Amın cnm saol tesekkr ederızzz:))kuzu84,
çok guzel cnm bnm. nazar değmesin
bu arada dikkat ettim de ne kadar çok çeşit park yataklar mevcut
1.Peluş oyuncaklı park yataklar
2.Dönenceli park yataklar
3. Tenteli park yataklar
4.Cibinlikli park yataklar
5. Oyuncak torbalı(yanlarında)olan park yataklar
*Hepsinin ortak özelliği sallanabilir, alt açma üniteli ve 2 kademeli olması, bunun dışında fiyatlar arasınad uçurumlar var.300'e de var,100'e de.
Bizim bir arkadaş, geçen onlara gittiğimizde kadın yatak odasından taşıdı getirdi, çocuğu 3 yaşında hala kullanıyor mavi renk Jenny marka, internetten almışlar 100'e sanırım çok memnunlar.
Sanırım G.Antep'ten sunny babynin satış noktaları olan mağazasında bakıcam, karar vericem
canım benım cok saol Amın tatlım inşş :)kuzucuk çooooook güzel kızının odası güle güle kullanın güzel güzel oynasın mışıl mışıl uyusun
butun kuzularin besikleri, odalar,, yataklari hayirli olsun. gule gule yatsinlar buyusunler insallah.
kızımızın odası teyzeleri dün geldi kuruldu cok şükür :)))
Evettt sonunda Öykü hanımın odası da dün alındı.Bizde Belisin Doğa modelini aldık.Eşim lila rengini çok sevdiği için renk olarak lilayı seçtik.
Ayrıca İstanbul da olup Belisden mobilya satın almak isteyen varsa Ümraniye fabrika satış mağazasından uygun fiyata satın aldık.Teslimatı 1 ay sonra olacak biraz sıkıntı verse de sonunda bu işde bitti.
Eki Görüntüle 125051 Eki Görüntüle 125051
Eki Görüntüle 127596
Bu da benim kızımın beşiği..
Dün akşam kurduk ama daha takımını cibinliğini fln yıkayıp ütülemedim henüz. Görmek için öylesine kurduk dün. Tamamen bitince yine çeker koyarım..
buna bayıldım.Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
çoook güzel güle güle kullanın.
Eki Görüntüle 127406 Eki Görüntüle 127407
Merhaba,
Arkadaşlar, hepiniz güle güle kullanın çok tatlı şeyler almışsınız.. Ben de cicilere beşiklere bebek odalarına baktıkça çok hevesleniyorum bugün ben de aldıklarımı paylaşmak istedim
Bunlar da benim bebeğimin yatak odası takımı ve uyku seti. 26 Şubatta gelecek yalnız, umarım çok geç olmaz..Eki Görüntüle 127415 Eki Görüntüle 127416 Eki Görüntüle 127417 Eki Görüntüle 127418 Eki Görüntüle 127419 Eki Görüntüle 127420
Bunlar da aksesuarları, uyku setinin takımı olarak sipariş ettim.
Mobilyalar İnci Tunçel'den Manolya seti.
Uyku seti ve aksesuarlar Glenna Jean, Olivia.
Buna benzer Uyku setlerini Stanley Kids'de bulabilirsiniz yalnız bana inanılmaz pahalı geldi sadece uyku seti 3900tl Amerikadan geliyor diye. Ben eşimden dolayı internetten siparişini verebildim. Çok heyecanlıyım.. Umarım bir an önce gelirler ve bebeğimizin odasını hazırlar ve yine fotoğrafını koyarım.
Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah!!Hepimizin bebişlerine kocaman bi maşallah!!
merhaba,
bende bu manolya takımı çok beğenmiştim internetten baktığımda. fiyatı için mail attım ama dönmediler.sorması ayıp ama siz kaça aldınız sadece oda takımını.
Selam ben yeni katıldım aranıza,31.haftamızdayız.Seçimlerin süper,bu takımı inci tuncel de bende begenmiştim.Bebek arabasını hangi marka tercih ettiğini merak ettim ? :)))
merhaba,
canım nakit alınca %20 indirim yapıldı,
3 kapılı dolap 2.750, + KDV
2 kapılı dolap 1.700, + KDV
Şifonyen 1.200 + KDV
Karyola 1.450 + KDV
Ama nakitte indirim yapılınca KDV Eklenmiyor gibi bişey oluyor. Ankarada iseniz Nihan hanım yardımcı oluyor ama fiyatları standartmış daha fazla indirim yapılmıyor
Göründüğünden daha güzel ve kaliteli verdiğin paraya değiyor gidip bakmak lazım mutlaka. Bu arada 1-1,5 ayda hazırlanıyor bebekten 2-3 ay önceden sipariş vermek gerekiyor.
Şimdiden güle güle kullanın.
Merhaba teşekkür ederim,
Bebek arabasını Stokke-xplory diye bir markadan sipariş verdim yalnız istanbulda iki alışveriş merkezinde satılıyor sanırım ben internetten sipariş verdim car seat ve travel system olarak 3 parça. Yüksek bir model bebek nerdeyse anne babayla aynı hizada çok eğilmeye gerek yok bebekle sürekli göz teması içinde olunabiliyor en çok bu özelliğini beğendiğim için bunu tercih ettim.
arkadaşlar merhaba,ben 33 haftalık hamileyim,malum hazırlarıklarımız hızlandı,biz oda almayı düşünüyoruz,ayrıca ilk aylarda yatak odasında yatması için küçük beşik almamız gerekiyor.kraft dondy otomatik sallanan beşikleri var sizce sepet beşikten daha mı kullanışlı olur ?çünkü sepet beşik birkaç ay kullanılıyormuş,kraftın bu ürünü çok amaçlı ilerde mama sandalyesi olarakta kullanılabiliyor karar veremedim hala siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?