2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

sağol canım benim =)
Senin bebiş nasıl?

15+6 da kilosu oğlum 201.7 gr.dı canım 1hafta sonra gene çağırdı ozaman boyu söylemedi ama femur kemiğini ölçtü onuda 7ile çarpınca boyu çıkıyormuş öyle yaptığımda 16+6da 18.8cm idi.2hafta üst üste gidince bana kalsa herhafta gidicemzemuszemus

Son düzenleme:

Keşke hergün onları görebilsek canım,sağlıklı olduklarını bilsek. Hele ben tekmelerini hissetmeye başladıktan sonra daha çok bağlandım bebeğime.opuyorumnanaktan

Keşke hergün onları görebilsek canım,sağlıklı olduklarını bilsek. Hele ben tekmelerini hissetmeye başladıktan sonra daha çok bağlandım bebeğime.opuyorumnanaktan

gözün aydın canım senin bide ben tekmeleri net hissetsem çok mutlu olucam yani arada oluyor ama tam tekme olsa aaa işte bebişim dicem az kaldı ama diyorum oğlum tekmele hadi bugün anneyi ama yok...aynen canım o tekmeler iyi olduklarının kanıtı olarak görüyorum ben...sağlıkla hayırlısı ile bi doğsalardı bebişlerimiz:Saruboceq:

inşallah canım bnm. daha ben de hiç kilo almadım. hep vermiştim 4 kilo kadar. daha verdiğimi aldım... bebeişim alır inşallahh :Saruboceq:

canım onunla alakası yok ben daha hamile kaldım kiloya erişemedim 5kilo kaybının 2sini aldım ama bebek kilolu haftasından doktorada annesi yemiyorki alsın demiştim senin yemenle alakalı değil demişti tabi bu 4.ayın başında dediği birşeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…