2011 Mart Bebeklerinin oda & beşikleri paylaşım alanı:)

cibinlikli park yataklar var onları da sunny baby markasında buldum, değişik renk seçenekleri var, bu exor'a göre daha hesaplı

bu arada dikkat ettim de ne kadar çok çeşit park yataklar mevcut
1.Peluş oyuncaklı park yataklar
2.Dönenceli park yataklar
3. Tenteli park yataklar
4.Cibinlikli park yataklar
5. Oyuncak torbalı(yanlarında)olan park yataklar
*Hepsinin ortak özelliği sallanabilir, alt açma üniteli ve 2 kademeli olması, bunun dışında fiyatlar arasınad uçurumlar var.300'e de var,100'e de.
Bizim bir arkadaş, geçen onlara gittiğimizde kadın yatak odasından taşıdı getirdi, çocuğu 3 yaşında hala kullanıyor mavi renk Jenny marka, internetten almışlar 100'e sanırım çok memnunlar.
Sanırım G.Antep'ten sunny babynin satış noktaları olan mağazasında bakıcam, karar vericem

kuzu84,
çok guzel cnm bnm. nazar değmesin
Amın cnm saol tesekkr ederızzz:))

cnm bencede park yatakalr ıcın ucuk fıyatlar anlamsz uygn larıda aynı gorevıde goruo valla benım ark aldı sunny memnunda cok

kuzucuk çooooook güzel kızının odası güle güle kullanın güzel güzel oynasın mışıl mışıl uyusun

butun kuzularin besikleri, odalar,, yataklari hayirli olsun. gule gule yatsinlar buyusunler insallah.

ben de bugün bu yatağı gördüm. kraft almayı düşünüyordum ama bunu görünce çok hoşuma gitti. visko yatak+uyku seti 240 dediler. karaftın en uygunu 270. dediğiniz gibi özellikler aynı. visko yatak sağlıklı mı bir doktora soran oldu mu hiç.

merhaba kızlar sonunda bende prensesimin beşiğini aldımm.
mışıl mışıl yatsın kuzum

Eki Görüntüle 124776

buda teyzemizin aldığı beşiğimiz.

kızımızın odası teyzeleri dün geldi kuruldu cok şükür :)))

Kızlaaaaar hepsi birbirinden güzeller yaaa. Allahım güle güle kullanmayı bebişleri içlerinde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallaaaaaah.

merhaba,

bende bu manolya takımı çok beğenmiştim internetten baktığımda. fiyatı için mail attım ama dönmediler.sorması ayıp ama siz kaça aldınız sadece oda takımını.

arkadaşlar merhaba,ben 33 haftalık hamileyim,malum hazırlarıklarımız hızlandı,biz oda almayı düşünüyoruz,ayrıca ilk aylarda yatak odasında yatması için küçük beşik almamız gerekiyor.kraft dondy otomatik sallanan beşikleri var sizce sepet beşikten daha mı kullanışlı olur ?çünkü sepet beşik birkaç ay kullanılıyormuş,kraftın bu ürünü çok amaçlı ilerde mama sandalyesi olarakta kullanılabiliyor karar veremedim hala siz ne düşünüyorsunuz?

Kızlar bende 34+0 haftalık hamileyim.Bende gemili oda yaptırdım oğluma.Sticeker yapıştırdım duvarlara.Beşigi gemi şeklinde yarın resimleri atarım size.Gerçi biraz pahalıya maal oldu ama olsun herşey tam istegimiz gibi oldu.

merhaba,

bende bu manolya takımı çok beğenmiştim internetten baktığımda. fiyatı için mail attım ama dönmediler.sorması ayıp ama siz kaça aldınız sadece oda takımını.

merhaba,
canım nakit alınca %20 indirim yapıldı,

3 kapılı dolap 2.750, + KDV

2 kapılı dolap 1.700, + KDV

Şifonyen 1.200 + KDV

Karyola 1.450 + KDV

Ama nakitte indirim yapılınca KDV Eklenmiyor gibi bişey oluyor. Ankarada iseniz Nihan hanım yardımcı oluyor ama fiyatları standartmış daha fazla indirim yapılmıyor

Göründüğünden daha güzel ve kaliteli verdiğin paraya değiyor gidip bakmak lazım mutlaka. Bu arada 1-1,5 ayda hazırlanıyor bebekten 2-3 ay önceden sipariş vermek gerekiyor.
Şimdiden güle güle kullanın.

Selam ben yeni katıldım aranıza,31.haftamızdayız.Seçimlerin süper,bu takımı inci tuncel de bende begenmiştim.Bebek arabasını hangi marka tercih ettiğini merak ettim ? :)))

Merhaba teşekkür ederim,
Bebek arabasını Stokke-xplory diye bir markadan sipariş verdim yalnız istanbulda iki alışveriş merkezinde satılıyor sanırım ben internetten sipariş verdim car seat ve travel system olarak 3 parça. Yüksek bir model bebek nerdeyse anne babayla aynı hizada çok eğilmeye gerek yok bebekle sürekli göz teması içinde olunabiliyor en çok bu özelliğini beğendiğim için bunu tercih ettim.

bebek odasını ve arabanı güle güle kullan. Çok güzeller. Yalnız ben İzmir'de oturuyorum burada aynı bebek odasını en pahalısını 3500tl'ye karabağlardan alabiliyorsunuz. Ordaki tüm mobilyalar aynı modeli kopyalamışlar. Aynı şekilde İstanbul'da da daha uyguna bulabilinir diye düşünüyorum. Bebek arabasını burada 3-4 mağazada görmüştüm. Yine İstanbul'da daha fazla olduğu kanısındayım.

Bende aynı senin gibi düşündüğümden kraft dondy aldım. Kutuda henüz açmadım... İşallah Mart başı gibi kuracağız..:))) İnşallah doğru karar vermişizdir.. diorum..

kızlar, park yatakların içine üst bölüm için battaniye ve yorgan katlayıp koyuyormus bazı annişler. sizce bebiş rahat edermi ve bu sağlıklımı. viskoları bebiş gelişimi iiçin uygun değil diyorlar. yarı ortopedik olanlarda aşagı kademeye geçtikten sonra kullanılabilir diyorlar. çok şey diyorlar. bir uzmana soran var mı beynim şişti bu yatak konusundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…