2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

pek güzek hepsi... maşalllah
güle güle giysin bebişin...

bu alt açmamız

buda anakucağı setimiz

bunlarda cicileri

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun İnşallah.

cnm sağlıkla giysin kullansın bebişini cicilerini inşş
buarada anakucağı setimizin markası aynıymış ben set halinde almadım sadece çantasıyla portbebesini aldım sen set halinde kaça aldın sorabilirmiyim ayıp olmazsa

S&U canım bebişinin cicileri çok güzel iyi günlerde kullanın

çok sağol canım çok teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim canım. çoook sağol canım.seti 85 liraya almış eşim kampanya yapmışlar. fiyatı çok uygun geldi.

S&U alışverişini nerden yaptın canım? ben de Adanadayım da merak ettim[I[/I]

canım ben çok araştırdım. doğum yapan ve yapacak arkadaşlar bi yer söyledi. sana özelden gönderirim. istediğin bütün markalar var ve adananın en ucuz yeri eşime söyledim böyle bi yer varmış dedim arkadaşlar çok gezmiş en çok çeşit en iyi markaların olduğu en ucuz yer diye söylediler dedim. eşimde gitmiş hepsini almış bi gün. eve geldim herşeyi var.arabada almışta çıkaramadım. sende ordan al ne ararsan var.

esra hepsi çok güzeller özelliklede kahverengili tulum çok güzel bayıldım iyi günlerde giysin oğlun

hepsi birbirinden güzel arkadaşlar....bebişleriniz iyi günlerde giysin ve kullansın inş....

esra hepsi çok güzeller özelliklede kahverengili tulum çok güzel bayıldım iyi günlerde giysin oğlun
Saol canim, daha guzeli senin oglusuna insallah. Saglikla giyerler insallah
esracığım hepsi çok güzel yaaa. ama bende battaniyene bayıldım doğrusu
Saol canim, o mavi battaniyeyi istanbuldan almistim. allah iyi gunlerde kullanmayi nasip eder insallah

hepsi birbirinden güzel arkadaşlar....bebişleriniz iyi günlerde giysin ve kullansın inş....

Saol canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…