2011 Mart Bebeklerinin oda & beşikleri paylaşım alanı:)

bendede var şuanda kayınvalidemde duruyor kullanan herkes memnun dediğin gibide ileride mama sandalyesi olarak kullanılcağı için kesinlikle almaya değer diye düşünüyorum

aynı sorun benimde kafamı kurcalıyor. Ben iç minderi yumuşak bir park yatak seçtim. Yeterli olmazsa yorgan falan koycam. Zaten üst kısımda 3 ay yatacak. Sonra kaliteli bir yatak alırım. Kendi odasındaki yatağı organik seçtim. Bir tarafı yün bir tarafı pamuk. Zaten park yerine süslü beşikte alsaydım. Onların içindeki yataklarda çok uyduruktu.

ayyy bayıldım ne güzel öyle denizci odası kendimi masal dünyasında gibi hissettimiyi günlerde kullanın oğlunda güzel oyunlar oynasın mışıl mışıl uyusun canım

Saol cnm hep denizci istiyorduk.Gönlümüze göre oldu.İyi dileklerin için saol:13:

CANIIIM ÇOOOK GÜZEL OLMUŞ BEBİŞİNİN ODASI
GÜLE GÜLE OYNASIN
MIŞIL MIŞIL UYUSUN OĞLUŞUN
CANIM DUVARDAKİ STİCKERLARI NERDEN ALDIN?
BENDE BİZİM KIZIN ODASINA ALCAMDA

Begendigine sevindim canım.Stickerları koçtaş tan aldım.30 tl ama gerçekten kuvvetli yapışıyor duvara.Kızlara göre daha güzelleri var.

Kızlar hepinizi allah kurtarsın tez zamanda bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... benimde 3,5 aylık bir oğlum var... size nacizane birkç tavsiyede bulunmak isterim...

bebişleri nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor yani kucakta uyumaya alışırsaher daim kucakta uyumak istiyor, beşikte alıştırırsanız hep beşikte uyumak istiyor veya sallanmaya alıştırırsanız öle devam etmelisiniz... biz bu hataya düştük siz düşmeyin derim şu anda oğlum kucakta ve sallanarak uyumak istiyor gece ve gündüz. başlarda çok koymadı çünkü küçüktü ama kilosu artınca ve ben çalışmaya başlayınca kabusa döndü uykularımız. bu nedenle siz siz olun uyku saatinde koyun beşiğine orada alışsın kuzularınız...

birde kraft dondyler çok kullanışlı ben almadığıma pişmanım çünkü beşiği geceleri sallamak çok zor oluyor malesef....bu arada kendi alışveriş yaptığım günler geldi aklıma çokk heyecanlı ve zevkli idi... sizlere kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…