2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

benim minik kuşum da bugün itibariye 19+6 da 328 grammış...artık boyunu ölçemiyorlar ama uyluk kemiğinin 7 katını alıyorlar diye biliyorum, ozaman da boyu 21cm ediyorrr:)

canım senin kuşunada maşallah evet bnde 7ile çarpıldığını biliyorum

bebeği besleyemeyen bir benim geliba.22+1 400 gr.
eşim 182 bende 161 boyundayım.ama tabii normal yapımızda kilo yok.
jada dr hesaplamaları japon ırkına göre yaptıgından bebek oldugundan zayıf çıkıyorda olabilir
neyse cumartesi ayrıntılı sorucam
herkezin bebeğine maşallah

öyle düşünme canım bebişin iyidir önemli olan bulunduğu haftasında o kiloda olması

benim minik kuşum da bugün itibariye 19+6 da 328 grammış...artık boyunu ölçemiyorlar ama uyluk kemiğinin 7 katını alıyorlar diye biliyorum, ozaman da boyu 21cm ediyorrr:)

tatlım ultrason kagıdında hangisi uyluk kemiginin uzunlugunu gösteriyor
biliyorsan bir kodunu yazar mısın bana da merak ettim şimdi
hani harfler kısaltmalar var ya bisürü ölcümden hangisi ben de hesaplayayım

tatlım ultrason kagıdında hangisi uyluk kemiginin uzunlugunu gösteriyor
biliyorsan bir kodunu yazar mısın bana da merak ettim şimdi
hani harfler kısaltmalar var ya bisürü ölcümden hangisi ben de hesaplayayım

kısaltması FL canım.

Son düzenleme:
22+2 486 gr olmuş kızım

benim oğluşumun yaşı 19+3 kilosu 330 gr,boyuda 22 cmmiş..şükür doktor iyi dedi

23.hafta 606 gr olmuş oğluşum

kızım 27 cam boyu.
ağırlığı 460 gr.mış.

22.haftamız bitti.

bütün bebişlere maşallah

selam kızlar ben de yeni katıldım aranıza benim kızım da 23. haftasında haftaya doktora gidiyorum bakalım kaç gram olmuş hepinize kolay doğumlar diliyorum

ben sultangazi ilçesinde merkezde özel gazi hastanesini buldum.çokta ilgliler ve iyilerde dr.radyolog ayrıntılıya 25 dk kadar bakıyor iyice inceliyor ve sağlık sigortan varsa ücret 30 tl.dr ayrıca çapanında dr.çapa tıp.jinekologu ali ihsan beyde çok ilgili tek tek anlatıyor.bi arkadaşım tavsiye etti asya sağlıbgın ilgiziliğinden sonra buraya gidiyorumavrupa konutlarınada 5 dk çok yakın özel hastane olmasına rağmen prof. var.bu bence büyük avantaj

bebeğin boyunu vermedi dr şu an 450 gr.japon ölçülerini kullandıgı için bebek gelişimi haftasıyla tam uyumlu dedi dr

canım boyu ölçülemiyor fl yzan yerdeki sayıyı 7ile çarparsan boyu çıkar kilosunada maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…