2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

doktorunuz mu söylüyor boy ve kilosunu yoksa ultrason resminde yazıyor mu size verdikleri. Doktor bana hiç söylemiyor şimdi önemli değil diyor bu arada 18 haftalık hamileyim

doktorunuz mu söylüyor boy ve kilosunu yoksa ultrason resminde yazıyor mu size verdikleri. Doktor bana hiç söylemiyor şimdi önemli değil diyor bu arada 18 haftalık hamileyim
banada sormadan söylüyor kilosunu boyunu
20+3 de kuzucugumun boyu 22 cm agrılıgı 364 gr olmus masallah bebiişime

maşallah sermestcim bebişine

benim oğlum şu an 22+1 günlük ve 400 gr.dr boy veremiyoruz zaten gerçeğe yakında olmaz dedi.kullandıgı ultrason maki.kilo ve boy olarak japonyayı baz alıyormuş.dr kimi avrupa kimi amerika kimi japonyaya göre hesaplıyor ama türk ırkı japonya kriterlerine daha uygun dedi

maşallah bebişine canımhımm ilginçmiş cidden bence boydan çok kilo daha önemli gibi geliyor hoş oda son aylarda net olmuyor

benim minik kuşum da bugün itibariye 19+6 da 328 grammış...artık boyunu ölçemiyorlar ama uyluk kemiğinin 7 katını alıyorlar diye biliyorum, ozaman da boyu 21cm ediyorrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…