2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

yok hiç heyecanım eksilmedi güzincim de sadece bana hediye alacak olan kişiye sen ilknura alacaksın demek biraz tuhaf geldi

canım özel mesaj kutun kapalı sanırım.sana birtürlü özlden ulaşmayı başaramıyorum.eğer ayarlarından kontrol edersen çok sevinirim

oooo ipuçları geliyor yavaş yavaş herkestençekilişimizde paşalarımızla prenseslerimiz hemen hemen eşit sayıda oldukları için böyle ipuçlarıla kendisine kimin alacağını merak edenler için ihtimaller yarıya iniyor

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

firstNimbus,Fiyonkcuk+,
oyoyoyoy bir prenses annesi burada
acaba ben sana mı alacam hediyemi
acabaaaaaa:82:

Dün emire kot pantolonu yazlık pantolon gömlek felan aldık.Kendine alınırken sesiçıkmazken çekilişteki prensese hediye bakarken mızmızlandıKıskandımı neEşimin dikkatini çekmiş emire alırken hemen alıp seçtin ama kız giysilerine bakarken kendini kaybettin yüzünde gülücükler açıyodu dedi.
Bende kızım olmasını çok istiyordum ve hala da istiyorum içimdeki ukte bi nebzede olsa bu minik prenses sayesinde hafifledi biz prensesimize hediyemizi çok beğenerek aldık. İnşallah minik kızçemizde hediyesini beğenir.

aynen ebrucum bende nedense kızların kıyafetlerini görünce kendimden geçiyorum çok güzel şeyler var kızlara çeşit çeşit

bizde kızımla birlikte hediyemizi alıcaz ve güzeller güzeli bir prensese göndericez.
ayyy çok heycanlı yaaa.
ilknurcum adresimi yolluyorum canım

merhabalar ben sanslıyım heralde bir kızım var ve hediyemi bir küçük beye alıcam. Yani bu defa magazalarının farklı reyonlarına bakacagım.

ayy çok şirin bi hediye daha buldum, hediyeme eklemek istiyorum, ama bunun için emzik kullanıp kullanmadığını bilmem lazım...

Prenses anneleri emzik kullanıp kullanmadığınızı yazabilirmisiniz??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…