Selam.
Selemicim senin bebişine de maşallah.Artık çok az kaldı meleklerimize kavuşmaya.Heyecan dorukta.
Biz de babasıyla mücadele halindeyiz sana benziyor bana benziyor diye.Doğana kadar bu böyle gidecek sanırım.Ama ben ne kadar eşime şaka yapsam da ona benzemesini çok istiyorum özellikle gözleri kaşları şaçı burnu ona benzesin.Ama işin aslı eli ayağı düzgün olsun da kime benzerse benzesin.
bestem sen bilirsin belki ben 2 gündür bebek hareketleriyle kasılmalar arasındaki farkı çözmeye çalışıyorum..benim karnımın bi tarafı sivrilip şişiyor bikaç saniye sonra geri iniyor..bu aralar çok sık olmaya başladı..acaba kasılma mı??? bu konuda fikri olan var mı???
o dediğin bebek hareketleridir kanımca yani bi tarftan şişer iner çıkar gibi böyle içini oyuyomuş gibi olur , kasılma da ise böyle birden çok sertleşme oluyo toplanma ve çekilme gibi bişey .Umarım anlatabilmişimdir çünkü bende bilmiyordum kasılmanın ne olduğunu bir kaç ay öncesine kadar .
ama bu anlattıklarının her ikiside oluyor bende, bide benim nstde sancı çıkınca iyice tedirgin olmaya başladım..
kızlar bi soru daha dr bana doğum öncesi iznimi 31+6 da verdi, diğer iznimide 36+6 da verecek doğru mudur? sizinkiler nasıl verdi??
rapor konusunda o zaman benim 1 günlük kaybım mı olmuş oluyor :26:
Planlı sezeryandı canım genel anestezi ile.
amin canım bütün bebişlerimiizn inşallah...ooo maşallah canım ya kime benzediğini de keşfetmişsiniz, şansı bahtı güzel olur inş.
o dediğin bebek hareketleridir kanımca yani bi tarftan şişer iner çıkar gibi böyle içini oyuyomuş gibi olur , kasılma da ise böyle birden çok sertleşme oluyo toplanma ve çekilme gibi bişey .Umarım anlatabilmişimdir çünkü bende bilmiyordum kasılmanın ne olduğunu bir kaç ay öncesine kadar .
ama bu anlattıklarının her ikiside oluyor bende, bide benim nstde sancı çıkınca iyice tedirgin olmaya başladım..
kızlar bi soru daha dr bana doğum öncesi iznimi 31+6 da verdi, diğer iznimide 36+6 da verecek doğru mudur? sizinkiler nasıl verdi??
Ya bu arada hani bizim bir listemiz vardı.Onu güncellesek hiçfena olmaz diyorum.Ben öyle liste yapmaktan pek anlamıyorum yani bilgisayar konusunda çok iyi değilim.Yakında birer birer doğuracağız hatta bir bebişimiz doğdu bile.Bebeklerimiz kaçıncı haftada doğdu kaç kilo kaç cm. bunları da yazardık.Benimki bir fikir sadece ilgilenen olursa yaparız.
rapor konusunda o zaman benim 1 günlük kaybım mı olmuş oluyor :26:
benimde öyle oldu aydacığım 31+6 da gittim..rapora 32 haftalık yazdı..yılların dru vardır bi bildiği, o bilmeyecekte ben mi bilecem :))
Ayda , ilki sezeryan olunca buda mecburen sezeryan olacak ama bu sefer epidural anestezi ile düşünüyorum , Allahtan birşey olmazsa tabii .Doktorumda daha iyi olur bebek anestezi filan almaz dedi. İlkinde birşey anlamıyorsun çünkü neyle karşılaşacağını bilmiyosun , benimki kolay olmuştu açıkcası, uyandığımda öyle acı ağrı filan hissetmedim.İlk yürüyüş biraz zor oluyor sonra yavaştan alışıyosun. ilk bir kaç gün zorlanıyosun tabii kalkarken yatarken ama hepsi geçiyor bir şekilde .
ben çok kararsızım bu konuda.. gerçi bana karar verme şansı kalacak mı onu da bilmiyorum ya.. eşim normal doğumdan korkuyor ben sezaryenden...
Normal yapmaya cesaretliysen istekliysen bence yapabilirsin , adı üstünde normal doğum diğeri ameliyat sonuçta , ama ben normal yapamazdım ve hiç istemedim ilk baştan beri .Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda ,bir şekilde doğacak bebişler öyle yada böyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?