2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

park yatak için bu nevresim takımını siparişi verdim kızlar nasıl sizce ????

çok şekermiş canım.taçın de mi bu nevresim takımı.taç da bebekler için çok hoş nevresim takımları var,hatta organik olanları bile var. bir de days in colors da çok hoş nevresim ,uyku seti ve battaniyeler var takım olarak.ben dün uyku setini funnababy den aldım.yatağımız büyüyen beşik olduğundan ancak onun ölçüleri uydu.
işte bu da bizimkisi

ayyy yerim ben sizi yaww ikiside çok tatlı kızlar iyi günlerde kullanın inş. sağlıkla..

ayy bayıldım çok güzeller kızlar nevresimleriniz..bende bi türü çekip ekleyemiyorum..artık doğduktan sonra bebişle beraber inşallah

aaaaaaa bayıldım çooooooook güzel mışıl mışıl yatsın kuzucun canım

ayyy yerim ben sizi yaww ikiside çok tatlı kızlar iyi günlerde kullanın inş. sağlıkla..

Eki Görüntüle 143519 Eki Görüntüle 143518 Eki Görüntüle 143517 Eki Görüntüle 143520

Biraz yarım yamalak oldu kızlar ancak çekebildim daha yatağa geçirmedim nevresimi tembelimmm

ayy bayıldım çok güzeller kızlar nevresimleriniz..bende bi türü çekip ekleyemiyorum..artık doğduktan sonra bebişle beraber inşallah

kızlar beğenmenize çok sevindim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz oğluşumla hepinize
deryacım ve taçsız prenses sizlerinkilerde çok güzel sağlıkla kullansın bebişler inş
deryacım bu taçtan olan nevresim takımını park yatak için aldım...
büyüyen beşiğimiz için olan seninki gibi funnababyden onu da ekliyim hemen:

oooo her şey de winnie the pooh.bal gibi bir oğluşun olacak desene

Kızlar nevresimlerinize bayıldım.Bebekleriniz saglıkla uyusun üzerlerinde

Amiiin inş. canım teşekkürler..

ayyyyh yerim ben seni ya çok cici annesi..Sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin Yüce Mevlam...

çok şekerya insan bunları görünce bile bir heves bir heves ay kızlar bebişlerimiz nekadar şanslı

Evet ben erken mi gelse acaba diyorum İçim hep kıpır kıpır oluyor =)) Kesinlikle çooook şanslılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…