelmesse kahvaltıdan da olurum, kendime hazırlamak işkencepuuffff ne yapsam, annemiz burayı görse de git ya da gitme dese keşke... yarından sonra zaten evde zor olurum,gelirmikiiiii huuuuuuuuuuu annecikkkk duy sesimi

kimsecikler kalmadı burda,4 kişimiyiz kızlar şimdi kalan:82::82:

ilknurcum adres bulunamamış kargo geri geldi.Rica etsem ayrıntılı bir şekilde gerekirse tel nosunuda alıp bana yolla lütfen.Cimcimemin gözleri kapılarda kaldı

işin heycanı kaçmasın istiyorum ama kargom bugün alınmazsa bana geri gelecek,lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn ilgili anne
adını yazmak zorundayım ve şubeden alınması lazım ,oooofffff

Annecik evde yoklmuşsun şubede kargo bekliyormuş.Şimdi aradılar çarşambaya kadar almazsan bana geri döncekmiş.Bugün habeer alamazsam senden adını açıklamak zorunda kalıcam malesef.

bekelemekten bitap düşen, çekiliş heyecanı neredeyse kursağında kalan sevgili annecik.inan bende aynı duygularla yaşıyorum günlerdir hatta daha fazlasını.perşembe gününden beri nasıl ulaşmaz anlamıyorum ama şu anda size iletilmek üzere şubeden çıkmış kuryedeymiş.inşallah bugün bekleme çilesi bitecek.az daha dayan arkadaşım

Anneler evde durun lütfen.Benim anneden ses seda çıkmamış.Acaba kargoya almaya mı gitti.İnş. öyledir yoksa geri bana gelicek hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…