2011 Mart Bebeklerinin oda & beşikleri paylaşım alanı:)

bebişleriniz iyi günlerde sağlıkla yatsın beşiklerinde kızlar....

sibelcim park yatağının markası ne bende bakıyorum ama halen almadım....

Baby2 go canım çok güzel tavsiye ederim. Bebek arabası ve ana kucağıda camino aldım onlarda güzel fiyatda çok uygundu, internetten bak istersen

Baby2 go canım çok güzel tavsiye ederim. Bebek arabası ve ana kucağıda camino aldım onlarda güzel fiyatda çok uygundu, internetten bak istersen

benimde takip ettiğim markalardan caminoda beğendim bir tane ama hiçbir yerde yok turkuazı...baby2 goyla camino aynı firmanınmış zaten bakalım ocak sonunu bekle dediler firmadan belki gelirmiş

arkadaslar hepinize hayırlı dogumlar diliyorum. sızın topiclere bakıp nostaljı yasıyorum:) gecen sene bu aralar en buyuk zevkım kızımın odasında oturmaktı, yatagına, halısına dolabına bakar bakar ağlardım :) odasının onunden gecerken mutlaka bi dolabını acıp kıyafetlerıni koklardım.. çok şükür ben kavustum kızıma, sizin de saglıkla, vakti zamanı geldıgınde kavusmanızı dilerim, sağlıcakla büyütün bebeklerinizi

BEnde oğluşuma bu takımın mavisini spariş verdim =)))

Eklentiler

• $buyuk.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 60
hayırlı olsun sibel park yatağınız.Çok güzel süslemişsin.
Ben de park yatak alacağım ama şu yatağın üzerindeki tente deniliyor galiba o çıkabiliyor mu? Birkaç model baktım netten, bazılarında bu tente var sizinkisi gibi ama dönencesi yok, bazılarında da tente yok ama dönence var. Sence bu tente denilen şey çok gerekli mi ya da onu çıkarınca çok mu boş görünüyor yatak???

Teşekkür ederim canım...tente çıakbiliyor istersen takmayabilirsin ama onu takınca daha şık duruyor. Ama çokda gerekli değil. İstersen benim gibi cibinlik alabilirsin şık durması açısından. Ben daha sonraları çıkarıcam mesela senin zevkine kalmış...

Sibelciğim çok tatlı olmuş beşik, ellerine sağlık, park yatağın fiyatını öğrenebilir miyim?
Bir de bu cibinliği siz mi aldınız üstünde mi vardı?

Teşekkürler canım. Biz tanıdık olduğu için çok uyguna almıştık. 180 - 200 arası bişeydi sanırım. Cibinliği biz aldık canım süslü olsun diye :)

Anladım canım, cibinlik almak en iyisi galiba. Bebeği yataktan alırken onunla uğraşmam bari =)

canım oğluşun mışıl mışıl uyusun büyüyenlerden almışsın büyüyüncede kullanırsınız çok güzel

Amin inş.

Ya ben büyüyen resmini koymuşum dikkat etmedim özür :26: normal aldım odada yer yok bir de Rabbim nasip eder ise ilerde baza alırım diyorum dolabı da uzun zaman kullanırım büyük aldım =))) İnş gelsin eve süsler resmini çeker öyle gösteriririm

kızlar hepınızın bebeıslerının cıcılerı cokk guzel bayıldım benımde oda takımım var besıgımde cok susulu ama yenı deıl ama bı ara fıkır olsun dıye eklerım cunku besıgı daha kurmadık kısmet olursa son ay kurucam kızlar o zaman hem odanın hemde besıgın resımlerını cekıp eklrım ama sızın su ankı heycanınızı o kadar ıyı anlıyorum kı...belkı benımde kızım olsaydı sızınle aynı heycanları yasıyacaktık alısverıs fln ama bı oglum daha oldugu ıcın alısverı bıle yapmama hıc gerek kalmadı cunku oglumun kıyafetlerının cogu gıyılmedı ve yenıı..

merhaba kızlar sonunda bende prensesimin beşiğini aldımm.
mışıl mışıl yatsın kuzum

Eklentiler

• $Görüntü026.webp
    24 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…