- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
çok cici yelegi iyi günlerde kullansın bebegin
park yatak için bu nevresim takımını siparişi verdim kızlar nasıl sizce ????
teşekkür ederim syblecim...hayır canım funnababy değil taççok güzel canım bebişin iyi günlerde uyusun. funnababy mi bu cnm.
Canım çok güzel gemili yada çapalısı var mı?
çok şekermiş canım.taçın de mi bu nevresim takımı.taç da bebekler için çok hoş nevresim takımları var,hatta organik olanları bile var. bir de days in colors da çok hoş nevresim ,uyku seti ve battaniyeler var takım olarak.ben dün uyku setini funnababy den aldım.yatağımız büyüyen beşik olduğundan ancak onun ölçüleri uydu.
işte bu da bizimkisi
Eki Görüntüle 143320
Eki Görüntüle 143519 Eki Görüntüle 143518 Eki Görüntüle 143517 Eki Görüntüle 143520
Biraz yarım yamalak oldu kızlar ancak çekebildim daha yatağa geçirmedim nevresimi tembelimmm
Eki Görüntüle 143519 Eki Görüntüle 143518 Eki Görüntüle 143517 Eki Görüntüle 143520
Biraz yarım yamalak oldu kızlar ancak çekebildim daha yatağa geçirmedim nevresimi tembelimmm
yaaaa ama çoook tatlılarrr
hadi hemen doğurun bebişlerinizi de kullanmaya başlayın
aman amannn ne şirin bir nevresim güle güle kirletsin bebişin nevresimi
aaaaaaa bayıldım çooooooook güzel mışıl mışıl yatsın kuzucun canım
çok şekermiş canım.taçın de mi bu nevresim takımı.taç da bebekler için çok hoş nevresim takımları var,hatta organik olanları bile var. bir de days in colors da çok hoş nevresim ,uyku seti ve battaniyeler var takım olarak.ben dün uyku setini funnababy den aldım.yatağımız büyüyen beşik olduğundan ancak onun ölçüleri uydu.
işte bu da bizimkisi
Eki Görüntüle 143320
ayyy yerim ben sizi yaww ikiside çok tatlı kızlar iyi günlerde kullanın inş. sağlıkla..
ayy bayıldım çok güzeller kızlar nevresimleriniz..bende bi türü çekip ekleyemiyorum..artık doğduktan sonra bebişle beraber inşallah
kızlar beğenmenize çok sevindim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz oğluşumla hepinize
deryacım ve taçsız prenses sizlerinkilerde çok güzel sağlıkla kullansın bebişler inş
deryacım bu taçtan olan nevresim takımını park yatak için aldım...
büyüyen beşiğimiz için olan seninki gibi funnababyden onu da ekliyim hemen:
oooo her şey de winnie the pooh.bal gibi bir oğluşun olacak desene
derya teyzesinin yazdıklarını okurken hissetti benim yavrum herhalde şöyle bir silkelendi Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nsip etsin inş..canım benim...
kızlar beğenmenize çok sevindim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz oğluşumla hepinize
deryacım ve taçsız prenses sizlerinkilerde çok güzel sağlıkla kullansın bebişler inş
deryacım bu taçtan olan nevresim takımını park yatak için aldım...
büyüyen beşiğimiz için olan seninki gibi funnababyden onu da ekliyim hemen:
çok şekerya insan bunları görünce bile bir heves bir heves ay kızlar bebişlerimiz nekadar şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?