• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bizimki de artık sıkıntısız emekliyor her yere gidiyor pıtı pıtı heyecanlanarak cncmsmskls özellikle nerde tehlike oraya koşuyor bize bakarak 😂😂😂
Geçen halının püsküllerini yemeye çalışıyordu yapmasın diye çektim nasıl ağladı bağırdı illa istediği olacak hajhsjsjksks
Ay o halı püsküllerime deli oluyor 😅😅😅 artık pes ettim almıyorum ordan ortalığı yıkıyor yoksa 😅😅bizimki sesini keşfetti bağrınıp duruyor

Neler yapıyosunuz benim canım sıkılıyoe ya dnxjdjdmsksskks
Ek gıda işi nasıl gidiyor, ben aynı şeyleri verip duruyorum farklı şeylere hiç geçmedim doğru düzgün bişey de vermiyorum :(
Benim de aynı bebemde yemiyor çok sıkılıyorum ve stresliyim de bu aralar gerçekten bayağıdır giremiyorum grup çok sessizleşmiş ilerleyen zamanlarda tarihe mi karışacaz nedir 🤦🏻‍♀️
Siz kan tahlili verdiniz mi oğluşun için bir de baban nasıl oldu canım

Benim de aynı bebemde yemiyor çok sıkılıyorum ve stresliyim de bu aralar gerçekten bayağıdır giremiyorum grup çok sessizleşmiş ilerleyen zamanlarda tarihe mi karışacaz nedir 🤦🏻‍♀️
Siz kan tahlili verdiniz mi oğluşun için bir de baban nasıl oldu canım
Yarın gidicez canım inşallah temiz çıkar bu sefer :(
Canım yer ilerde sıkıntı yapma sen zaten şu an yedikleri bir iki kaşık fazlası yokki boşuna sıkma canını benimki de bazen yiyor bazen yemiyor
Babam 2 gün önce taburcu oldu ama tekrae gel git yapcaklar hastaneye fizik tedavi pansuman vs ve ilerde tekrar ameliyat olacak ayağından. Şu an daha iyi çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bu arada normalde ben de pureleri bol taneli verdim hep bu ay alerjisi var yok bakarim öbür ay kendi yemeklerimden veririm tuzsuz falan yapıp diyodum ama alerjiler çıktı işte dnndndnd hiç denemeden yemeklerimden verseydim sıkıntı olabilirmiş.. ki verdim de birkaç defa onlara da alerjisi varmış mesela hiç böyle hayal de etmemiştim ama olunca oluyo o yüzden tek icerikli çorba gibi yapabilirsin belki diye düşündüm valla ben pro max değilim bu konularda bilgim çok yok daha detayli bilen birileri yazar canim 🥹
Bunu niye alıntıladım hiç bilmiyorum hdjjdc
Her zamanki gibi sefiller baş rolünde takılıyoruz fark yok jwbdjsjdkdj
Aahh tamam aynıymışız shjf
Yaz bitiş hüznü diye bir şey var gerçekten yani bende bitik durumdayım büyük birinci sınıf bebem yemiyor ben de haftaya göreve başlıyorum hunilik durumdayım mayoş 😩😍

Yetişemiyoruz bacım hayat bize tokat gibi sağlı sollu çarpıyor 🤣
1. Sınıfa giden çocum var 🚬🚬🚬
Benim de işe başlangıç 1 ekim bakalım gidicem mi gitmicem mi hdhdjd

Neler yapıyosunuz benim canım sıkılıyoe ya dnxjdjdmsksskks
Ek gıda işi nasıl gidiyor, ben aynı şeyleri verip duruyorum farklı şeylere hiç geçmedim doğru düzgün bişey de vermiyorum :(
Bugün (sonunda) kuzu kiyma aldık jsbdjdnd verecektim geç oldu diye yarın vericem sebzeli olarak verip gözlemlerim dokunmaz alerji olmaz inşallah 😭 bugün incir yedi bir kaç çay kaşığı o kadar shhshwhdjd bi de sofrada bizden didiklicek diye ona tavuk ayirdim sade pişmiş onu didiklemistim elini atıyor diye önüne koydum oynadı durdu... Ağzına götürmeyi tercih etmedi...

Kızlar diş jeli konuşulmuştu zararli bir etkisi var diye bu etkide olmayan önerilen var midir :( bebem ağrısına uyanıyor saat başı ya.. yatmadan önce sürsem belki iyi gelecek ona ve bana 😭

Kızlar diş jeli konuşulmuştu zararli bir etkisi var diye bu etkide olmayan önerilen var midir :( bebem ağrısına uyanıyor saat başı ya.. yatmadan önce sürsem belki iyi gelecek ona ve bana 😭
Calpol ya da tylenol verdim ben, abartmayacak sekilde. Zaten iki uc gun suruyor. Cok agrisi olumca 6 saatte bir, diger gunler sadece gece- uyusun diye degil her turlu aksam agrisi daha cok oluyor bebemin diye.

yaaaa gel gel yapiyormus bebisleriniz, benimkinde yok diye uzulurken esim hic yaptin mi ki cocuga diye sordu ekekej. Su an surekli gel gel yapiyoruz😂 çak ogrettim ben, cak diyince elime vuruyor. Onun disinda tam emeklemeyi yapamiyoruz henuz ama oturmadan emekleyemezmis, surune surune evin icinde dolaniyor simdilik😅
bebekleriniz desteksiz oturabiliyor mu
Oturamiyor, kucuk pilates topu almistim kendime, onunla oynuyoruz bu aralar, onden ona tutunup oturuyor , maksimumu bu
Her zamanki gibi sefiller baş rolünde takılıyoruz fark yok jwbdjsjdkdj
Tuvaketimi yaparken gozumun icine bakiyor, oyle bir bagimlilik seviyesindeyiz su an.
Bence peş peşe yapacaksin sefaletin hasinı yasayip emekli olacaksin kabxhabsjjshuwjdjdid sen bi düşün aisbsjnsks
yas 35, buyuk konusmak istemiyorum ama beni gomseniz de ayni sey olur gibi😂

Hiç yapasım yok da eşim istiyor ya of kurtulamıyorum ikna edemiyorum kdkdndndjdkşfpvlvşb
Kilo versem tekrar hamile kalınca yine kilo almak psikolojimi bozacak :( bilmiyorum napalım 4 yaş diye düiünüyoruz biz de ama 2de mi yapsak jdjsjdnxkckckclc
Ben 34u doldurmak uzereyim vala dusununce bile midem bi tuhaf oldu sanirim tekte kalacagim 😂
Saat basi uyanma evresinden sonra dis yuzeye cikiyor ikisinde de 2 gun sonra cikti ama devaminda 3 - 5 gun daha agrisi oluyor aksama dogru cok agliyodu bazen, calpol vermistim doktora sorup canim

Bebişimin alt ast değerleri yine yüksek çıktı ya viral enfeksiyon muhtemelen dedi çocuk gastoenterolojiye gidin dedi. Eşim de mamadan diye ısrar ediyor eskiden hipp kullanıyorduk uzun zamandır sma kullanıyoruz onda da gri kapak eski üretimmiş çok şikayet almışlar bazı konularda. Sarı kapak yeni üretimmiş. Bize genelde gri kapal denk geldi ondan diye düşünüyor hipp e geri dönelim tekrar kan verelim diyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Bebişimin alt ast değerleri yine yüksek çıktı ya viral enfeksiyon muhtemelen dedi çocuk gastoenterolojiye gidin dedi. Eşim de mamadan diye ısrar ediyor eskiden hipp kullanıyorduk uzun zamandır sma kullanıyoruz onda da gri kapak eski üretimmiş çok şikayet almışlar bazı konularda. Sarı kapak yeni üretimmiş. Bize genelde gri kapal denk geldi ondan diye düşünüyor hipp e geri dönelim tekrar kan verelim diyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer geçici bir şeydir 🙏 doktora gidin sonra bunu da düşünerek hareket edersiniz canım bence şuan degisseniz de hemen anlasilacagini sanmıyorum:(

Geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer geçici bir şeydir 🙏 doktora gidin sonra bunu da düşünerek hareket edersiniz canım bence şuan degisseniz de hemen anlasilacagini sanmıyorum:(
Bence de canım yarına aldık randevu bakalım inşallah önemli bir şey değildir 🙏🏻😔

Yarın gidicez canım inşallah temiz çıkar bu sefer :(
Canım yer ilerde sıkıntı yapma sen zaten şu an yedikleri bir iki kaşık fazlası yokki boşuna sıkma canını benimki de bazen yiyor bazen yemiyor
Babam 2 gün önce taburcu oldu ama tekrae gel git yapcaklar hastaneye fizik tedavi pansuman vs ve ilerde tekrar ameliyat olacak ayağından. Şu an daha iyi çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım haftaya okula başlıcam onun stresi var üzerimde hiç bir mamayı kabul etmedi olmayan sütümle yapışığız idare ediyoruz nasıl bırakıcam bilmiyorum ☹️
Hadi çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede toparlar karşı taraf ile ilgili durumlar ne oldu bir değişiklik var mı ?
Bunu niye alıntıladım hiç bilmiyorum hdjjdc

Aahh tamam aynıymışız shjf

Benim de işe başlangıç 1 ekim bakalım gidicem mi gitmicem mi hdhdjd
🚬🚬 kullanmadığım halde yakasım var bir tane de senin için yakayım 🤣
Oy yavrum ya çok geçmiş olsun canım halsizlik var mı ? Bu kullandığınız mama ile ilgili böyle şikayetler var mı alt ast hamileyken benim mesela kullandığım multş vitaminden kaynaklı olmuştu vitamini bıraktım haftada bir kan verdim vitamin etkisi geçtikçe değerler yerine oturdu bir doktorunuza danışın mamayı olmadı değiştirip deneyin bencede 🙏🏻
Bugün 2. Dişimiz de pıtladııııı 🥳
Ay 6.ay bitiyor biz de daha gelen giden yok 😅

Back
X