- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
oyy oyyy annesi pek güzel yapmış mışıl mışıl uyusun canım bebişin
bebişleriniz iyi günlerde sağlıkla yatsın beşiklerinde kızlar....
sibelcim park yatağının markası ne bende bakıyorum ama halen almadım....
Baby2 go canım çok güzel tavsiye ederim. Bebek arabası ve ana kucağıda camino aldım onlarda güzel fiyatda çok uygundu, internetten bak istersen
benimde takip ettiğim markalardan caminoda beğendim bir tane ama hiçbir yerde yok turkuazı...baby2 goyla camino aynı firmanınmış zaten bakalım ocak sonunu bekle dediler firmadan belki gelirmiş
hayırlı olsun sibel park yatağınız.Çok güzel süslemişsin.Eki Görüntüle 122533 beşiğimizzzzzzzzzzz
hayırlı olsun sibel park yatağınız.Çok güzel süslemişsin.
Ben de park yatak alacağım ama şu yatağın üzerindeki tente deniliyor galiba o çıkabiliyor mu? Birkaç model baktım netten, bazılarında bu tente var sizinkisi gibi ama dönencesi yok, bazılarında da tente yok ama dönence var. Sence bu tente denilen şey çok gerekli mi ya da onu çıkarınca çok mu boş görünüyor yatak???
Sibelciğim çok tatlı olmuş beşik, ellerine sağlık, park yatağın fiyatını öğrenebilir miyim?
Bir de bu cibinliği siz mi aldınız üstünde mi vardı?
BEnde oğluşuma bu takımın mavisini spariş verdim =)))
Anladım canım, cibinlik almak en iyisi galiba. Bebeği yataktan alırken onunla uğraşmam bari =)Teşekkür ederim canım...tente çıakbiliyor istersen takmayabilirsin ama onu takınca daha şık duruyor. Ama çokda gerekli değil. İstersen benim gibi cibinlik alabilirsin şık durması açısından. Ben daha sonraları çıkarıcam mesela senin zevkine kalmış...
canım oğluşun mışıl mışıl uyusun büyüyenlerden almışsın büyüyüncede kullanırsınız çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?