2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

Listemiz y.alp paşayla açılıp alp paşayla kapanmış

bende katılmayı çok isterdim ama bırakın çarşıya çıkmayı ev gezmesine bile gidemiyorum buaralar..size güzel bir hatıra olacaktır eminim iyi eğlenceler..

sonunda bütün mesajları gönderdim
inşallah herşey çok güzel biter
kızlar buradan birbirimize küçük ipuçları verelim ne dersiniz???
mesela ben ilk ipucumu veriyorum..
benim hediye alacağım kişi bir mart annesi
nasıl ipucu ama
şaka şaka gerçekten ilk ve en büyük ipucumu veriyorum.dahada hayatta fazlasını söylemem.ben çok çok çok güzel bir prensese alacağım hediyemi

veeee arkadaşlar size tavsiyem hediye alacağınız kişinin profiline girecek olursanız bir iki kişinin daha profiine girin ki anlaşılmasın birdenbire:82:

Aa benimki de Mart annesi
Ama benimkisi yakışıklı bir paşa:81::81:

veeee arkadaşlar size tavsiyem hediye alacağınız kişinin profiline girecek olursanız bir iki kişinin daha profiine girin ki anlaşılmasın birdenbire:82:

Hahaha amma uyanıksın İlknur

ya kendımı cok saf hıssettım sımdık ben hedıye alıcagım kısıyı bılıyorum benım alıcagım kısımı bana hedıye alıcak anlamdım cok safca bı sorumuydu?

çok heycanlı ve çok eğlenceli...birazdan adresimi gönderiyorum ben de ilknurcum...

ama aklıma bişey geldi durup dururken çekilişi sen yaptığın için sana kimin hediye alacağını biliyor olmalısın, bu senin heyecanını eksiltiyormu acaba

benim hediyem de bi paşaya
içimden keşke kız çıksa demiştim itiraf edeyim:))biraz da kız cicileri alasım gelmişti

benım paşam olduğu için bir prensese hediye almayı çok istemiştim olduuu istediğim, oğlumla alışverişe çıkmak için sabırsızlanıyoruz

benimki de bir prensese zaten erkek çıksaydı benim kocam kızardı. benim kızın göbek adı turşu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…