2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

hırkamız etiket üzerinde unisex yazsın diye bakıyorum cinsiyet belli olmayıncasempatiksalakcinni

ay swetcim cok güzel bayıldım vallah hele
o kırmızı kopşörlü cekete inş güzel günlerde giyer

benim bilg göstermiyor ya böyle x işareti var kırmızı ((( başka sayfalarda link şeklinde onları görüyorum ama bunları göremedim..

sweet_drop canım cicileriniz çoook tatlı. Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah bebişine.

ben daha bişey almadım erken diye.annemin önceden ördüğü bikaç parça var onların resimlerini atarım en kısa zamanda.5-6 ay olmasını bekliyoruz o zaman alacağız.

kızlar aldıkalrınız çok güzel ... ben 2010 mart annesi olarka diyorum ki kısa ve uzun kollu hatta atlet kollu çıtçıtlı badi alın 2 şer 3 er tane hastane çıkışını 2 yada 3 tane alın krilettikçe gidirmek kolay oluyor birde aldığınız kıyafetleri biraz büyük alın ben daha 6. ayı dolmadan 6 bavul küçük gelen ve kullanamadığı kıyafet ayırdım .... siz yapmayın aynı hatayı zaten doğumdan sonra ihtiyacı oaln şyler bitmiyor o yüzden kıyafetleri bari biraz uzun süre kullanabileceği şekilde alın... küçükkken bol bol rahat rahat giydirirsiniz...

KızLar aLdıkLarınız çok güzeL bende yükLemek istiyorum bıdıkımın ciciLeriniiiii kıskandımmm

Bir 2010 Mart annesi daha... Seyyaltaner'e katılıyorum, özene bezene en pahalı markalardan kıyafetler aldım, içlerinde bir kere bile giyemediği var. Biliyorum sabırsızlanıyorsunuz ve kendinizi tutamıyorsunuz alışveriş konusunda ama bence tutun, siz karlı çıkarsınız. Hastane çıkışı takımlar en kullanışlı olanları. Sizinkiler de yaza gelecek, uzun kollu kısa kollu bodyniz bol olsun yeter. Pantolonmuş, hırkaymış hiç gerek yok fazlasına. En çok kullanılan şey de battaniye oldu bizde, ince kalın... Sağlıkla doğumlar diliyorum hepinize...

Ben GALATASARAYLIYIM ama eşim ve kardeşim FenerLi :) kardeşimin hediyesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…